تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 212 اولاول ... 374344454647484950515797147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 2120

نام تاپيک: Call of Duty: Modern Warfare 3

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

خداییش راس میگه ،اصلا هیچ کدوم از تریلرا فیک نبودن ! همشون تو بازی دیده شدن با همون کیفیت

2. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

مراد همیشه قبولت داشتم اما اون 2 تا روشی که گفتی رو قبول ندارم و فقط یک نظر شخصی میتونه باشه

آیا BC2 هم فروش خوبی روی PC داشت ؟ BF2 خیلی قدیمیه و فکر کنم هنوز کنسول خیلی جا نیوفته بود منم اون موقع خیلی کوچیک بودم مطمئن نیستم از چیزی که گفتم.
    مرسی....منم شما رو قبول دارم.....والله در مورد اون 2 تا روش من یه جورایی مطمینم چرا؟؟؟ببین:
    گرافیک واسه بعضی کمپانیها بیشتر ابزار تبلیغاتی و زرق وبرق دهنده هستش و نه ابزاری برای ارتقای کیفیت بازی مثه بازیهای کرایسیس1 و بتلفیلد 3(به نظر من البته) برای بعضی کمپانیهای بالیاقت تر هم ابزاری برای بالابردن کیفیت بازی هستش مثه انچارتد یا gears و....... .

تنها بازیهایی که روی pc از کیفیت بهتر گرافیکیش برای قول زدن بعضی قشر pc بازاستفاده نمی کنن همین کمپانی بلیزارد هستش که واقعا به بهانه گرافیک و نیاز به کارتهای گرافیکی ghiesndj576j مخاطب رو قول نمیزنه
    حالا این نظر من دیگه ......شایدم اشتباس

+

در مورد فروش منظور من همین فروش badcompany2 بوده این بازی روی pc فروش خیلی خوبی داشت(البته بازم برابری نمی کرد با کنسول ولی در مقایسه با بازیهای دیگه قابل توجه بودمثلا فروش mw2 رو ایکس باکس نسبت به pc حدود 12 به 1 بود ولی واسه بتلفیلد حدودا 3 به 1 بود که خوب به مراتب قابل تحملتره)
    .
    .
    .
    Last edited by halflife g; 27-10-2011 at 19:22.

4. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

واقعا بین این دو عنوان دارید بحث میکنید؟! : دی

واقعا COD شاهکار نیست؟ دیگه اینطوری حرف زدن هم یه مقدار جک هست تا منطق از بحث در به میان آمدن! : دی

اینطوری که تو پست های دوستان گفتن معلوم بود کلا کسی حرف دیگری رو قبول نداره!!! دیگه عنوانی که آمار فروش بالا تو هر سری داره بعد تو نمایشگاه های مختلف میاد دمو میزاره همه میگن عالی بود خود اونایی که بازی میکنن همین شاهکار رو بعد میگن بازی جالبی نیست؟ واقعا یک سری هم جالب نظر میدن

بتلفیلد کلا شاهکاره و بخش مولتی پلیر بازی مقیاس بالای مپ ها و همینطور جزئیاتی که داره اون رو تو بخش چند نفره واقعا خوب نشون میده حال تو این شماره رو داستان بازی بیشتر کار شده که بهتر میشه گفت اومدن رو کیفیت کلی بازی کار کردن چون بتلفید عنوانی نیست که بخواد روش کلی کار بشه!!! فقط جزئیات بیشتر! حالا اینکه کیفیت بالاتر رو PC هست اون هم بدلیل توان بالای انجین بازی هست و اینکه بتلفید 3 بسیار زیباست و اینکه اومده گیم پلی بازی رو طوری بوجود اورده که بازی رو جالب تر میکنه و همینطور مولتی پلیر بسیار بهتر و البته شاهکار هم که دیگه کلا همه بتلفید رو با بخش چند نفره میشناسن و کیفیت بسیار بالایی هم تو این بخش داره!

یه چند مورد اشاره شد به داستان مسخره و همینطور یه سری جزئیات COD که پایینتر از بتلفید هست! اینا رو از کجا میگین؟ با چه مدرکی؟ Black OPS یک شاهکار بزرگ بود که داستان بسیار با کیفیت و خوبی داشت! در رابطه با این بازی شما انتظار داستان یک عنوان نقش افرینی رو در این بازی دارید؟
    چیزی که شاید خیلی ها بگن تو این مورد بتلیفیلد 3 بهتر بوده باید گفت نه! این ها بدلیل کات سین های بسیار جالب و خوب بازی بوده که با داستان اومده و همینطور اوردن یک سری بخش ها جزابیت بازی رو بیشتر کردن که نشون از توجه تیم دایس رو جزئیات رو میده! کلا داستان هر دو عنوان بیشتر یک چیز رو میخواد بیان کنه ولی COD بهتره به این دلیل که داستان فقط چیزی نیست که بخواد درباره حمله به جاهای مختلف و فحش دادن باشه نه! داستان یک گروه مثل کاپیتان پرایس و مک تاویش که بسیار زیباست! شخصیت پردازی MW واقعا عالی هست البته برای یک عنوان اول شخص!

عنوان ها اول شخص بیشتر روی گیم پلی و مولتی پلیر اون کار میکنن ولی سری COD اومده رو داستان هم کار کرده حالا سری مدرن وار فیر که واقعا زیباست البته شماره دوم زیاد جالب نبود بیشتر هدف کسب درامد بود و همینطور BO که بیشتر هم جالب بود همینطور هیچ عنوانی در این سبک گیم پلی و و اون تم خاص شوتر اول شخص رو نداره!!! تنها عنوانی که موفق شده بیشتر افراد رو بیاره سمت خودش اگر چه شاید جدیدا اکتیویژن به عنوان ناشر بازی داره ه کسب درامد از یک شاهکار بزرگ توجه میکنه تا بوجود اوردن یک عنوان با کیفیت تر ولی اگر این موضوع هم باشه همین شماره قبلی از گیم اسپات 9 نمیگرفت(به عنوان مثال گفتم کلا نمرات بازی بالا بود) و اینکه فروش بازی بالا نبود حتما بازی کیفیت داره که میاد اینطور فروش میکنه و اینطور کیفیت داره!

در کل نمیشه به عنوانی مثل COD بی کیفیت و پایین بودن از عنوان های دیگه رو نسبت داد چرا که عنوانی نیست با این شاهکار رقابت کنه حالا بتلفید هم اگر بهتر از شمار های قبل هست از جهت گرافیک و توجه بسیار سازنده بازی و کار رو جزئیات اون بوده ولی گیم پلی COD کلا چیز دیگست که باعث شده همه رو به این عنوان بیارن! در کل هم نه بتلیفد و نه MW به صورت کلی نمیشه گفت کدوم واقعا بهتره!!! بیشتر این مورد به سبک بازیکن که از کدوم لذت میره هست با این که هر دو اول شخص هستن ولی چیزایی دارن که مقداری با هم تفاوت داره از جمله بخش مولتی پلیر شاهکار سری بتلفیلد و همینطور گیم پلی زیبای سری COD که به نظر من از بتلفید بهتر بوده البته بتلفیلد 3 با توجه به این که داستان بهتری رو نسبت به بد کمپانی نشون داده گیم پلی خوبی هم داره ولی باید MW3 هم منتشر بشه تا بشه یک نظر درست داد ولی با توجه به شاهکار های سری قبل میشه گفت COD عنوانی نیست که بخواد کم بیاره بلکه همیشه بهتر از عنوان های اول شخص بوده!...

6. 10 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

دوستان ادامه بحث با لحن نامناسب برابر با گزارش و ....دقیق تک تک کلمات گفته شده رو خوانده میشه پس سعی کنید بعدا شرمنده شما نشیم
    (بحث کنید در چهارچوب)

فکر نمی کنم عرفان اصلا حرفی از گرافیک زده باشه!
    بازی که گیم پلیش همون گیم پلی ـه، گرافیکش همون گرافیک ـه به جز داستان مطمئناً چیزی برای گفتن نداره!
    منم خیلی علاقه دارم Cod مثل همیشه بترکونه ولی فعلا نا امید کننده ظاهر شده.
    مارمولک جان اخه مگه اسم شما عرفان هستش ؟ من می خوام یه موضوعی رو با اون سوالم بدونم و از ایشون که در ادامه مطالبی بپرسم زیرا که اطلاعاتشون در مورد گرافیک و موتور های گرافیکی بالا هستش و اطلاعاتی کسب کنم کاری با این دو بازی ندارم.

8. 4 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

قبل از این که جواب دوستان عزیز، حامد و آرمان رو بدم، یه نکته ای رو مطرح کنم:
    Mostafa NBA عزیز... وقتی کسی به شما مطلبی میگه و انتظار جواب داره و در این شرایط شما جواب طرف مقابل رو ندی(نخواستی یا ...) توهین به طرف مقابله...
    این رو گفتم بدونی و در کل امیدوارم اصول درست بحث کردن رو مانند بقیه دوستان رعایت کنی دوست خوبم.

عرفان جان یه سوال داشتم مگه حتما باید گرافیک یک بازی انقدر بالا باشه که بگیم مثلا این میشه MW3 ؟
    حتما بالا بودن گرافیک اولویت اول نیست اما مهمترین میتونیم بگیم
    حامد جان همون طور که آرین گفت من تنها منظورم گرافیک نبود...!

گرافیک خیلی مهمه، و در BF3 میبینیم چه قدر عالی کار شده + پارامتر های بسیار مهم دیگه از جمله گیم‌پلی - موزیک و صدا و ... که البته تا خودم بازی نکنم نمیتونم قطعی بگم ولی با توجه به حرف های دوستانی که بازی کردن و بررسی های سایت ها تا حدودی میشه گفت در همه ی زمینه ها تقریبا عالی عمل کرده...

ولی MW3 کاملا معلومه، همون گیم‌پلی، همون گرافیک... با شرکتی که اصل کاری هاش اخراج شدن... زیاد جالب نیست.
    گرافیک هم وقتی با BF3 مقایسه بشه خــــــــــیلی ضد حاله... یه گرافیک قدیمی و خشک و خالی در برابر گرافیک کاملا Next Generation Battlefield که از تخریب پذیری تا نور ها، سایه ها و ... وضعیتش 180 درجه با MW3 فرق میکنه!

سلام.
    واقعا باحالید BF3 هم وضعیتش تا حدودی مشخص بود دیگه؟ (با توجه به تریلر ها .......) ؟! بعد از عرضه آیا همون چیزی بود که انتظار داشتید؟ ( واقعا؟!) خوب قطعا نه...!

آرمان جان یه توضیحی بدم: انتظار داشتن و نداشتن از یک عنوان کاملا بستگی به گیمر و توقعاتش داره... که میتونه معقول یا نامعقول باشه.

کاملا قابل پیش بینی بود که این گیم GOTY نمیشه، و امتیازش هم مثل عناوین Batman: AC و UC 3 نیست... و دقیقا هم همین شد.

یک نکته دیگه هم که هست، تبلیغات فراوان معمولا انتظارات رو بالا میبرن که خوب به هر حال هر چه قدر هم بازی قدرتمند باشه با چند تا ایراد به این وضعیت دچار میشه.

یه پست هم در همین مورد این جا دادم:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    الآن Meta بازی برای PC 91 هست که فکر نمیکنم امتیاز کمی باشه!!!

بیشتر صحبت های شما هم مربوط به همین تبلیغات و ... میشد که در بالا جواب داده شد.

صحبت از گرافیک بازی شد به نظر شما در نسخه جدید یک بازی حتما باید گرافیک بازی تغییر کنه؟ در بعضی مواقع نه...!
    در صورتی که گرافیک نسخه های قبلی یک بازی مثل Black Ops یا MW2 قابل قبول بوده دلیلی دیده نمیشه که سازنده های بازی روی موتور بازی مانور بدن....و البته افزایش گرافیک بازی کاره خیلی خیلی دشواری نیست فقط مشکلات سخت افزاری برای بیشتر کاربران به وجود میاره...!

موفق باشید.
    بله، اگه تغییر میکرد این همه انتقاد به گرافیک بازی وارد نبود البته تا حدودی قابل چشم پوشیست چون برای اجرا شدن روی 60 فریم در کنسول ها(!) باید گرافیک در همین حالت باقی بمونه.

باز هم میگم صحبت من کلی بود و فقط در مورد گرافیک نبود!!!

پیروز باشید.

10. 7 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

مارمولک جان اخه مگه اسم شما عرفان هستش ؟ من می خوام یه موضوعی رو با اون سوالم بدونم و از ایشون که در ادامه مطالبی بپرسم زیرا که اطلاعاتشون در مورد گرافیک و موتور های گرافیکی بالا هستش و اطلاعاتی کسب کنم کاری با این دو بازی ندارم.
    لای کن جان، من با عرفان هماهنگم مشکلی که نداره !؟

12. این کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

گرافیک خیلی مهمه، و در BF3 میبینیم چه قدر عالی کار شده + پارامتر های بسیار مهم دیگه از جمله گیم‌پلی - موزیک و صدا و ... که البته تا خودم بازی نکنم نمیتونم قطعی بگم ولی با توجه به حرف های دوستانی که بازی کردن و بررسی های سایت ها تا حدودی میشه گفت در همه ی زمینه ها تقریبا عالی عمل کرده...

ولی MW3 کاملا معلومه، همون گیم‌پلی، همون گرافیک... با شرکتی که اصل کاری هاش اخراج شدن... زیاد جالب نیست.
    گرافیک هم وقتی با BF3 مقایسه بشه خــــــــــیلی ضد حاله... یه گرافیک قدیمی و خشک و خالی در برابر گرافیک کاملا Next Generation Battlefield که از تخریب پذیری تا نور ها، سایه ها و ... وضعیتش 180 درجه با MW3 فرق میکنه!
    عرفان جان کرایسیس هم گرافیک داشت ولی MW شد؟ فقط از نظر گرافیک واقعا شاهکار بود شماره دوم هم اینطوری بود(البته من هم فقط منظورم گرافیک نیست)...درست هست که در BF3 گرافیک عالی هست و واقعا هم شاهکار به هر حال موارد دیگه هم هست این بحث صدا و اینا رو که گفتی کلا کیفیت بالایی داره رو این مورد چون واقعا روش کار کردن شده یک شاهکار در صدا گذاری چیزی که در سری COD هم میبینیم و البته هر دو هم واقعا رو این موارد خوب کار کردن حالا گرافیک در MW یا کلا سری COD نیاز به یک نورپردازی با اون تخریب ها نداره و البته کیفیت گرافیک هم خوبه حتما نباید گرافیک بازی دارای نورپردازی و سیستم تخریب و اینا باشه البته درسته که بازی رو جذاب تر میکنه و درست هم میگی ولی بازی باید رو پلتفرم ها درست اجرا بشه الان رو PC میاد اینطوری گرافیک رو کنسول کیفیت بالایی نسبت به PC نداره! این خودش یک نوع مشکل هست! چون به هر حال فروش بیشتر برای کنسول هست
    همینطور گیم پلی سری COD مشخص هست! این تخریب هم فقط برای گرافیک بازی نیست تو بتلفید 3 و همینطور بد کمپانی تخریب بخشی از گیم پلی هست که بازی رو جالب میکنه یا بازیکن رو به چالش میکشه که جایی برای کاور گرفتن نیست .

بعد اینکه گرافیک MW خوب بود و حتی عالی حالا MW3 شاید بیشتر هدف کسب درآمد باشه اما با توجه به همون پستی که دادم این نمرات و فروش بالا برای چی هست؟!
    +
    درباره اینکه اشاره کردی همون گرافیک و همون گیم پلی که دیگه عرفان جان گیم پلی cod رو قبول نداری؟ شاهکار اول شخص در گیم پلی بازی که هر شماره هم نقد میشه نمره کامل رو میگیره! و فکر نکنم نیازی داشته باشه چیز جدید برای این مورد بوجود بیارن دیگه به هر حال گیم پلی کال رو نمیشه بهش ایراد گرفت.

فقط این مورد رو هم باید اشاره کرد که خوب بتلفید 3 واقعا شاهکاره! رو جزئیات خیلی توجه کرده اینطوری هم که مشخص هست بخش مولتی پلیر بازی باز هم شاهکاره! ولی باید MW3 منتشر بشه تا بشه درست نظر داد

ممنون

14. 4 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه kumarbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

اره باووو BF خیلی رو جزئیات کار کرده تو همون مرحله اول وقتی به ادما شلیک میکنی نمیدونم چطوری هیچی بهشون اثر نمیکنه احتمالا فراموششون شده نه که خیلی سرشون واسه خلق اثری بی بدیل گرم بوده

16. 2 کاربر از kumarbaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به طرفداران بازی BF3 باید بگم که این بازی با توجه به تبلیغات و Trailer هایی که قبل از بازی به نمایش گذاشته بود اصلا انتظار هارو برآورده نساخت به طوری که قبل از عرضه شده این بازی طرفداران BF3 ازش یک بت ساخته بودند و اونرو میپرستیدند ولی در آخر با توجه به نارضیاتی هایی که پیش آورد حتی 60% از انتظارات رو بر آورده نکرد ولی بر عکس CoD که هیچ وقت سطح انتظارات طرفدارانش و Gamer ها حرفه ای رو بالا نمیره که بعد از عرضه بازی اتفاقی برعکس اون انتظارات به وجود بیاره و موجب نارضایتی مردم بشه.
    نکنه شما mw3 رو هم بازی کردی پیشاپیش قضاوت کردی که از bf3 بهتر شده!!!!؟
    بعضی عزیزان معلوم نیست از روی چه منطقی قبول ندارن که نسخه ی pc بازی bf3 یک سر و گردن از کنسولی خودش بالاتره!اینو خود ea هم از عزل اعلام کرده بود و ادعای برتری روی کنسولها رو نکرده بود که حالا همه توقع داشتن تو گیم پلی بازی بتونن مگسو رو هوا با تیر بزنن!

+
    تو همون مرحله اول وقتی به ادما شلیک میکنی نمیدونم چطوری هیچی بهشون اثر نمیکنه
    !!
    شما دوست گرامی 120 درصد یا با کنسول بازی می کنی یا سیستم pcـتون کشش نداره بازی رو جواب بده
    Last edited by B.3.S.T; 28-10-2011 at 01:33.

18. 2 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بعضا حرف های جالبی از طرف طرفداران COD که نمیـــــخوان یه سری حقایق رو باور کنن زده میشه...

Mostafa NBA عزیز، کلا Dice از اول روی نسخه PC Battlefield 3 مانور میداد، تمامی تریلر ها از نسخه PC بودن، و کاملا مواضعشون روشن بود که نسخه PC یک سر و گردن ( و بیشتر... )بالاتر از نسخه Console قرار داره...

بعد شما میگی نسخه PC اهمیت نداره؟؟؟ به عنوان حرف طنز البته قابل قبوله...

آرمان جان این حرف هایی که مطرح کردی... قبلا گفتم، دوباره هم میگم...

دقیقا دقیقا اتفاقی هست که برای COD افتاده، اصلا به محتوای بازی توجه نمیشه و طرفدارانش به طور غیر منطقی ازش طرفداری میکنن...

اصلا هم به نسخه های قبلی کاری ندارم و فقط دارم در مورد MW3 حرف میزنم.

وضعیت حدودیش کاملا مشخصه... با تریلر ها و گیم پلی های دیده شده در نمایشگاه ها و مصاحبه ها... انتظاری جز MW2.5 از نسخه جدید COD نمیره!

من خودم یکی از طرفداران MW2 هستم، هنوز روی سیستمم نصبه و آنلاینش رو بازی میکنم پس فکر نکنید که از MW بدم میاد...
    اتفاقا به نظرم از نظر کاراکتر ها و ... از BF بالاتره!
    ببخشید عرفان جان من حواسم نبود پست شما رو نقل قول کنم شرمنده و ممنون از اینکه یادآوری کردی

منم میدونم که کلی روی PC سرمایه گذاری کرده بود اما اینا هیچ کدوم دلیل نمیشه که نمره ی XBOX اینطوری فاجعه باشه...به هرحال روی PC کار کرده دمش گرم اما نه اینکه با این همه تبلیغ نمره ی کنسول بازی از نسخه قبل هم کمتر بشه و اینقدر بیاد پایین.بابا قبول کنید که خیلی اشتباه صورت گرفته برای BF3 .

قسمتی که به صورت BOLD قرمز کردم واقعا جالب بود برام، اگه منظورت نسخه های قبل نیست و فقط منظورت MW3 هست ، تو از کجا میدونی که MW3 پرمحتوا نیست ؟ من کجا دارم غیر منطقی طرفداری میکنم ؟ نمیدونم این منطق چیه که ازش حرف میزنی!
    اما اگه منظورت به نسخه های قبل هم هست از نمرات شاهکاره بازی یعنی 94 کاملاً مشخه که این بازی علاوه بر نظر گیمر ها، نظر منتقدان رو هم به شدت جلب کرده پس اینجا نمیشه به محتوای بازی ایراد گرفت

ما الان هرچی بگیم بازم میگی MW2.5 اما بزار من Gears3 رو یادآوری کنم که با دیدن ویدئو های بازی قبل ریلیز، تغییره آنچنانی توی گیم پلای متوجه نمیشدم و فکر میکردم اینم مثل Gears2 بعده مدتی خسته کننده بشه اما حقیقتا لذت بردم از این همه تنوع و داستان بسیار بسیار زیبا همین امروز هم تموم شد.احساس میکنم COD هم همینطور که تا الان اینطوری بوده برای این نسخه هم همینطور باشه.امیدوارم اینطوری بشه
    ارادتمندیم عرفان جون

اصلا لازم نمیبینم جواب نوشته هاتو بدم چون قبلا در موردش صحبت شده، فقط در مورد شماره 4 :
    دوست عزیز
    فن یـــــعنی طرفدار!
    کجای این کلمه توهین به حساب میاد؟ در واقع من گفتم~> شما علاوه بر اینکه طرفدار کُد هستید طرفدار کنسول هم هستید ! این کجاش توهین بوده؟
    خب وقتی یه چیزی نمیدونی فرهنگ لغت رو جلوت باز کن یا از یکی بپرس تا اشتباهی توهین نکنی و خودتو زیر سوال ببری!
    جداً ؟ همه ما فرق بتمرگ و بشین رو میدونیم یک چیزی که جا بیوفته نمیشه با این چیزا سفسته ایجاد کرد براش. همه ما میدونیم که توی فضای فروم ها فن به کسی میگن که بی منطق و به صورت بی دلیل و احمقانه از یک بازی حمایت و طرفداری میکنه.

خیلی دوست داشتم از داشته هات دفاع کنی و زود کنار نکشی

اصلا با این حرف ک دور دوره کنسولاس و PC بی ارزش هس موافق نیستم،اگه اینجوری باشه بگید انویدیا و ای ام دی شرکتاشونو تخته کنن !
    نمیخوام کلی دلیل بیارم اما ساده ترین راهش، چیزی هست که دیده میشه بدون استدلال و بحث
    هرچند هنوز PC طرفدار زیاد داره اما ما داریم اکثریت رو میگیم.

مرسی....منم شما رو قبول دارم.....والله در مورد اون 2 تا روش من یه جورایی مطمینم چرا؟؟؟ببین:
    گرافیک واسه بعضی کمپانیها بیشتر ابزار تبلیغاتی و زرق وبرق دهنده هستش و نه ابزاری برای ارتقای کیفیت بازی مثه بازیهای کرایسیس1 و بتلفیلد 3(به نظر من البته) برای بعضی کمپانیهای بالیاقت تر هم ابزاری برای بالابردن کیفیت بازی هستش مثه انچارتد یا gears و....... .

تنها بازیهایی که روی pc از کیفیت بهتر گرافیکیش برای قول زدن بعضی قشر pc بازاستفاده نمی کنن همین کمپانی بلیزارد هستش که واقعا به بهانه گرافیک و نیاز به کارتهای گرافیکی ghiesndj576j مخاطب رو قول نمیزنه
    حالا این نظر من دیگه ......شایدم اشتباس

+

در مورد فروش منظور من همین فروش badcompany2 بوده این بازی روی pc فروش خیلی خوبی داشت(البته بازم برابری نمی کرد با کنسول ولی در مقایسه با بازیهای دیگه قابل توجه بودمثلا فروش mw2 رو ایکس باکس نسبت به pc حدود 12 به 1 بود ولی واسه بتلفیلد حدودا 3 به 1 بود که خوب به مراتب قابل تحملتره)

.
    فدات مراد جون

آره اما BF3 کلاً رفته روی چیزی سرمایه گذاری کرده به قول دوستان، که به نظر من هر کمپانی میتونه یک بازی شاخ از نظر گرافیک برای یک سیستم High-End بسازه اما خب به نظر من مهم اینه که روی چیزی کار کنند که دستگاه Gaming روز دنیاست.

واقعا بین این دو عنوان دارید بحث میکنید؟! : دی

واقعا COD شاهکار نیست؟ دیگه اینطوری حرف زدن هم یه مقدار جک هست تا منطق از بحث در به میان آمدن! : دی

اینطوری که تو پست های دوستان گفتن معلوم بود کلا کسی حرف دیگری رو قبول نداره!!! دیگه عنوانی که آمار فروش بالا تو هر سری داره بعد تو نمایشگاه های مختلف میاد دمو میزاره همه میگن عالی بود خود اونایی که بازی میکنن همین شاهکار رو بعد میگن بازی جالبی نیست؟ واقعا یک سری هم جالب نظر میدن

بتلفیلد کلا شاهکاره و بخش مولتی پلیر بازی مقیاس بالای مپ ها و همینطور جزئیاتی که داره اون رو تو بخش چند نفره واقعا خوب نشون میده حال تو این شماره رو داستان بازی بیشتر کار شده که بهتر میشه گفت اومدن رو کیفیت کلی بازی کار کردن چون بتلفید عنوانی نیست که بخواد روش کلی کار بشه!!! فقط جزئیات بیشتر! حالا اینکه کیفیت بالاتر رو PC هست اون هم بدلیل توان بالای انجین بازی هست و اینکه بتلفید 3 بسیار زیباست و اینکه اومده گیم پلی بازی رو طوری بوجود اورده که بازی رو جالب تر میکنه و همینطور مولتی پلیر بسیار بهتر و البته شاهکار هم که دیگه کلا همه بتلفید رو با بخش چند نفره میشناسن و کیفیت بسیار بالایی هم تو این بخش داره!

یه چند مورد اشاره شد به داستان مسخره و همینطور یه سری جزئیات COD که پایینتر از بتلفید هست! اینا رو از کجا میگین؟ با چه مدرکی؟ Black OPS یک شاهکار بزرگ بود که داستان بسیار با کیفیت و خوبی داشت! در رابطه با این بازی شما انتظار داستان یک عنوان نقش افرینی رو در این بازی دارید؟
    چیزی که شاید خیلی ها بگن تو این مورد بتلیفیلد 3 بهتر بوده باید گفت نه! این ها بدلیل کات سین های بسیار جالب و خوب بازی بوده که با داستان اومده و همینطور اوردن یک سری بخش ها جزابیت بازی رو بیشتر کردن که نشون از توجه تیم دایس رو جزئیات رو میده! کلا داستان هر دو عنوان بیشتر یک چیز رو میخواد بیان کنه ولی COD بهتره به این دلیل که داستان فقط چیزی نیست که بخواد درباره حمله به جاهای مختلف و فحش دادن باشه نه! داستان یک گروه مثل کاپیتان پرایس و مک تاویش که بسیار زیباست! شخصیت پردازی MW واقعا عالی هست البته برای یک عنوان اول شخص!

عنوان ها اول شخص بیشتر روی گیم پلی و مولتی پلیر اون کار میکنن ولی سری COD اومده رو داستان هم کار کرده حالا سری مدرن وار فیر که واقعا زیباست البته شماره دوم زیاد جالب نبود بیشتر هدف کسب درامد بود و همینطور BO که بیشتر هم جالب بود همینطور هیچ عنوانی در این سبک گیم پلی و و اون تم خاص شوتر اول شخص رو نداره!!! تنها عنوانی که موفق شده بیشتر افراد رو بیاره سمت خودش اگر چه شاید جدیدا اکتیویژن به عنوان ناشر بازی داره ه کسب درامد از یک شاهکار بزرگ توجه میکنه تا بوجود اوردن یک عنوان با کیفیت تر ولی اگر این موضوع هم باشه همین شماره قبلی از گیم اسپات 9 نمیگرفت(به عنوان مثال گفتم کلا نمرات بازی بالا بود) و اینکه فروش بازی بالا نبود حتما بازی کیفیت داره که میاد اینطور فروش میکنه و اینطور کیفیت داره!

در کل نمیشه به عنوانی مثل COD بی کیفیت و پایین بودن از عنوان های دیگه رو نسبت داد چرا که عنوانی نیست با این شاهکار رقابت کنه حالا بتلفید هم اگر بهتر از شمار های قبل هست از جهت گرافیک و توجه بسیار سازنده بازی و کار رو جزئیات اون بوده ولی گیم پلی COD کلا چیز دیگست که باعث شده همه رو به این عنوان بیارن! در کل هم نه بتلیفد و نه MW به صورت کلی نمیشه گفت کدوم واقعا بهتره!!! بیشتر این مورد به سبک بازیکن که از کدوم لذت میره هست با این که هر دو اول شخص هستن ولی چیزایی دارن که مقداری با هم تفاوت داره از جمله بخش مولتی پلیر شاهکار سری بتلفیلد و همینطور گیم پلی زیبای سری COD که به نظر من از بتلفید بهتر بوده البته بتلفیلد 3 با توجه به این که داستان بهتری رو نسبت به بد کمپانی نشون داده گیم پلی خوبی هم داره ولی باید MW3 هم منتشر بشه تا بشه یک نظر درست داد ولی با توجه به شاهکار های سری قبل میشه گفت COD عنوانی نیست که بخواد کم بیاره بلکه همیشه بهتر از عنوان های اول شخص بوده!...
    در مجموع حرفات رو قبول دارم .به نظر من BF3 یک بازی کامل نیست و بهتره که از این به بعد بگیم BF3 MP چون این بازی فقط مالتی پلایر داره همین و بس. اما COD علاوه بر داشتن یک مالتی قابل قبول، داستان عالی+گیم پلای عالی+گرافیک متناسب با 60 فریم در ثانیه(به قول عرفان عزیز)+مد های متنوع مثل Spec Ops رو داره که میشه یک بازی ایده آل و کامل.

قبل از این که جواب دوستان عزیز، حامد و آرمان رو بدم، یه نکته ای رو مطرح کنم:
    Mostafa NBA عزیز... وقتی کسی به شما مطلبی میگه و انتظار جواب داره و در این شرایط شما جواب طرف مقابل رو ندی(نخواستی یا ...) توهین به طرف مقابله...
    این رو گفتم بدونی و در کل امیدوارم اصول درست بحث کردن رو مانند بقیه دوستان رعایت کنی دوست خوبم.
    دوباره معذرت میخوام عرفان جان ، بالاتر نقل قول کردم
    Last edited by Mostafa NBA; 28-10-2011 at 01:52.

20. 4 کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •