نه نمیشه. اونایی که ستاره دارن حتما باید انتخاب اول باشه اگه انتخاب دوم بزنی یا به بعد بزنی
از انخابت حذف میشه
من خودم زمانی که آزاد آزمایشی شرکت میکردم یه بار یه چنین اشتباهی کردم.
نه نمیشه. اونایی که ستاره دارن حتما باید انتخاب اول باشه اگه انتخاب دوم بزنی یا به بعد بزنی
از انخابت حذف میشه
من خودم زمانی که آزاد آزمایشی شرکت میکردم یه بار یه چنین اشتباهی کردم.
بچه ها ، کدوم رشته های کارشناسی در دانشگاه آزاد کمترین تراز رو لازم دارن ؟ یعنی کسی اونها رو انتخاب کنه احتمال قبولیش خیلی زیادتره ؟ ( برای گروه ریاضی )
دوستان یه سوال
بنده کارشناسی قبول شدم ولی معدلم زیر 12 هستش.میخواستم ببینم تا چند واحد جهت ترمیم معدل میتونم بگیرم.
پیشاپیش ممنونم.
هر درسی که نمره زیر 12 آوردی میتونی برداری
يك استاد علوم ارتباطات در گفتوگو با فارس:
پيامك در آيندهاي نزديك جايگزين آگهيهاي بازرگاني ميشود
خبرگزاري فارس: عضو هيئت علمي گروه ارتباطات دانشگاه آزاد واحد تهران مركزي گفت: پيامك با اطلاع رساني ميتواند در آيندهاي نه چندان دور جايگزين ايميل و آگهيهاي بازرگاني شود.
حسن رستمي در گفتوگو با خبرنگار اجتماعي باشگاه خبري فارس «توانا»، با بيان اينكه جذابيت و اختصار مطالب موجب توجه جوانان به پيامك شده است، اظهار داشت: پيامك در جامعه كنوني تأثيرات زيادي دارد و ميتواند به عنوان وسيلهاي براي تبليغ توليدات داخلي به كار رود.
وي افزود: چون ارتباط چهره به چهره در پيامك از بين ميرود، با ايجاد امكان مشاهده تصوير مخاطب در اين فضاي مجازي ميتوان ارتباط چهره به چهره را براي افراد تداعي كرد.
رستمي در خصوص آثار مثبت پيامك تصريح كرد: با پيامك ميتوان در زمينههاي مختلف اظهار نظر كرد و هشدار و موعظه داد.
وي در خصوص آثار منفي پيامك نيز بيان داشت: توهين به شخصيتهاي برجسته و ساختن طنز براي آنان از مخربترين آثار پيامك است.
عضو هيئت علمي گروه ارتباطات دانشگاه آزاد واحد تهران مركزي درباره غير اخلاقي بودن پيامكها نيز گفت: اگر حتي تنها درصد كمي از پيامكهايي كه روزانه بين جوانان رد و بدل ميشود، غيراخلاقي باشد، نياز است كه تدابيري براي از بين بردن آنها انديشيده شود.
وي در خصوص راهكارهاي موجود براي از بين بردن آسيبهاي اجتماعي پيامك تصريح كرد: پيامكها بايد مانند برخي شبكههاي اينترنتي از جانب سازماني كنترل شوند؛ تا اين وسيله خبررساني و تبليغات مفيد به عنوان وسيلهاي براي توهين به شخصيتهاي برجسته بدل نشود.
رستمي در پايان خاطرنشان كرد: با اعمال كنترل بر پيامكها ميتوان از بروز اشتباهات و توهينات موجود در آن جلوگيري كرد.
زمان ثبتنام كنكور دانشگاه آزاد براي سومين بار تغيير كرد
آغاز ثبتنام كنكور به چهارشنبه آينده موكول شد
زمان ثبتنام كنكور 88 دانشگاه آزاد در حالي براي سومينبار تغيير كرد كه زمان جديد براساس اعلام مركز آزمون، روز چهارشنبه 23 بهمن اعلام شده است.
به گزارش خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، ثبتنام آزمون سراسري دانشگاه آزاد اسلامي امسال در حالي با وجود به نيمهرسيدن بهمن ماه آغاز نشده است كه همه ساله ثبتنام آن در دي ماه انجام ميشد.
علت تغييرات مكرر زمان ثبتنام اين آزمون، با توجه به اهميت و فراگيري آن در حالي براي افكارعمومي و داوطلبان اين آزمون محل پرسش و ترديد است كه مسئولان مركز آزمون دانشگاه آزاد تاكنون بدون تشريح علل آن، تنها به انتشار اطلاعيهاي كوتاه و اعلام زمان جديد اكتفا كردهاند.
بر اساس اين گزارش، ثبتنام كنكور 88 دانشگاه آزاد با يك هفته تاخير از روز چهارشنبه 23 بهمن ماه آغاز ميشود.
گفتني است، اين تاريخ جديد در حالي اعلام شده است كه معاون اجرايي مركز آزمون در تاريخ 23 دي ماه در يك نشست خبري، زمان آغاز ثبتنام كنكور دانشگاه آزاد را 15 بهمن اعلام كرده بود كه اين تاريخ نيز در 13 بهمن ماه براساس اعلام معاون پژوهشي مركز آزمون تغيير كرد و به 21 بهمن موكول شد و امروز نيز روابط عمومي مركز آزمون با اشتباه خواندن تاريخ مذكور، تاريخ جديد ثبتنام را 23 بهمن اعلام كرده است.
همچنين مهلت ثبتنام آزمون كارشناسي ارشد دانشگاه آزاد نيز تا روز دوشنبه21 بهمن ماه تمديد شد.
به گزارش ايسنا، ثبتنام آزمون كارشناسي ارشد دانشگاه آزاد اسلامي از 2 بهمن ماه آغاز شده و تا دوشنبه هفته آينده ادامه دارد و دفترچههاي آزمون نيز تا هفته آينده در كليه دفاتر پستي توزيع ميشود.
همچنين، آزمون كارشناسي ارشد دانشگاه آزاد طي روزهاي 17 تا 19 ارديبهشت ماه برگزار ميشود.
سلام
به نقل از مدیر یکی از دانشگاه های آزاد (البته آشنای ما ) : امسال به دلیل گرانی شهریه 90 درصد افراد در همان اولویت اول قبول میشوند.
دانشگاه استهبان قطب عمران استان فارس تعداد دانشجوهاش در سال 85 از 20 هزار نفر به 5 هزار نفر در سال 87 رسیده ....
بابا کی میتونه ترمی 1 میلیون هزینه کنه آخرش هم بیکار بمونی؟
یعنی فقط 1 انتخاب و فقط انتخاب اول رو میشه ستاره دار انتخاب کرد؟؟مثلا اگه 2 رشته ی سخت و نرم افزار هر دو تو یک دانشگاه ستاره دار باشن فقط یکیشون رو میشه انتخاب کرد؟؟
این کاردانی به کارشناسی که جوابش اومد تکمیل ظرفیتی چیزی نداره؟
رشته ستاره دار حتما باید انتخاب اول باشه. برای انتخاب های بعدی باید رشته های بدون ستاره رو انتخاب کنی
اینم بگم که رشته بدون ستاره رو هم میشه انتخاب اولت باشه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)