تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 134 اولاول ... 374344454647484950515797 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 1337

نام تاپيک: Galaxy Gio S5660 | رقیب ال جی اپتیموس وان

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    رم این گوشی دقیقا چقدره؟؟؟؟
    تو رنج 250 خریدش رو پیشنهاد میکنید؟
    کیفیت عکس و فیلمش چطوره ؟ (دوربین)
    میتونه فیلم های با کیفیت 720 پی رو باز کنه و پخش کنه؟
    برنامه ای داره که بتونه ام کی وی پخش کنه؟؟؟
    سلام.
    رم 278 mb هست
    بستگی به انتظاراتتون داره.. انتظارات رو ذکر کن.
    دوربینش 3.2 هست فوکوس داره ولی فلش نداره. کیفیت عکساش خوبه..فیلم برداریش نه..
    تا دلت بخواد انواع ویدیو پلیر برای اندورید موجوده که هر فرمتی رو بتونی اجرا کنید.

2. این کاربر از Punisher_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mehrdad khar khoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

از نظر شما بهترين انتي ويروس چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه iLive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

مموری های کلاس دو به بالا روی جیو خوب جواب دادن
    من خودم مموری 8 گیگ کلاس دو روی گوشیم دارم. کاهش سرعتی ندیدم. اما این بهترین مموری کارت موجود در بازاره. کلاس 10 هم هست . قیمتش گرونه البته ولی ارزشش رو داره
    من این برند رو توصیه میکنم

از اینجا میتونید سفارش بدید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اتفاقا همین مدل رو هم تو علاالدین دیدم ولی چون به نظرم هم ارزون بود قیمتش برای کلاس 10 (50 تومن) هم گارانتیش فقط یه سال بود شک کردم بهش که تقلبی باشه! ولی الان سرچ کردم تو اینترنت دیدم تو سایت آمازون هم قیمتش پایینه (33 دلار!) در حالیکه بقیه مارک‌ها قیمتشون رو 60 دلار میچرخه. ریویوهایی هم که کاربرا گذاشتن آدم رو میترسونه! تقریبا نصف کاربرا ظاهرا بعد یه مدت سوخته مموریشون! اگه گارانتی مادام العمر داشت میخردیم ولی الان شک دارم! اینم لینکش تو سایت آمازون :
    کد:

5. این کاربر از iLive بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام دوستان من با پخش mp4 , flv تو گوشي مشكل دارم صدا و تصوير همراه نيست يعني تصوير رو كند تر نشون مي ده فكر مي كني اسلوميشن گذاشتي همه پلير ها رو هم نصب كردم غير از vplayer كه نصب نمي شه كسي مي تونه به من كمك كنه اندرويد نسخه 2.2.1 هستش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

تمام رام های اصلی جیو
    کد:

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام....
    امروز نزدیک به 1گیگ نیم بازی و برنامه دانلود کردم..
    بیشتر بازی.
    در مورد برنامه در برنامه ها مشکلی نداره.. فقط با بعضی ها مثل vplayer که یکبار اول درست کار میکنه دفعه های بعدی هنگ میکنه و با force colse مواجه میشه..
    ولی در مورد بازی.. 70 % بازی ها کار نکرد.. حتی اون بازی هایی که داخل x8 بازی میکردم روی این نصب میشد ولی اجرا نمیشد...
    خیلی زده شدم.. بعضی ها هم که کار میکرد وسط بازی خارج میشد.. با اینکه اخرین فریمور 2.3 استفاده میکنم.. بازم یک بار factory reset کردم..
    کلا بر خلاف سخت افزار قوی زیاد تو عمل خودشو نشون نمیده... واقعا x8 تو ساپورتش بهتر بود.. با اینکه اندورید 2.1 بود...
    واقعا راست میگن که هیچ ارزونی به دلیل نیست...
    میخوام فردا ببرم بفروشمش..
    Last edited by Punisher_2008; 05-07-2011 at 19:07.

9. این کاربر از Punisher_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه roxh58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام....
    امروز نزدیک به 1گیگ نیم بازی و برنامه دانلود کردم..
    بیشتر بازی.
    در مورد برنامه در برنامه ها مشکلی نداره.. فقط با بعضی ها مثل vplayer که یکبار اول درست کار میکنه دفعه های بعدی هنگ میکنه و با force colse مواجه میشه..
    ولی در مورد بازی.. 70 % بازی ها کار نکرد.. حتی اون بازی هایی که داخل x8 بازی میکردم روی این نصب میشد ولی اجرا نمیشد...
    خیلی زده شدم.. بعضی ها هم که کار میکرد وسط بازی خارج میشد.. با اینکه اخرین فریمور 2.3 استفاده میکنم.. بازم یک بار factory reset کردم..
    کلا بر خلاف سخت افزار قوی زیاد تو عمل خودشو نشون نمیده... واقعا x8 تو ساپورتش بهتر بود.. با اینکه اندورید 2.1 بود...
    واقعا راست میگن که هیچ ارزونی به دلیل نیست...
    میخوام فردا ببرم بفروشمش..

دوست عزیز
    شما یک اشتباه بزرگی که کردید این بود که به اولین نسخه ی 2.3.3 گوشیتون رو آپدیت کردید که طبق گزارشات بیشترین باگ رو داره و حتی خیلی از بازیهایی رو که با ورژن 2.2 روش نصب و اجرا میشد رو اجرا نمیکنه و اعتراضات زیادی به سامسونگ هم در همین مورد شده
    برای همین سامسونگ 2.3.4 رو برای اروپا ریلیز کرده
    من با همین 2.2 خیلی هم راضی هستم و تمام نرم افزارها و بازیها رو هم نصب و اجرا کردم و مشکل عدم ساپورت زبان فارسی هم ندارم

البته اگر تا 17 همین ماه میلادی هم صبر کنید نسخه ی 2.3 بدون باگ و مسائلی که فرمودید با ساپورت فارسی هم میاد
    البته میتونید کاستوم رامی که جدیدا برای این گوشی هم اومده رو نصب کنید و به ما هم اطلاع بدید معایب و محاسن این کاستوم رام رو
    انگار هم خیلی وقت و هم خیلی حوصله دارید برای این کار
    شما هم خود دانی میتونی گوشیتو بفروشی و به همون ایکس 8 برگردی
    ممنون

---------- Post added at 10:06 PM ---------- Previous post was at 10:01 PM ----------

اتفاقا همین مدل رو هم تو علاالدین دیدم ولی چون به نظرم هم ارزون بود قیمتش برای کلاس 10 (50 تومن) هم گارانتیش فقط یه سال بود شک کردم بهش که تقلبی باشه! ولی الان سرچ کردم تو اینترنت دیدم تو سایت آمازون هم قیمتش پایینه (33 دلار!) در حالیکه بقیه مارک‌ها قیمتشون رو 60 دلار میچرخه. ریویوهایی هم که کاربرا گذاشتن آدم رو میترسونه! تقریبا نصف کاربرا ظاهرا بعد یه مدت سوخته مموریشون! اگه گارانتی مادام العمر داشت میخردیم ولی الان شک دارم! اینم لینکش تو سایت آمازون :
    کد:

خیلی از دوستان از همین مموری استفاده میکنن و من نشنیدم مشکلی پیش اومده باشه
    مموری که خودم استفاده میکنم 8 گیگ مارک سامسونگ هست که گارانتی هم نداره
    به هر حال بنده قصد کمک داشتم
    شما مختارید

11. 2 کاربر از roxh58 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوست عزیز
    شما یک اشتباه بزرگی که کردید این بود که به اولین نسخه ی 2.3.3 گوشیتون رو آپدیت کردید که طبق گزارشات بیشترین باگ رو داره و حتی خیلی از بازیهایی رو که با ورژن 2.2 روش نصب و اجرا میشد رو اجرا نمیکنه و اعتراضات زیادی به سامسونگ هم در همین مورد شده
    برای همین سامسونگ 2.3.4 رو برای اروپا ریلیز کرده
    من با همین 2.2 خیلی هم راضی هستم و تمام نرم افزارها و بازیها رو هم نصب و اجرا کردم و مشکل عدم ساپورت زبان فارسی هم ندارم

البته اگر تا 17 همین ماه میلادی هم صبر کنید نسخه ی 2.3 بدون باگ و مسائلی که فرمودید با ساپورت فارسی هم میاد
    البته میتونید کاستوم رامی که جدیدا برای این گوشی هم اومده رو نصب کنید و به ما هم اطلاع بدید معایب و محاسن این کاستوم رام رو
    انگار هم خیلی وقت و هم خیلی حوصله دارید برای این کار
    شما هم خود دانی میتونی گوشیتو بفروشی و به همون ایکس 8 برگردی
    ممنون

---------- Post added at 10:06 PM ---------- Previous post was at 10:01 PM ----------

خیلی از دوستان از همین مموری استفاده میکنن و من نشنیدم مشکلی پیش اومده باشه
    مموری که خودم استفاده میکنم 8 گیگ مارک سامسونگ هست که گارانتی هم نداره
    به هر حال بنده قصد کمک داشتم
    شما مختارید
    سلام.. همون اول که خریدم رام 2.2 داشت.. داخل اون نصب نمیشدند.. ولی داخل 2.3 نصب میشدند اجرا نیمشدند.. حتی اون رام کاستوم ساخته شده توسط xda رو هم نصب کردم.. یکی از دوستان امروز خوشبختانه طلبش شد.. یکی htc hd mini داره که فوق العاده تمیزه... بهش پیشنهاد تعویض دادم.. الان 1 ساعته که hdmini دستمه.. خیلی راحت هر برنامه ای نصب میکنم اجرا میکنه...
    حالا تا فردا این تست دستم.. بیبنم ارزش داره یا نه. تا اینجا که خوب بوده

bye bye
    Last edited by Punisher_2008; 05-07-2011 at 21:21.

داره خودمونی میشه roxh58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

از نظر شما بهترين انتي ويروس چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    کاسپراسکای انتی ویروس خوبیه
    قابلیتهای زیادی از جمله بلک لیست و دزدگیر هم داره

14. این کاربر از roxh58 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام.
    رم 278 mb هست
    بستگی به انتظاراتتون داره.. انتظارات رو ذکر کن.
    دوربینش 3.2 هست فوکوس داره ولی فلش نداره. کیفیت عکساش خوبه..فیلم برداریش نه..
    تا دلت بخواد انواع ویدیو پلیر برای اندورید موجوده که هر فرمتی رو بتونی اجرا کنید.
    خب پردازنده اش این توان رو داره که به کمک برنامه های جانبی بتونه mkv 720p باز کنه؟ بدون لگ

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •