تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 171 اولاول ... 374344454647484950515797147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 1707

نام تاپيک: طرفداران Dell Inspiron 5110

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

واسه من نداشت!!!!!!حالا چیکار کنم؟!
    من تماس گرفتم با نمایندگی و ایشون اظهار داشتن تعویض قاب توسط نمایندگی عوض میشه و اصلا بطور عادی نمیشه قاب رو عوض کرد در واقع اصلا دکمه ای تعبیه نشده واسه اینکار ..!

آخر فروم باز Dj_aghamajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

این چطوره؟ 3456WP1
    ظاهرا گارانتی نداره!
    ولی چیزی که من از این سایت فهمیدم هر وقت بسفارش خاورمیانه و آفریقا باشه و یا ... که تعداد رو بیش از 1 بزنه گزینه Mod ,...توش دیده نمیشه! اما در غیر این صورت بقیه موارد همشون دارن! با این تفاوت که ممکنه بعضی گارانتی داشته باشن و یا اینکه تو قسمت سرویس وارانتی اگه قطعه ای تعویض شده باشه مینوسن!
    با این اوصاف من زیاد به روش هایی که تا حالا برای تشخیص اینجور لپتاپ ها معرفی شدن بطور 100% اعتقاد ندارم!

مثلا Mod مخفف Modul هست یعنی ماژول ! نمیدونم چه ربطی به تعویض قطعه داره!
    Warr هم که یعنی وارانتی!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

من تماس گرفتم با نمایندگی و ایشون اظهار داشتن تعویض قاب توسط نمایندگی عوض میشه و اصلا بطور عادی نمیشه قاب رو عوض کرد در واقع اصلا دکمه ای تعبیه نشده واسه اینکار ..!

دوست عزیز ، احتمالا مدل لب تاپ شما N5010 باشه و نه 5110

4. این کاربر از BIONIC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوست عزیز ، احتمالا مدل لب تاپ شما N5010 باشه و نه 5110
    واسه من N5110 Ci7 هست !!!
    بنظر شما به چه دلیلی سوئیچ نداره؟
    اینبار از جایی که خریدم این سوالو پرسیدم و ایشون کاملا اظهار بی اطلاعی کردن!! و تعجب! و اینطور جواب دادن : ما برای تعویض قاب، لپ تاپ رو میفرستیم نمایندگی! بعد گفتن بقیه ی موجودیمون همین هستن و دکمه ای واسه تعویض ندارن .گفتن حضورا تشریف بیارید ببینید.
    بنظر شما چه حرفی میتونم واسه گفتن داشته باشم ؟؟با وجود اینکه سرویس تگ لپ تاپ هم تو سایت دل قابل شناسائی نیست!
    Last edited by sazman1; 23-07-2011 at 23:23.

داره خودمونی میشه persianboy2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مثلا Mod مخفف Modul هست یعنی ماژول ! نمیدونم چه ربطی به تعویض قطعه داره!
    Warr هم که یعنی وارانتی!
    اون Module یک واحد اندازه گیری قطعه است و بصورت کامل می نویسندش، ولی MOD که تو بحث ریفر مطرحه مخفف modify به معنی تغییر دادن است و اگه در توضیحات قطعه اومده باشه یعنی اون قطعه اصلاح شده و در نتیجه اون دستگاه تعمیری است.

موفق باشید.
    Last edited by persianboy2000; 24-07-2011 at 04:09.

7. 2 کاربر از persianboy2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال SonyEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

این قاب های لپ تاپ از کجا میشه تهیه کرد؟ قیمتاش چه جوریه؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

واسه من N5110 Ci7 هست !!!
    بنظر شما به چه دلیلی سوئیچ نداره؟
    اینبار از جایی که خریدم این سوالو پرسیدم و ایشون کاملا اظهار بی اطلاعی کردن!! و تعجب! و اینطور جواب دادن : ما برای تعویض قاب، لپ تاپ رو میفرستیم نمایندگی! بعد گفتن بقیه ی موجودیمون همین هستن و دکمه ای واسه تعویض ندارن .گفتن حضورا تشریف بیارید ببینید.
    بنظر شما چه حرفی میتونم واسه گفتن داشته باشم ؟؟با وجود اینکه سرویس تگ لپ تاپ هم تو سایت دل قابل شناسائی نیست!
    در مشخصات سرویس تگ ارسالیتون با پبام خصوصی به من, cpu i5 نوشته شده بود دوست عزیز در مشخصات سخت افزاری. و این که همین الان اون سریال دیگه کار نمیکنه و نمیدونم چرا.
    Last edited by mansia; 24-07-2011 at 09:55.

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

در مشخصات سرویس تگ ارسالیتون با پبام خصوصی به من, cpu i5 نوشته شده بود دوست عزیز در مشخصات سخت افزاری. و این که همین الان اون سریال دیگه کار نمیکنه و نمیدونم چرا.
    اگه من همینو به فروشنده بگم که باور نمیکنه.
    ضمنا" چه مدل هایی سوئیچ تعویض قاب ندارند؟و چه مدل هایی دارند؟ واسه من می بایست میداشت؟

داره خودمونی میشه Armin1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آقا کسی نمی دونه این قاب هاش رو کجا می فروشن اصلا ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

6 خسته نباشید

با سلام خدمت دوستان خصوصا mansia که هم چنان با از خود گذشتگی ، مشغول پاسخ دادن به سؤالات سایر دوستان و کمک برای حل مشکلات آن ها هستند .

مثل این که بحث بر سر ریفر بون یا نبودن این لپ تاپ خیلی بالا گرفته .

ان شاء الله این شرکت دل هم دست از این خود شیرینی ها و تحریم ایران بر می داره و نمایندگی اصلی در ایران می زنه که دیگه ما برای خرید یک لپ تاپ واقعاً نو و سالم ، این قدر نیاز به بررسی و دردسر نداشته باشیم و بتوانیم با اطمینان وارد نمایندگی شده و یا به طور مستقیم از سایت دل یک لپ تاپ واقعاً نو و غیر ریفر را بخریم و از خدمات پس از فروش بسیار خوب شرکت دل بهره مند شویم .

راستی دوستانی که اطلاعی نداشته و لپ تاپ ریفر خریداری کرده اند ، زیاد نگران و ناراحت نباشند . لپ تاپ های ریفر هم دقیقاً مانند لپ تاپ های نو کار می کنند و در شرکت دل کاملاً تست شده و سخت افزار های معیوب آن ها کاملاً تعمیر و یا تعویض شده اند . و حساسیت ما به این خاطر است که این گونه لپ تاپ ها (لپ تاپهای ریفر) در بازار های جهانی به قیمتی پایین تر از قیمت لپ تاپ های نو فروخته می شوند و ما می خواهیم که این شرکت های نامرد فروشنده ی لپتاپ در ایران ، سر ما را کلاه نگذارند و یک لپ تاپ ریفر700 یا 800 هزار تومانی را به عنوان یک لپتاپ نو 1 میلیون تومانی به ما قالب نکنند .

در ضمن همان طور که در پست های قبلی گفته شده بود ، این قضیه فقط مربوط به Inspiron 5110 و یا فقط مربوط به شرکت Dell نیست . بلکه برای سایر مدل ها و مارک ها نیز وجود دارد . ولی در سایر مدل ها و مارک ها هنوز صداش زیاد در نیومده ولی در این سایت خصوصاً در این تاپیک به دلیل تلاش ها و از خود گذشتگی های دوستان ، ما از این موضوع مطلع شدیم .

من خود حدود 3 هفته ی پیش تمام صفحات این تاپیک را خواندم و با راهنمایی های دوستان از نمایندگی زیگورات در استان خودمون یک لپ تاپ Inspiron 5110 Core i7 را در همان مغازه از نظر ریفر بودن یا نبودن تست و پس از اطمینان خریداری نمودم . فروشنده ی نمایندگی زیگورات در استان ما بسیار خوش برخورد ، متخصص ، با تجربه و کاملاً منطقی بود . لپ تاپ اولی که برای من آورد ، به دلیل این که تازه از کارخانه در آمده بود ، هنوز سرویس تگش داخل سایت دل ثبت نشده بود و نمی توانستم از ریفر نبودن آن اطمینان حاصل کنم . بنابر این به در خواست من و موافقت فروشنده ، یک لپ تاپ دیگر برای من سفارش داده شد و من در همان جا سرویس تگ را در سایت دل چک کردم و پس از اطمینان آن را خریداری کردم و همچنین اطلاعاتم را در باره ی لپ تاپ های ریفر شرکت دل در اختیار ایشان قرار دادم . و البته به گفته ی خود ایشان در طول 16 سال فروشندگی ، من اولین فردی بودم که برای خرید لپ تاپ از ریفر بودن یا نبودن صحبت می کنم .

اگر می خواهید این لپ تاپ را با گارانتی بخرید ، من گارانتی زیگورات را به شما توصیه می کنم . در ضمن اگر سرویس تگ لپ تاپ های با گارانتی زیگورات را در سایت دل وارد کردید و مشاهده کردید که این سرویس تگ در سایت دل وجود ندارد و ناشناخته است ، فکر نکنید که لپ تاپ مشکلی دارد . بلکه به دلیل جدید بودن آن ، امکان دارد هنوز سرویس تگ و مشخصات آن در سایت وارد نشده باشد . بنابر این یا چند روز صبر کنید تا اطلاعات لپ تاپ در سایت درج شود و پس از اطمینان از ریفر نبودن ، آن را خریداری کنید . و یا اگر عجله دارید به فروشنده بگویید که لپ تاپ های دیگری را بیاورد که اطلاعاتشان در سایت دل ثبت شده باشد .

ببخشید که خیلی طولانی شد . این ها را گفتم تا اولاً خسته نباشید به دوستان گفته باشم و هم بگویم که این قدر نگران نباشید و حساسیت به خرج ندهید ، زیرا سایر هم وطنان ما در سراسر ایران لپ تاپ های ریفر شرکت Dell و سایر برند ها را خریداری می کنند و از ریفر بودن آن با خبر نمی شوند و از آن استفاده می کنند بدون هیچ گونه مشکلی ، و ما جزء محدود افرادی هستیم که قبل از خرید از این موضوع با خبر شده ایم .

13. 3 کاربر از Desert Night Sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •