آقایBeckham(d.b23 میشه یه نگاهی به سؤالی که توصفحه45 پرسیدم بندازیوبهم جواب بدی؟؟؟منتظرم
آقایBeckham(d.b23 میشه یه نگاهی به سؤالی که توصفحه45 پرسیدم بندازیوبهم جواب بدی؟؟؟منتظرم
سری جدید با پردازنده جدید به زودی وارد بازار میشه
سلام و عرض خسته نباشید به دوستان
یه سوال داشتم من هرچه قدر تو سایت hp و notebookcheck گشتم مدل dv6 6090ee رو پیدا نکردم تنها مدلی که تو سایته hp و notebookcheck بود مدل 6991 nr بود که کات گرافیکش hd 6570 بود؟
دوستان اگه لینکی از این دو سایت در مورد 6090ee دارند ممنون میشم لطف کنند
ای بابا!!!
ما تازه داشتیم میرفتیم سراغ خرید این 6090 که!! باز سری جدید چیه؟کی قراره بیاد؟یعنی بازم صبر کنم؟عجب گیری افتادیم تو این بازار پرسرعت هاااااااااا![]()
من هم واست دلیل آوردم شما خودتو به اون راه زدی...اینجا فروم hp هست و کسی نمیگه ماستم ترش هست!!!
نیازی به تصدیق کسی نیست چون حقیقت تلخ هست و تو این زمونه همه از تلخی فراری هستن...
بهتره بری در مورد fifa2011 بحث کنی نه سخت افزار ...
فقط به این فکر کن که بحث رو چی بود و تو به کجا کشوندیش...
قبلا" هم گفتم که قبولتون ندارن پس بیخود از خودتون دلیل نسازید
دوست عزیز شما خوشت میاد بحث کنی تاپیک کاملا منحرف کردی با یه مشت حرف .... ، تو که عشق دلی برو اونجا پست بده
بچها اینجا کلی سوال و مشکل دارن شما مزاحم بحث میشی با اطلاعاتی که فقط خودت قبولش داری!!! ، اینجا مکان کل کل نیست لطفا رعایت کن بذار دوستان سوال شونو بپرسن ایشالا انقد .... میرسه
Last edited by hitman908; 25-05-2011 at 19:55.
قبل از همه از همه دوستان معذرت ميخوام اين آقا يا متوجه نميشه يا خودشو ميزنه كوچه علي چپ!! واسه همين يه بار واسه هميشه ميخوام اين بحثو تموم كنم از بقيه دوستان معذرت ميخوام اگه لحنم كمي تند ميشه
چه دليلي اوردي ؟ !! من كه جز چرند و پرند چيزي نديدممتاسفانه اونقدر بيراهه صحبت ميكني كه آدم بهت شك ميكنه...!!!
رفتم به ادرسي كه داده بودي خودت فكر نكردي اين چه ادرسيه داري ميدي؟؟؟
http://www.barsam.ir/archive
واقعا چه مطلبي در مورد خرابي اچ پي نوشته اينجا؟؟؟؟؟!! اينا دليلاته !!؟؟؟؟
سازکوزی خواستار کنترل اینترنت توسط دولت ها شد
Dell XPS 15z باریکتر از MacBook Air!
All-in-One سه بعدی زیبای سامسونگ مخصوص بانوان!و....
....
بخدا اونقدر بهت خنديدم كه تا اندازه يكسال ديگه نيازي ندارم برم فيلم خنده دار ببينم!!
در عجب هستم اين يكي رو خوب ميفهمي!! اينجا فروم اچ پي هستش پس واسه خاطر چي مياي تبليغ دل رو ميكني؟؟؟!! برو تبليغ دلتو تو فروم مربوطه اش كناينجا كسي طالبش نيس و مطالبي كه به فروم ربطي نداره نوشتنش خلاف قوانين فرومه .... فكر كنم سواد داري كه بري قوانين فروم رو بخوني، نداري؟!!
پس با استدلال خودت ميريم جلوببينم اگه اين حرفاي من تلخه چرا حرفاي من حقيقت نيستن اما حرفا و استدلالاي بي معناي تو حقيقتن!!؟؟؟؟ مرگ خوبه فقط واسه همسايه؟؟!! مگه نه؟؟؟!!!
در ضمن همه اشتباه ميكنن همه غلط فكر ميكنن فقط تو يكي راست ميگي!!!چه استدلال بچگانه اي!!
به تو فكر نميكنم مربوط باشه واسه همه تعيين تكليف كنيمگه تو مفتش فرومي ؟؟؟!! يا هر2تاشي؟؟؟!! هرچند فكر كنم همون دوميش باشي..!!!
![]()
من استدلالم اين بود وقتي يه لپتاپ قابليت اپتيموسش اونقدر ضعيفه كه نميتونه يه بازي ساده رو اجرا كنه ديگه چه توقعي ازش ميشه رفت كه يه كار گرافيكيه خفني انجام بدهحقيقت تلخه مگه نه
؟؟!!
اينم ادرس تاپيكش:
بحث هم بحث سخت افزار بود ,هم نرم افزار صرفا به قول خودت ماست فروش نميگه من ماستم ترشه مگه نه؟؟؟!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بايد يه فيدبك خروجي از يه دستگاه داشته باشيم تا بفهميم اون دستگاه درست كار ميكنه و بايد يه نرم افزار باشه تا سخت افزار رو چك كنه اين رو هر عقل سليمي ميگه من نميگم اينواز علم غيب هم برخوردار نيستم يه دانشجوي معمولي رشته برقم دانشمند هم نيستم و يا چيزايي از اين دست
قابل توجه خودت كه جز متلك و تيكه پروندن چيزي ازت نديدم
به خوب موردي اشاره كردي اين يكي ايتمت به جرات ميتونم بگم تنها قسمتي بود كه بهش فكر كردي و نوشتي
بحث ما سر 6090 بود همونطور كه داري عنوان تاپيك رو ملاحظه ميكني كه يهو پا برهنه پريدي وسط و يه حرف بي مورد انداختي وسط!!كه ال 502 من از 6090 بهتره!!! خب يه چندتا دليل (البته نه از اون دليلايي كه اون بالا اوردي!!!) واسه دوستان بيار كه 502 از 6090 بهتره من همين الان 6070 خودمو به سرايدار ساختمونمون هديه اش ميدم!!.. .ال 502 بااون نقصايي كه داره بازهم كسي از دوستان هيچي نگفت و سعه صدر از خودشون نشون دادن .... اگه بخواي بگي سال 2006 اچ پي گرافيكش ميسوخت (كه اون موقع از جي فورس اتفاقا استفاده ميكرد) من هم واست مثال مشابه و نزديكتر ميزنم برو تو گوگل امار خرابيهاي 501 رو سرچ كن
اگه اچ پي تو گذشته هاي دور خرابي داده 501 كه يكي دو ساله اومده بازار اينقدر افتضاح در اومده... ديگه استدلال از اين بالاتر؟؟؟!! بعدش هم مگه تو منفعتي بهت ميرسه كه تبليغ دل رو مياري وسط؟؟؟1!! نكنه كارمند دل هستي؟؟؟؟!! اگه واقعا اينطوريه كه شركت دل رو خدااحتمالا ميچرخونه با اون كارمنداي نابغه اش!!
والا ما كه اومديم اينجا تا به دوستان كمك كنيم پس تبليغاتو برو تلويزيون بكن اينجوري شايد مشهور بشي و طرفدار پيدا كني
اينجا كه طرفداري نميبينم داشته باشي
!!!
نقل قول از جناب هيتمن:
دوست عزیز لپتاپ HP هیچ ایرادی ندارد اون tarz فکر غلط شمست نیازی به چنتا فروم خارجی !!!! نیست بخونیم تو همین فروم استاد تشخیص دستگاه رفورب از نیو وجود داره یه سری بزن اطلاعات به روز کن خیلی تاریخ گذشتس
نقل قول از جناب m9780dکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من نمیدونم این چه طرز صحبت کردنه سامی عزیز منظورتون از این حرفا چیه آخه؟؟
اگه جواب قانع کننده ای دارید بفرمائید در غیر اینصورت تاپیک رو منحرف نکنید!!!
نقل قول دوباره از جناب هيتمن:
برای اطلاع شما جناب عرض میکنم بنده کمتر از ۱ ماه پیش از آمریکا لبتاپ آوردم ۲ گزینه هم برای خودم انتخاب کرده بودم DELL OR HP . خودم DELLکنفینگ کردم (هنوز این رم و هاردی من انتخاب کردم ایران نیومد )HP از QUICK SHOP انتخاب کردم در آمریکا با چندین نفر که سالهاست تو کار لبتاپ بودن مشاوره کردم همشون میگفتن DELL زودتر خراب میشه اونا از لفظ کرش استفاده میکردن بنا برین رفتم وHP خریدم خیلیم راضیم دما از ۶۸ که نرماله بالاتر نمیره و خیلی خوشحالم که DELL نگرفتم
دوست عزیز من جمله شما رو تغییر ندادم لینک دادم برو سر بزن حالا نمیخوای گوش کنی اون دیگه با خودت شما هم سعی کن احترام خودتو نگاه داری
اگه چشمات ضعيفه برو چشم پزشكي اگه سواد نداري برو كلاس اكابر!! فكر كنم اوني كه قبولش ندارن تويي اما فكر كردي به من بودن!!ولي فكر كنم اصلا مشكل اخلاقي داري چون اينجا رو با ميدون جنگ يكي گرفتي واقعا واست از صميم قلب متاسفم حتي برخوردات هم نه تنها با من ناشايست بود بلكه به دوستان ديگه هم احترامي نداشتي اگه بهت بي احترامي كردم لايق بي احترامي هستي گفتنايي رو گفتم حالا اكثر دوستان تو فروم كه اين پست من رو ميخونن هر چي قضاوت كنن واسم محترمه و ازشون بازهم معذرت ميخوام كه با لحن تندي صحبت كردم
و حرف آخرمم باهات اينه كه در شان من نيست با ادمي مثل تو هم كلام بشم چون جواب من به ادمي مثل تو خاموشيست وديگه جوابي بهت نميدم چون هم كفو و مرتبه من نيستي حيف من كه با تو همكلام بشم
![]()
از دوستان عزيز ميخوام لطفا بحث رو به انحراف نكشين اگه ميخوايد واقعا بگين دل از اچ پي بهتره يا برعكس بيايد اين دو مدل رو كنار هم بزاريد با هم مقايسه كنيد.(يه چندتا عكس بگيريد) تا همه هم استفاده كنند.
با تشكر.![]()
پردازنده ی جدید ؟
توی سایت HP که نوشته بود همون پردازنده ی قبلی روش هست!؟؟
حالا سوال اصلی :
کی میاد بازار
ارزش صبر کردن داره یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)