چه باحال کاش این گوشی این قابلیتو داشت![]()
چه باحال کاش این گوشی این قابلیتو داشت![]()
من چی بگم؟ جونم در خطره!
واللا ویدیو پلیر گوشی قبل آپدیت 1.35 مشکل داشت ( چیزی که من دیدم توی پخش بعضی فیلما، صدای فیلم سر 2.5 دقیقه قطع میشد، بازم بود تویه فرومای دیگه) ، بعد آپدیت خیلی بهتر شده، صدا که خُراکه.. یه دکمه داره جدیدا کشف کردم، وقتی با هرفون داری فیلم میبینی (گوش میکنی) میزنی صدارو 5.1 میکنه، ولی متاسفانه فیلمی پیدا نکردم 5.1 باشه و گوشی پخشش کنه ! خیلی خوفه اگر بشه، مثل صداهای باینورال همچین چیزی
بقیشم دوستان جواب دادن! کلن بیشتر چیزای سنس3 رو میشه از فیلمای ریویویی که توی یوتوب هست ببینی، چیزی که تا امروز ندیده بودم حالت فرند استریم لاک اسکرینه، شبکه های اجتماعیتو به گوشی وصل میکنی، رو حالت لاک اسکرین این پیغامای جدیدو، عکسای کاربرارو و اینارو تو صفحه یه جور خاصی رقص میده، هر کدومم خواستی میتونی ببین، 10مین نمیشه کشفش کردم، به درد من که توییتر بازم خیلی میخوره
واللا این مشکل آنلاک کردن گوشیو، که یا رینگ محو میشه یا صفحه سیاه میشرو زیاد دیدم ( توی فرومای دیگه )، ولی تا حالا من بهش بر نخوردم، فقط همون فریز شدن تاچشو دیدم.تازگی ها حرف و حدیث راجع به تاچش زیاد شده واسه لاک و آنلاک کردنه صفحه و واسه همین پشیمون شده
در کل یه چیز هست، اینکه مشکلات نرم افزاری خیلی زود حل میشن، ولی مشکلات سخت افزاری حل نمیشن! که خوشبختانه بیشتر مسایلی که برای این گوشی مطرح شده نرم افزاریه، سخت افزاری فقط آنتن وایفای اونم میشه باهاش کنار اومد، این کارم میشه کرد :
ستینگ ، نتورک ، وایفای ، دکمه ی منو رو میزنی ، ادونسد ستآپ یا ستینگ ، خط سوم بست وای فای پرفومنس، اینجوری آنتن وایفای تغییر محسوسی پیدا میکنم (کیفیت اینترنت البته ) ولی عمر باطریو شاید به 5/6 میرسونه.
اگر کیس مناسب برا بدنه پیدا کردین حتما بگین، تا حالا دوبار از دستم افتاده گوشی، پشتش دو تا خط افتادش
یه چیز دیگه هم میگم به کسی بر نخوره، ولی بخاطر طراحی گوشی که با باز کردن در باطری گوشی لخت میشه! اون دور قاب بالا، فاصله ی بین اسکرین تا قاب جدا شونده، خیلی خاک جمع میشه، وقتی باز میکنی گوشیو یا روی اسکرینت میریزه، یا روی بلنگوی گوش
-
یه جا خوندم یکی سنسیشنشو انداخته بود توی توالت فرنگی ! البته ذکر کرده بود وید کلین واتر !!!! بلافاصله بعد اینکه افتاده در آورده گوشیو که خاموش شده بوده روشن کرده، گوشی روشن شده همه چیشم کار میداده! فقط صفحش پرش داشته و داره .. ینی هی میپره.
خلاصه همچین گوشی ایه![]()
Last edited by e.khafan!; 09-08-2011 at 18:18.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دادا کارایی که کردی یو یه راه نمایی میکنی ما هم بکنیم دستت درد نکنه
به نظر من مشکل تاچش نرم افزاریه و حل میشه
HTC EVO 3D vs. HTC Sensation 4G: Head to head
GSMArena :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by PersiAndroid; 10-08-2011 at 14:59.
HTC EVO دوربینش ضعیفه و از نظر ظاهر سن سیشن قشنگ تره
بعدش توی کلوپ HTC EVO نوشته بود این گوشیgsm رو پشتیبانی نمیکنه![]()
نسخه جی اس ام هم قراره بیاد (نمیدونم شاید ریلیز هم شده باشه)
دوستان یه سوال دارم که شاید مسخره باشه منو ببخشید
نمیشه قابلیت usbotg رو به این گوشی اضافه کرد؟خیلی از این قالیت خوشم اومد حیف که نداره
ممنون میشم جواب بدین
--------
تكراري
لطفا پاك شود
Last edited by PersiAndroid; 10-08-2011 at 23:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)