تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 241 اولاول ... 374344454647484950515797147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 2402

نام تاپيک: بررسی تخصصی پیغام های صفحه آبی (Blue Screen)، خطاهای دائم سیستمی و رفع مشکل آنها

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

ممنون دوست عزیز ...
    تو شهر های غیره تهران این قطعات نیست که تست کنم مشکله من همینه ...نهایت بشه یه رم دیگه پیدا کرد ...
    خیلی ناراحتم ازین بد شانسی .ممنون از کمکتون
    خواهش میکنم دوست عزیز شما حتما لازم نیست مین مثل یکی خودتون داشته باشین میتونید روی مین سوکت 1156 هم قطعات خودتون تست کنید چون مورد شما سخت افزاری اگر البته بایوس مین خودتون یک آپدیت کنید کولینگ کیسم حتما مناسب باشه تایمینگ رم خودتونم بزارین روی حالت استاندارد باشه .

2. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوست من شما با MEMTEST از رم ها تست گرفتی؟

MemTest 4.0

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Memtest86+ 4.20

کد:
    شما با یکی از این دو برنامه ی بالا رمت رو تست کن مشکلی نداشته باشه (دومی امتحانش رو پس داده و مطمئن تره)
    کارت گرافیکت ATI هست؟ چه مدلی؟ حتماً درایور کارت گرافیکت رو آپدیت کن یکی از مشکلات جدی از این جا آب می خوره.
    انتی ویروس رو سیستمت چی هست؟ نورتونه؟ اینترنت سکیوریتی هست؟
    درایو اکسترنال به سیستمت وصله؟
    حتماً هاردت رو اسکن دیسک کن (با اسکن دیسک ویندوز یا اسکن دیسک TUNEUP UTILITIES.)

TuneUp Utilities 2012 12.0.2110.7

کد:
    معمولاً چه موقع این صفحه آبی ها رو دریافت می کنی؟
    موقعی که تو اینترنت هستی بیش تر می شه یا نه؟

فعلاً جواب این سؤال ها رو بده تا دقیق تر بشه بررسی کرد.
    در ضمن حتماً رم ها رو چک کن.
    موفق باشي
    در ابتدا خیلی متشکرم از پاسخ شما
    تست رم رو گرفتم، چیزی نشان نداد
    کارت گرافیکم ATI هستش: ATI Mobility Radeon HD 4225 Series
    آپدیتش رو که زدم، گفت آپدی هستش و نیازی نداره به این کار
    تقریبا همه نوع آنتی ویروسی روی سیستمم داشتم ولیکن این صفحه آب دائمی هستش
    درایو اکسترنال هم وصل نیست، البته برنامه درایو مجازی دارم، نمی دونم ربطی داره یا نه

در بیشتر موارد 1 یا دو دقیقه پس از بالا آمدن ویندوز، صفحه آبی رو دریافت می کنم. وقتی ریست شد، اوایل در دفعه بعدی دیگه مشکلی نداشتم ولیکن الان حتما باید سیستم ریستور رو بزنم تا بالا بیاد.
    البته گاهی پس از سه چهار ساعت هم صفحه آب میاد، چه اینترنت باشم، چه نباشم.

خیلی خیلی ممنونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه xx1051xx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    SHOMAL

پيش فرض

خواهش میکنم دوست عزیز شما حتما لازم نیست مین مثل یکی خودتون داشته باشین میتونید روی مین سوکت 1156 هم قطعات خودتون تست کنید چون مورد شما سخت افزاری اگر البته بایوس مین خودتون یک آپدیت کنید کولینگ کیسم حتما مناسب باشه تایمینگ رم خودتونم بزارین روی حالت استاندارد باشه .
    سلام مهندس ...خوبین
    اقا من یه رم 4 گیگ دیگه ژل انداختم روش دیگه memtest ارور نداد الانم رم 4 +6 گیگ کروشیال خودمو به ترتیب تو اسلات های 1-2-3-4-5- گذاشتم الان 10 گیگ نشون میده تو memtest هم تا اخر های پاس 0 فقط 3 تا ارور داد که اونم 100 % ماله رم خودمه ...!
    حالا نظر شما چیه دوست عزیز ؟:
    ممنون

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام مهندس ...خوبین
    اقا من یه رم 4 گیگ دیگه ژل انداختم روش دیگه memtest ارور نداد الانم رم 4 +6 گیگ کروشیال خودمو به ترتیب تو اسلات های 1-2-3-4-5- گذاشتم الان 10 گیگ نشون میده تو memtest هم تا اخر های پاس 0 فقط 3 تا ارور داد که اونم 100 % ماله رم خودمه ...!
    حالا نظر شما چیه دوست عزیز ؟:
    ممنون
    همنطور که معلوم شد مشکل شما ازرم بود الانم که بطور کامل 10 نشون میده میشن شما هم حالت triple-channel رو هم ساپورن میکنه الان 6 تا اسلات رم بطور کامل پرکردین درضمن کولینگ کیس خودتونم تا حدی که ممکنه خنک کنید اولین کار گرفتن یک کیس با کولینگ مناسب بعلاوه جمع کردن کابلهای اضافی کیس اگر بازم با صفحه آبی روبرو شدین ازهمون رمهای جدید بطور موقت استفاده کنید .

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

کد:
    دامپ اینجا آپلود کردم.... لطف کنید ببینید مشکل صفحه آبی برای چی هست

کد:
    خطاهای دامپ شما زیاده شما اگر برنامه درایو مجازی روی سیستم دارین کلا حذفش کنید بعدش پنجره cmd رو تو حالت run as administrator اجرا کنید دستور پایین از همینجا کپی بگیرین اونجا پیست کنید بعدم اینتر بزنید سیستم ریست کنید درایورهای سیستم خودتون بخصوص مین و گرافیک آپدیت کنید

netsh int ip reset c:\reset_tcpip.txt

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    SHOMAL

پيش فرض

همنطور که معلوم شد مشکل شما ازرم بود الانم که بطور کامل 10 نشون میده میشن شما هم حالت triple-channel رو هم ساپورن میکنه الان 6 تا اسلات رم بطور کامل پرکردین درضمن کولینگ کیس خودتونم تا حدی که ممکنه خنک کنید اولین کار گرفتن یک کیس با کولینگ مناسب بعلاوه جمع کردن کابلهای اضافی کیس اگر بازم با صفحه آبی روبرو شدین ازهمون رمهای جدید بطور موقت استفاده کنید .
    سلام
    اقا جعفریان من با جابجا کردن رم ها کروشیال تو اسلات های 1-3-5 الان هم مشکل صفحه ابی حل شده هم تو memtest تا پاس یک هیچ اروری نداد (البته وقتی در کیس باز هست ) ولی وقتی درش بسته تو میز هست ارور میده ولی تعداد اروراش کمتر شد ...من فکر میکنم گرما شاید باعث این اتفاق میشه .که 95% گرمای کیس از کارت xfx 4870 منه که میخوام عوضش کنم ...
    دوست دارم نظرتونو بگین ...
    واقعا از شما ممنونم اقای جعفریان عزیز ...
    Last edited by xx1051xx; 24-11-2011 at 21:53.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام
    اقا جعفریان من با جابجا کردن رم ها کروشیال تو اسلات های 1-3-5 الان هم مشکل صفحه ابی حل شده هم تو memtest تا پاس یک هیچ اروری نداد (البته وقتی در کیس باز هست ) ولی وقتی درش بسته تو میز هست ارور میده ولی تعداد اروراش کمتر شد ...من فکر میکنم گرما شاید باعث این اتفاق میشه .که 95% گرمای کیس از کارت xfx 4870 منه که میخوام عوضش کنم ...
    دوست دارم نظرتونو بگین ...
    واقعا از شما ممنونم اقای جعفریان عزیز ...
    خواهش میکنم کاری نکردم رم شما سری triple طریقه گذاشتنشم روی مین گیگا شما همون صورت که گذاشتین یعنی از 6 اسلات رو اسلاتهای 1 با 3 با 5 باید پر بشه همونطور که گفتم گرمای کیس زیاد یک کیس کماسب دراسرع وقت تهیه کنید پیشنهاد من green magnum 2 دمای گرافیکم هر طور شده پایین بیارین میتونید فن ارجینال خودش با یک فن دیگه چنج کنید

9. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    SHOMAL

پيش فرض

خواهش میکنم کاری نکردم رم شما سری triple طریقه گذاشتنشم روی مین گیگا شما همون صورت که گذاشتین یعنی از 6 اسلات رو اسلاتهای 1 با 3 با 5 باید پر بشه همونطور که گفتم گرمای کیس زیاد یک کیس کماسب دراسرع وقت تهیه کنید پیشنهاد من green magnum 2 دمای گرافیکم هر طور شده پایین بیارین میتونید فن ارجینال خودش با یک فن دیگه چنج کنید
    بازم ممنون ...
    من فکر میکنم رم های منم رم های ناپایدار و ضعیفی هستن ...در هر صورت هم گرافیک و هم رم هارو باید عوض کنم و تهویه مناسب ..!
    گرافیک و رم چند میتونم بفروشم (رنج حدودی)؟
    crusial 6 gig bus 1600 cl8
    xfx ati 4870
    خیلی گلی اقای جعفریان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوست من شما با MEMTEST از رم ها تست گرفتی؟

MemTest 4.0

کد:
    Memtest86+ 4.20

کد:
    شما با یکی از این دو برنامه ی بالا رمت رو تست کن مشکلی نداشته باشه (دومی امتحانش رو پس داده و مطمئن تره)
    کارت گرافیکت ATI هست؟ چه مدلی؟ حتماً درایور کارت گرافیکت رو آپدیت کن یکی از مشکلات جدی از این جا آب می خوره.
    انتی ویروس رو سیستمت چی هست؟ نورتونه؟ اینترنت سکیوریتی هست؟
    درایو اکسترنال به سیستمت وصله؟
    حتماً هاردت رو اسکن دیسک کن (با اسکن دیسک ویندوز یا اسکن دیسک TUNEUP UTILITIES.)

TuneUp Utilities 2012 12.0.2110.7

کد:
    معمولاً چه موقع این صفحه آبی ها رو دریافت می کنی؟
    موقعی که تو اینترنت هستی بیش تر می شه یا نه؟

فعلاً جواب این سؤال ها رو بده تا دقیق تر بشه بررسی کرد.
    در ضمن حتماً رم ها رو چک کن.
    موفق باشي
    من درایور کارت گرافیکی رو آپدیت کردم. اوضاع بهتر شده، ممنونم. ولیکن الان نمی دونم چرا آی ای کار نمی کنه، فایرفاکس هم که باز می کنم پیج آبی میاد. نود32 هم مدام می زنه فلان ادرس بلاک شد. فقط می تونم از کروم استفاده کنم.

داره خودمونی میشه punisher3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

من سیستمم بدتر شد که الان بدونه صفحه آبی برای خودش ریستارت میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •