اگه قراره یه فریمی با عدسی طبی آفتابی باعث سردرد و مشکل در دید بشه که خب یعنی قابلیت طبی بودن نداره
امیدوارم موقع خرید به خاطر عدم اطلاع فروشنده از این قضیه مشکلی پیش نیاد![]()
اگه قراره یه فریمی با عدسی طبی آفتابی باعث سردرد و مشکل در دید بشه که خب یعنی قابلیت طبی بودن نداره
امیدوارم موقع خرید به خاطر عدم اطلاع فروشنده از این قضیه مشکلی پیش نیاد![]()
سلام
دوستان این وبسایت معتبر هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یک عینک پلیس گرفتم، یک کارت وارانتی با مشخصات این سایت به من دادند
اما هیچ اطلاعات تماسی نداره این سایت
عینک منصور آسیا
مدل S 8892 0627
ممنونم میشم اطلاع رسانی کنید
Last edited by reza1o0; 10-07-2015 at 11:11.
هیچ اسم و نشانی هم از این عینک درسایت اصلی پلیس POLICE.IT پیدا نکردم
دوستان من از یه جای معتبر عینک ریبن گرفتم . بهم مهلت داده و گفته هر مشکلی داشت بیار واسم حتی تضمین کرده که اصله . حالا چجوری میتونم اصل بودنش رو تشخیص بدم؟
چه مدلی هست و چند گرفتی؟
من چن سال پیش یه عینک خریدم 60 تومن مثلا ریبن :| یادمه فقط uv شو چک کردم که 400 بود . تو مغازه زیاد معلوم نبود ایرادش آدم تا چن ساعت نذاره نمیفهمه . بعد که زدم رفتم تو خیابون دو ساعت دیدم زمینو گاهی گود نشون میده و زیاد که رو بینی باشه دماغو اذیت میکنه جاش هم می مونه . ولی جعبه اش خیلی شیک بود با پارچه .
آخرش گمش کردم تو ماشین یا جایی افتاد انقد سبک بود شاید . از تنها چیزی که راضیم اینه که خوب شد گرون نخریدم چون اخرش گم شد![]()
نتیجه ام اینه که از جای معروف که چن نفر تایید کردن عینک بگیرید و سریع خرید نکنین . حتی اگه فروشنده غر بزنه مهم نیس . چشماتون مهم تر از حوصله فروشنده است . اون میخاد فقط جنسو سریع بفروشه پولشو بگیره . البته فروشنده های عادل اینجوری نیستن .
دوم اینکه عینک خیلیم سبک باشه خوب نیس همش میوفته زمین با یه تکون کوچیک
این نظر من بود . شاد باشید دوستان .![]()
مغازه عینک فروشی رفتم عینک بخرم عینک رو با دستگاه تست کرد تا عدد 400 نشانگرش قرمز شد برای پلاریزه هم یه عکس گزاشته بود که با عینک و بدون عینک فرق میکرد قیمت هم 45000 تومن این عینک استاندارده؟به چشم آسیب نمیزنه؟کلا بخرم یا نه؟اگر بله فرقش با عینکهای بالای 300 تومنی چیه؟
وقتی عینک روی چشمتون هست سرتون رو اروم تکون بدید و همزمان به لبه ی یک سطح مثل میز نگاه کنید باید کاملا بدون تغییر ببینید + به صفحه موبایل نگاه کنید نباید رنگ صفحه موبایل غیرطبیعی دیده بشه
این نکات رو همون موقع تست کردم نه شیشش موج داشت رنگ رو هم تغییر نمیداد
سلام دوست عزیز اگر تمایل داشتید میتونید از سایت ما دیدن کنید عینک های فوق العاده ای داره با قیمت مناسب موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)