من زیاد متوجه نشدم برای نصب پچ جدید رو
من کریسیس رو قبلاً دانلود کردم سپس نصب بعدشم نصب پچ 1.1 بعدشم کرک 1.1 رو کپی کردم
الان بخوام پچ 1.4 رو نصب کنم باید چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من زیاد متوجه نشدم برای نصب پچ جدید رو
من کریسیس رو قبلاً دانلود کردم سپس نصب بعدشم نصب پچ 1.1 بعدشم کرک 1.1 رو کپی کردم
شما اول فایل EXE خود گیم رو کپی کنید... سپس پچ 1.1 رو نصب کنید ولی کرکش نکنید. بعدش 1.2 و 1.4 رو نیز نصب کنید. آخر سر کرک 1.4 رو کپی کنید.من زیاد متوجه نشدم برای نصب پچ جدید رو
این پست هم براتون مفید هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام اقا من کرایسیس 2 رو نصب کردم روی لپ تاپ DELL XPS l502X نصب کردم ولی نمیاره؟؟ یه کرک دیگه رو نصب کردم بازی اومد ولی داخل منو ولی داخل بازی نرفت میخوام ببینم کرک جدیدی داره؟؟؟ البته به غیر از flt
اقا من تو ونیدوز 64 بیت واسه لپ تاپ dell xps l502x نمیتونم بازی رو بیارم میره تو دمو ولی بازی رو نمیاره حتی کرک FLT رو همنصب کردم ولی جواب نگرفتم
اقا من هر کار میکنم این سریال نامبرم رو هر چی میزنم میگه Invalid Serial Number . مگه نباید هر چی بزنم قبول کنه . کرک 1.04 رو هم دارم . با ورژن های قبل هم نمیشد . یعنی از همون اول ارور Invalid Serial Number میداد . یا قبل از رفتن توی Multiplayer یا موقع Join شدن به سرور . کسی راه حلی جلوی ما نمیتونه بزاره ؟
سلام
چند بار واسه من پیش اومده که وقتی میکشنم بازی از چند مرحله قبل از اونجایی که مردم شروع میشه , حتی فایل های سیوش هم پاک میشه.
مشکل از چی هست؟کرکم هم skidrow هست
لطفا راهنمایی کنید
سلام...
یه خبر خوب دوستان...
کرایتک قراره یه پچ تووپ بده بیرون این 1-2 هفته.....که هم مشکلات بعضی از دوستان حل میکنه و هم DX11 رو فعال...هووراااااااا![]()
سلام كسي هست كه سيو مرحله ي 6 كراسيس رو داشته باشه
لطفا جواب بديد 3
آپدیت های بازی (1.1 1.2 1.4) رو نصب کنید + کرک 1.4.سلام
چند بار واسه من پیش اومده که وقتی میکشنم بازی از چند مرحله قبل از اونجایی که مردم شروع میشه , حتی فایل های سیوش هم پاک میشه.
مشکل از چی هست؟کرکم هم skidrow هست
لطفا راهنمایی کنید
سلام.
ممنون از خبر ولی منبع؟!![]()
سلام این بازی crysis2 چند بار ما رو سنگ رو یخ کرد . error ها ببسیار در اجرای بازی . ولی بالاخره تمومش کردم مرحله آخرش باید با چند تا موجود فضائی نا مرئی سمج بجنگی. اگر یک gammerنباشی فکر نکنم بتوان این مرحله را تموم کرد.فقط برای راهنمائی بگم من از پچ 1.2 همراه با کرک استفاده کردم. ولی 3 بار بازی را پاک کردم دوباره نصب کردم. ولی پچ 1.4 روی سیستم من جواب نداد .بی خیالش شدم ولی انگار این بازی مشکل داره و خیلی ها را تو اجرای آن دچار مشکل کرده. ولی ارزشو داره. البته از طریق کپی save games می توان دوباره بازی را به مرحله ای هستید بر گردانید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)