تو قم من پرسیدم گفتن ماهی یه تومن.کلا بیخیال شدیم!!
تو قم من پرسیدم گفتن ماهی یه تومن.کلا بیخیال شدیم!!
میدونم که میشه چون دوستهام گرفتن
تا فردا پس فردا میگم چه کلکی سوار کردن که بهشون اجازه دادن
آقا اینجا کسی هست که شغلش بهداشتی و آرایشی باشه ؟
اگه هست من بعنوان شغل دوم میخوام این کارو شروع کنم ولی هیچ اطلاعاتی ندارم اگه امکان داره در مورد هزینه اولیه برای شروع و اینکه بهتره تخصصی کار بشه یا اینکه همه نوع جنسی داشته باشیم هم نظر بدین و.....
فکر کنم دوستان بتونن راهنمایی های خوبی داشته باشن
دوستان با 6 تومن میتونم چیکار کنم
منظورت دقيقا چي هست ؟واردات ؟ فروش ؟ بازاريابي ؟ كدومش دقيقا اگه بگي ميشه راحت تر كمكت كرد
جواب ؟دوستان با 6 تومن میتونم چیکار کنم
.........
کسی که توی کار فنی سر رشته نداره ولی ادم خیلی زرنگ و تیزی هست .کلا بچه کاسب هست شدید و اسم تمام خدا و پیغمبرها و قسم های روز رو بلده و 30-40 میلیون سرمایه نقدی داره و میتونه وامهای تقریبا سنگین 100-200 هم جور کنه
میتونه چیکار کنه؟
+
الان بهترین دوره فنی حرفه ای برای کسی که بخواد از اون دوره برای پیدا کردن شغل دائم و ثابت و مناسب استفاده کنه چی هست؟
مدت زمانش-هزینش-شرایطش-بازار کارش و موارد این چنینی
Last edited by Ezel; 18-10-2011 at 20:30.
خوب دیگه کار میخاد چیکارکسی که توی کار فنی سر رشته نداره ولی ادم خیلی زرنگ و تیزی هست .کلا بچه کاسب هست شدید و اسم تمام خدا و پیغمبرها و قسم های روز رو بلده و 30-40 میلیون سرمایه نقدی داره و میتونه وامهای تقریبا سنگین 100-200 هم جور کنه
میتونه چیکار کنه؟
تغریبا هیچی کلا دور فنی حرفه ای رو یک خط قرمز بکشی بهترهالان بهترین دوره فنی حرفه ای برای کسی که بخواد از اون دوره برای پیدا کردن شغل دائم و ثابت و مناسب استفاده کنه چی هست؟
مدت زمانش-هزینش-شرایطش-بازار کارش و موارد این چنینی
سلام دوست عزيز اون قسمت قرمز يعني چي ؟يعني متدين هست يا اينكه خوب بلده با قسم و ايه سر مردم و شيره بماله ؟
![]()
البته وام 100-200 ميليون كه سنگين نيست اما خب در مورد سوالات شما :
در مورد فني الان برعكس خيلي ها كه فكر ميكنن ادم هاي فني بي كارنن و فني بدرد نمي خوره بايد بگم برعكس اگه واقعا كارو ياد بگيريد و اوستا كار بشيد هم كار زياده هم حقوقتون بالاس (از حداقال ماهي 1.5 بگير برو بالا و اگه درست حسابي باشي راحت 10-15 مي توني بگيري)
اما در چه زمينه هايي :
جوش : منظور جوشكاري ساده كه همه انجام ميدن نيست ! جوش هاي تخصصي مثل جوشكاري مخازن فشار و لوله هاي نفتي و ... ، يا كارشناس جوش شدن براي چك كردن اينها (كه كسي كه تو اين زمينه تخصص بگيره و مدرك معتبر من تضمين ميكنم بالاي ماهي 3-4 تومن درامدش باشه)
دستگاه هاي سي ان سي : البته نه همشون ، الان نوشتن برنامه واسه يه دستگاه سي ان سي ساده رو هر كسي بلده اما دستگاه هايي هستن تو كشور به خصوص در صنايعي مثل توليد توربين كه به دقت و تخصص بيشتري نياز دارن و عموما تو اين گونه صنايع هم حقوقها بالاس (جاهايي كه من ديدم عموما به يورو حقوق ميدادن و اوستا كارها 2-3 هزار تايي ميگرفتن )
چاپ : يكي از صنايع بزرگ كشور ما صنعت چاپ هست كه اگه اوستا كار اون بشي راحت حقوق 2-3 تومن الان بهت ميدن
و خيلي كارهاي ديگه كه اگه واقعا بلد بشي حقوق بالايي ميگيري
اين پول هم بسته به اينكه تو چه زمينه اي بخواي فعاليت كني ميتوني سرما يه گذاري هاي مختلفي بكنيكه تو صفحات قبل به خوبي توضيحش داده شده
سلام دوستان نطرتون در مورد
من چند روزی هست که که رفتم تو کار کابینت سازی البته شناخت و آمار این کارو در اوردم. و سود و درآمد شو فهمیدم ولی دوست دارم کسایی که حتی خیلی کم با این شغل آشنا هستن چه در تهران یا شهرستان می خواهم یه نظری بدن.
(کابینت سازی - چوب- MDF - دستگاه PVC MDF - و در کل چوب )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)