تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 54 اولاول ... 37434445464748495051 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 534

نام تاپيک: Galaxy Tab 10.1 » دومین Tablet سامسونگ با سیستم عامل Android و صفحه نمایش 10.1 اینچ

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا مهدي عزيز سوال مربوط به تبلت 10.1 ميشه سعي كنيد توي تاپيك خودش مطرح كنيد ( من منتقل كردم )

براي پاك كردن و برگردوندن به حالت كارخونه اي بايد وايپ كنيد

يكبار power+volume up روبگيريد وقتي منو ظاهر شد كليدپاور رو رهاكنيد
    منويي مياد براي ريكاوري مود و Wipe Data / Factory Reset كه ميتونيد باكليدها ناويگيت كنيد
    خیلی ممنون از جوابتون ولی انقدر با پترنش ور رفتم تا رمزش رو فهمیدم و باز شد ( یه چیز ساده گذاشته بود)
    بازم ممنون

2. این کاربر از dash_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

از نظر من نيازي نيست ( حالا بار اول رو شما فول شارژ كنيد )
    اره مشكلي پيش نمياد هر موقع دوست داشتين شارژ كنيد
    ممنون از شما شرمنده زیاد سوال میپرسم
    با توجه به این که مدت زمان زیادی طول میکشه تا شارژ بشه میشه شب که میخوام بخوابم بزارم شارژ بشه صبح که بیدار شدم از برق بکشم؟ اگه زودتر باتریش 100% بشه خراب نمیشه؟

4. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

ممنون از شما شرمنده زیاد سوال میپرسم
    با توجه به این که مدت زمان زیادی طول میکشه تا شارژ بشه میشه شب که میخوام بخوابم بزارم شارژ بشه صبح که بیدار شدم از برق بکشم؟ اگه زودتر باتریش 100% بشه خراب نمیشه؟
    خواهش ميكنم نگران نباشيد براي من كه باتبلتهاي مختلف مدت زيادي درگير بودم مشكلي پيش نيومد
    مخصوصا بخاطر باتري هاي ليتيوم-يوني پليمري كه عرض كردم

---------- Post added at 12:41 AM ---------- Previous post was at 12:37 AM ----------

سلام..دوستان این حالت encrypt جریانش چیه؟ کسی فعال کرده؟ من میخواستم active کنم....
    گفتم اول اینجا یه مشاوره بگیرم...

و بازی NFS تو محیط بازی ....چپ و راست نمیشه ماشین...کسی کار کرده باهاش؟تو حالت اتوماتیک گفتم...حالت دستی هم که نداره انگار...
    منظورتون رمزي هست كه به صورت عدد ويا پترن براي ورود به صفحه اصلي تبلت در لاك اسكرين قرار ميدين ؟
    كارش دقيقا همين جمله بالا بود
    براي بازي هم متاسفانه گيمر نيستم و امتحان نكردم

6. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

من اینو میگیم دوست عزیز:

setting-location and security-encryption-Encrypt Device

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

من اینو میگیم دوست عزیز:

setting-location and security-encryption-Encrypt Device
    نه مشكل خاصي نيست فقط پسوردرو فراموش نكنيد

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi_47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    میخواستم بدونم که این تبلت تو پخش همین فیلمهایی که تو بازار هست مشکلی نداره ؟ منظورم همین DVD_های 4 گیگی هست که به اسم کیفیت 9 میفروشن.
    بعد یه سوال دیگه.تو تبلتهای Asus خفنترینشون که سیمکارت هم بخوره کدوم مدله ؟ ( تا اونجایی که میدونم یه مدلی داره که سیمکارت میخوره که خیلی ضعیفه )

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام
    میخواستم بدونم که این تبلت تو پخش همین فیلمهایی که تو بازار هست مشکلی نداره ؟ منظورم همین DVD_های 4 گیگی هست که به اسم کیفیت 9 میفروشن.
    بعد یه سوال دیگه.تو تبلتهای Asus خفنترینشون که سیمکارت هم بخوره کدوم مدله ؟ ( تا اونجایی که میدونم یه مدلی داره که سیمکارت میخوره که خیلی ضعیفه )
    اگر منظورتون dvd هست اره مشكلي نداره ميتونيد از dvd player و يا daroonplayer كه هر دو پوشه هاي dvd رو ساپورت ميكننداستفاده كنيد
    بهترين تبلت ايسوس پرايم هست

11. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اگر منظورتون dvd هست اره مشكلي نداره ميتونيد از dvd player و يا daroonplayer كه هر دو پوشه هاي dvd رو ساپورت ميكننداستفاده كنيد
    بهترين تبلت ايسوس پرايم هست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز خیلی ممنون که جواب سوالم رو دادین
    پس منظور از فیلمهای 1080P چیه ؟ ( همین فیلمهایی که تو DVD_های 9 گیگی هستن ؟ )

در مورد Asus مدل پرایم رو دیدم که خیلی قوی هست ولی بدی که داره سیمکارت نمیخوره.مدل چهار هسته ایی دیگه ایی داره که سیمکارت هم بخوره ؟

13. این کاربر از mehdi_47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز خیلی ممنون که جواب سوالم رو دادین
    پس منظور از فیلمهای 1080P چیه ؟ ( همین فیلمهایی که تو DVD_های 9 گیگی هستن ؟ )

در مورد Asus مدل پرایم رو دیدم که خیلی قوی هست ولی بدی که داره سیمکارت نمیخوره.مدل چهار هسته ایی دیگه ایی داره که سیمکارت هم بخوره ؟
    نوع فرمت و ياقالب فيلم هم مهمه مثلاكانتينر mkv رو حتما بامشكل اجرا خواهيدكرد ولي اگر mp4 باشه تا1080p هم امكاننمايش هست باپليز هاي مختلف
    والا بحثش بوده كه پرايم 3g هم بياد منتها هنوز خير

15. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

نوع فرمت و ياقالب فيلم هم مهمه مثلاكانتينر mkv رو حتما بامشكل اجرا خواهيدكرد ولي اگر mp4 باشه تا1080p هم امكاننمايش هست باپليز هاي مختلف
    والا بحثش بوده كه پرايم 3g هم بياد منتها هنوز خير
    t_tanhayam عزیز پس با توجه به صحبت شما تو پست بالایی تو پخش همین DVD_هایی که تو بازار هست هیچ مشکلی نداره.

یه سوال در مورد همین پرایم داشتم: اگه به فرض من همین مدل 4 هسته ایی پرایم رو بگیرم راهی داره که با سیمکارت هم بشه رفت اینترنت ؟ ( تو چند تا از پستهایی که دوستان تو سایت داده بودن گفته بودن که یه سری مودم GSM هستن که رو آندروید جواب میدن)

راستی بحثش افتاده بود که سامسونگ قراره تبلت 11.6 رو معرفی کنه ، منم فکر میکردم که تو کنفرانسی که چند وقت پیش برگزار شد معرفی میکنه که اینطور نشد.به نظر شما تا چند وقت آبنده خبری میشه در موردش ؟

17. این کاربر از mehdi_47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •