اشتباه نوشتن دیگه فرق اندروید 2.3 با 3 رو نمیدونن!!!![]()
توی تبلیغ صفحه قبل وقتی دختره گوشی رو انداخت توی تنگ هنوز کار میکرد.یعنی ضد اب ساختنشیا منظورش این بود که گوشی رو تحت دسترس اطفال قرار ندیم؟
احتمالا هر دوش
سامسونگ خواست با یک تیر دو نشون بزنه که زد
خواست بگه اگه خواستید با گوشیتون برید استخر مشکلی نیست
زیر اب هم جواب میده این گوشی
جالبه گوشی ضد اب هم ندیده بودیم که حالا دیدیم
بچه ها دیگه از گوشی چی میخواین کیفیت صفحه عالی صدای تمیز باتری خوب gpu خفن و از همه مهمتر ضد اب هم هست
برید حالشو ببرید.
در مورد ضد اب شوخی کردم تو خود این تبلیغه هم مینویسه که این گوشی ضد اب نیست فقط تبلیغه.این تبلیغه جدید بیشتر داشت روی amoled plus که صفحه نمایش جدید گوشی هست تبلیغ میکرد.
Last edited by kissyou; 18-04-2011 at 22:44.
نه ضد آب نیست اگه دقت کرده باشین اون گوشه بالا سمت چپ مینویسه که ضدآب نیست واین کار به گوشی صدمه جدی وارد میکنه...
درست میگی دوست عزیز انقدر رفته بودم تو نخ تبلیغ حواسم به نوشته نبود الان که گفتی رفتم نگاه کردم دیدم نوشته ضد اب نیست![]()
سلام دوستان
با اینکه این نسخه بتا این گوشی هست ولی از نظر سایت ایتالیایی HD blog که در ویدئوی زیر مرورگر این گوشی رو با نصب جدیدترین ورژن Flash Player روی این گوشی تست کرده:
Needless to say, although it is still a beta version and not definitive,
web browsing on the Samsung S2 Galaxy is truly satisfying, fast and with a management multitouch really very good.
ویدئو:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mahroo_z1; 19-04-2011 at 06:37.
بچه ها تو تبلیغ لوگو سامسونگ هم داشت که دیگه معلومه ورژن نهایی این لوگو رو داره
بررسی مقدماتی phone arena
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این خبر های بدی که میگن مدلی که تو اروپا وآمریکا با ایران ودبی فرق داره .......جدیه![]()
چه فرقی داره ؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)