تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 48 اولاول ... 37434445464748 آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 474

نام تاپيک: Mafia

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

موقع نصب فارسی بود اما گیم خودش از همون اول کلا انگلیسی بوده و هست.
    اگه سیو داری بده

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

شماره اخرین سیوت رو بگو تا بعدیش رو بزارم

پروفشنال __Genius__'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

بعد از سالیان دراز دوباره مافیا رو نصب کردم ، تمام مراحلش رو رفتم منتها توی Freeride extreme اون مرحله ای که باید کامیونی که داخلش بمب کار گذاشته رو رد کنم ، نمیتونم ، هر کاری که میکنم نمیشه ، راهی دارید ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بعد از سالیان دراز دوباره مافیا رو نصب کردم ، تمام مراحلش رو رفتم منتها توی Freeride extreme اون مرحله ای که باید کامیونی که داخلش بمب کار گذاشته رو رد کنم ، نمیتونم ، هر کاری که میکنم نمیشه ، راهی دارید ؟
    کدوم یکی ؟
    اونی که با تصادف کردن منفجر میشه یا اونی که با پایین اومدن سرعت منفجر میشه ؟

پروفشنال __Genius__'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

همونی که با پائین اومدن سرعت منفجر میشه ، سخت ترین مرحلش هست .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

freerdie extreme کجاس دیگه ؟؟؟ مگه یه free ride نداره که مسافر میزنی و افراد مافیایی میکشی و پول جمع میکنی ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

freerdie extreme کجاس دیگه ؟؟؟ مگه یه free ride نداره که مسافر میزنی و افراد مافیایی میکشی و پول جمع میکنی ؟
    یکی دیگه هم داره که توش 15 نفر ادم سفید پوش که تو شهر مخفی شدن رو باید پیدا کنی تا ازشون ماموریت بگیری و در صورت انجامش یه ماشین عجیب غریب جایزه میگیری

آخر فروم باز .:HAMED:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    حامد

پيش فرض

آقا اين ماشيني كه منفجر ميشه اصلا چه سرعت بگيري چه نگيري دو ثانيه يه بار ميتركه
    من كه اصلا سوارش نميشم شروع به منفجر شدن ميكنه

داره خودمونی میشه matias _ adler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان . چند وقت پیش من بازی مافیا رو خریدم و نصب کردم . تا اخرش هم درست نصب شد
    بعد اومدم بازی کردم. بازی خوبی بود و چند مرحلشو رفتم که یهو یه مشکلی برام پیش اومد .
    دوستان اون مرحله که اقای سالیاری گفت که بریم ماشین مسابقه رو بدزیدم و ببریمش تا تعمیرکار اونو
    نگاه کنه و چند وسیلشو کش بره ( همون مراجل ابتدایی بازی ) بعد من رفتم پیش اقای نگهبان پیست
    اتومبیل رانی و باهاش حرف زدم و اون منو پیش ماشین برد . رفتم طرفش وقتی سوار شدم موتور
    ماشین روشن شد اما هرکاری کردم راه نمیرفت !!! باوجود اینکه زمان مرحله هم میگذشت و ماشین
    هم روشن بود هرکاری کردم نتونستم حرکتش بدم . فکر کردم مشکل از نصبه پس یه بار دیگه
    توی لپ تاپ با اخرین سیستم های روز نصب کردم ولی باز هم همین جوری بود !!! مارک سی دی هم
    ماگما سافته و من هرچی از این مارک سی دی میخرم مشکلی درش پیش نیومده بود .
    حالا راهکار چیه ؟/ اینم قسمتی از مرحلست ؟/ زودتر کمک بکنین ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان . چند وقت پیش من بازی مافیا رو خریدم و نصب کردم . تا اخرش هم درست نصب شد
    بعد اومدم بازی کردم. بازی خوبی بود و چند مرحلشو رفتم که یهو یه مشکلی برام پیش اومد .
    دوستان اون مرحله که اقای سالیاری گفت که بریم ماشین مسابقه رو بدزیدم و ببریمش تا تعمیرکار اونو
    نگاه کنه و چند وسیلشو کش بره ( همون مراجل ابتدایی بازی ) بعد من رفتم پیش اقای نگهبان پیست
    اتومبیل رانی و باهاش حرف زدم و اون منو پیش ماشین برد . رفتم طرفش وقتی سوار شدم موتور
    ماشین روشن شد اما هرکاری کردم راه نمیرفت !!! باوجود اینکه زمان مرحله هم میگذشت و ماشین
    هم روشن بود هرکاری کردم نتونستم حرکتش بدم . فکر کردم مشکل از نصبه پس یه بار دیگه
    توی لپ تاپ با اخرین سیستم های روز نصب کردم ولی باز هم همین جوری بود !!! مارک سی دی هم
    ماگما سافته و من هرچی از این مارک سی دی میخرم مشکلی درش پیش نیومده بود .
    حالا راهکار چیه ؟/ اینم قسمتی از مرحلست ؟/ زودتر کمک بکنین ...
    احتمالا مشکل از کرکه. تو سایت gamecopyworld.com (اگه براتون هیتلر نیست یا می تونید از هیتلرشکن استفاده کنین) کرکشو دانلود کنید.

---------- Post added at 11:24 PM ---------- Previous post was at 11:22 PM ----------

همونی که با پائین اومدن سرعت منفجر میشه ، سخت ترین مرحلش هست .
    شما سعی کن با سرعت مجاز یا حداکثر 50 برونی (واحدشو یادم نیست). سر پیچ ها هم سعی کنید که دور زیادی بگیرید. پاتونو هم تو پیچ ها بزارید تو گاز. یه جا هم مجبور می شید که از سربالایی بالا بروید. (همون تونلی که از زیر رودخونه می گذره) پس قبل از سربالاییش سرعتتونو زیاد کنید تا موقع سربالایی دچار افت سرعت تا زیر 35 واحد نشوید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •