موقع نصب فارسی بود اما گیم خودش از همون اول کلا انگلیسی بوده و هست.
اگه سیو داری بده
موقع نصب فارسی بود اما گیم خودش از همون اول کلا انگلیسی بوده و هست.
اگه سیو داری بده
شماره اخرین سیوت رو بگو تا بعدیش رو بزارم
بعد از سالیان دراز دوباره مافیا رو نصب کردم ، تمام مراحلش رو رفتم منتها توی Freeride extreme اون مرحله ای که باید کامیونی که داخلش بمب کار گذاشته رو رد کنم ، نمیتونم ، هر کاری که میکنم نمیشه ، راهی دارید ؟
کدوم یکی ؟
اونی که با تصادف کردن منفجر میشه یا اونی که با پایین اومدن سرعت منفجر میشه ؟
همونی که با پائین اومدن سرعت منفجر میشه ، سخت ترین مرحلش هست .
freerdie extreme کجاس دیگه ؟؟؟ مگه یه free ride نداره که مسافر میزنی و افراد مافیایی میکشی و پول جمع میکنی ؟
یکی دیگه هم داره که توش 15 نفر ادم سفید پوش که تو شهر مخفی شدن رو باید پیدا کنی تا ازشون ماموریت بگیری و در صورت انجامش یه ماشین عجیب غریب جایزه میگیری
آقا اين ماشيني كه منفجر ميشه اصلا چه سرعت بگيري چه نگيري دو ثانيه يه بار ميتركه
من كه اصلا سوارش نميشم شروع به منفجر شدن ميكنه
سلام دوستان . چند وقت پیش من بازی مافیا رو خریدم و نصب کردم . تا اخرش هم درست نصب شد
بعد اومدم بازی کردم. بازی خوبی بود و چند مرحلشو رفتم که یهو یه مشکلی برام پیش اومد .
دوستان اون مرحله که اقای سالیاری گفت که بریم ماشین مسابقه رو بدزیدم و ببریمش تا تعمیرکار اونو
نگاه کنه و چند وسیلشو کش بره ( همون مراجل ابتدایی بازی ) بعد من رفتم پیش اقای نگهبان پیست
اتومبیل رانی و باهاش حرف زدم و اون منو پیش ماشین برد . رفتم طرفش وقتی سوار شدم موتور
ماشین روشن شد اما هرکاری کردم راه نمیرفت !!! باوجود اینکه زمان مرحله هم میگذشت و ماشین
هم روشن بود هرکاری کردم نتونستم حرکتش بدم . فکر کردم مشکل از نصبه پس یه بار دیگه
توی لپ تاپ با اخرین سیستم های روز نصب کردم ولی باز هم همین جوری بود !!! مارک سی دی هم
ماگما سافته و من هرچی از این مارک سی دی میخرم مشکلی درش پیش نیومده بود .
حالا راهکار چیه ؟/ اینم قسمتی از مرحلست ؟/ زودتر کمک بکنین ...
احتمالا مشکل از کرکه. تو سایت gamecopyworld.com (اگه براتون هیتلر نیست یا می تونید از هیتلرشکن استفاده کنین) کرکشو دانلود کنید.
---------- Post added at 11:24 PM ---------- Previous post was at 11:22 PM ----------
شما سعی کن با سرعت مجاز یا حداکثر 50 برونی (واحدشو یادم نیست). سر پیچ ها هم سعی کنید که دور زیادی بگیرید. پاتونو هم تو پیچ ها بزارید تو گاز. یه جا هم مجبور می شید که از سربالایی بالا بروید. (همون تونلی که از زیر رودخونه می گذره) پس قبل از سربالاییش سرعتتونو زیاد کنید تا موقع سربالایی دچار افت سرعت تا زیر 35 واحد نشوید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)