دوستان من امروز چندجا سرزدم، همه گفتن فقط ویتنامی و چینیش موجوده
سایت آل دیجیتال هم ویتنام بای سامسونگ رو داره
یعنی کره ایش دیگه تو بازار نیست؟ از نظر کیفیتی ، ویتنامیش با کره ای خیلی فرق داره؟
دوستان من امروز چندجا سرزدم، همه گفتن فقط ویتنامی و چینیش موجوده
سایت آل دیجیتال هم ویتنام بای سامسونگ رو داره
یعنی کره ایش دیگه تو بازار نیست؟ از نظر کیفیتی ، ویتنامیش با کره ای خیلی فرق داره؟
دوست عزیز شما به اینجا برید انشالله مشکلتون حل میشه:سلام
من گیج شدم .یکی لطفا کمک کنه . برای آپدیت گوشی از2.1 دقیقا چیکار باید کرد.کدوم ورژنش رو باید انتخاب کرد. هرجایی میرم هزار تا روش ممیگن. روت و آنروت چین و چجورین . رام هایی که هستن چه فرقی با هم دارن و کدومشون رو باید انتخاب کرد.
ببخشید که زیاد سوال پرسیدم
ممنون
روت یعنی دسترسی به فایل های سیستمی که برای فلش رام رسمی یا همون به قول شما آپدیت نیازی نیست و آنروت هم بر عکس روته.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعضی ها کاستوم هستن و بعضی ها رسمی که رام های رسمی بدون باگ هستند و کاستوم رام بعضا باگ دارن ولی performance بهتری دارن و روان تر اند.
به نظرم فعلا شما 2.3.3 خاورمیانه رو نصب کنید.
خواهش میکنم
دوستان خسته نباشید
چرا گزینه انتقال نرم افزار ها به مموری کارت غیر فعاله ؟ چجوری باید نرم افزار ها رو انتقال داد ؟
سلام
بعضی برنامه ها قابلیت انتقال به مموری رو ندارن به خاطر همینم غیر فعاله.
برای انتقال همه ی برنامه ها نیاز به روت و برنامه های app 2 sd هست.
تشکر میکنم که فعال و پاسخگوی این تاپیک هستین
چند تا سوال دیگه، هم روت و هم برنامه های جانبی مثل app2sd، ... یا یکی از این دوتا؟
و با این کار میشه کل نرم افزارا رو به مموری انتقلا داد؟
احتمالا باید مرحله جدا سازی پارتیشن و اینجور چیزا هم باید انجام بشه دیگه، درسته؟
و در مورد وای فای، اصلا هیچ کانکشنی رو گوشیم نمیشناسه، مشکل از چیه؟
ممنون
Last edited by jb.NY; 12-11-2011 at 21:45.
برای انتقال به کارت حافظه علاوه بر app2sd باید برنامه root tools (اگه اشتباه نکنم ) رو نصب کنید...
همه نرم افزارها هم قابلیت انتقال به مموری رو ندارن...خود app2sd مشخص می کنه کدومشون شدنیه.
نیازی به جداسازی پارتیشن هم نیست.
در مورد وای فای...روشنش که کردی باید بری تو تنظیمات وای فای و شبکه ای رو که پیدا کرده انتخاب کنی و اگه پسورد داشت پسوردشم باید بزنی...1 بار که این مرحله رو بری دیگه از دفعات بعد خودش میشناسه شبکه رو.
ممنون، اصلا هیچ کانکشنی رو نمیتونه پیدا کنه، وقتی وای فای رو روشن میکنم یه لحظه کوتاه اسکن میکنه ولی چیزی پیدا نمیکنه
الانم که اصلا روشن نمیشه! خود گوشی رو میگم، خیلی سنگین شد، منم ریستش کردم (خاموش روشن)
ولی دیگه بالا نمیاد، چند بار باتری رو در آوردم گذاشتم سر جاش ولی هنوز رو نوشته سامسونگ میمونه
سر جمع 10 ساعت نشده گوشی رو خریدم![]()
Last edited by jb.NY; 12-11-2011 at 23:06.
باید فکتوری ریست کنید که همه چیز میپره.ممنون، اصلا هیچ کانکشنی رو نمیتونه پیدا کنه، وقتی وای فای رو روشن میکنم یه لحظه کوتاه اسکن میکنه ولی چیزی پیدا نمیکنه
الانم که اصلا روشن نمیشه! خود گوشی رو میگم، خیلی سنگین شد، منم ریستش کردم (خاموش روشن)
ولی دیگه بالا نمیاد، چند بار باتری رو در آوردم گذاشتم سر جاش ولی هنوز رو نوشته سامسونگ میمونه
سر جمع 10 ساعت نشده گوشی رو خریدم![]()
دکمه های پاور + هوم رو 10 20 ثانیه نگه دارید تا منوی ریکاوری بیاد
بعد از اونجا wipe data/factory reset رو بزنید
خواهش میکنمتشکر میکنم که فعال و پاسخگوی این تاپیک هستین
چند تا سوال دیگه، هم روت و هم برنامه های جانبی مثل app2sd، ... یا یکی از این دوتا؟
و با این کار میشه کل نرم افزارا رو به مموری انتقلا داد؟
احتمالا باید مرحله جدا سازی پارتیشن و اینجور چیزا هم باید انجام بشه دیگه، درسته؟
و در مورد وای فای، اصلا هیچ کانکشنی رو گوشیم نمیشناسه، مشکل از چیه؟
ممنون
روت یعنی دسترسی به فایل های سیستمی که برای برنامه های مثل بعضی از app 2 sd ها نیاز دارن.(نیاز به پارتیشن دوم نیست)
بله حجم بیشترشون به مموری میره و قسمت کمشون تو حافظه ی داخلی ولی ویجت ها،کیبورد ها و ... رو نباید انتقال داد وگرنه کار نمیکنن
جدا سازی پارتیشن هم مربوط میشه به انتقال (یا به اصطلاح لینک کردن) همه ی برنامه ها به صورت کامل به مموری هست که با برنامه link2sd انجام میشه.
احتمالا با فکتوری ریست مشکل وای فای حل شه
ممنون، با فکتوری ریست درست شد، عجب ضد حالی بود این اول کاری
ولی همچنان اد هاک رو نمیشناسه، یه سرچی زدم، مثل اینکه این مشکل واسه خود اندرویده:
طرف گفته باید گوشی روت بشه و یه سری فایل ادیت بشن تا درست بشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سوال دیگه هم واسم پیش اومده، کیبرد که نصب میکنم چجوری باید انتخابش کنم؟
میرم به setting->language n keyboard و تیک کیبورد جدید رو میذارم اما نمیدونم مرحل بعد چیه تا کیبورد جدید کار کنه
بازم ممنون
تو قسمتی که میخوای بنویسی (مثلا قسمت متن مسیج) انگشت رو نگه دار بعد input method رو بزن و کیبورد رو انتخاب کنیه سوال دیگه هم واسم پیش اومده، کیبرد که نصب میکنم چجوری باید انتخابش کنم؟
میرم به setting->language n keyboard و تیک کیبورد جدید رو میذارم اما نمیدونم مرحل بعد چیه تا کیبورد جدید کار کنه
بازم ممنون
نمیدونم ولی شاید با تغییر رام از 2.2 به 2.3 درست شه شایدم نه!ولی همچنان اد هاک رو نمیشناسه، یه سرچی زدم، مثل اینکه این مشکل واسه خود اندرویده:
کد:
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=120489
طرف گفته باید گوشی روت بشه و یه سری فایل ادیت بشن تا درست بشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)