آقا شما بيشتر.انشاالله كه بتونيم تا اونجا كه مقدوره به هم كمك كنيم.نوشته شده توسط مومن خدا
آقا شما بيشتر.انشاالله كه بتونيم تا اونجا كه مقدوره به هم كمك كنيم.نوشته شده توسط مومن خدا
Last edited by name; 14-09-2007 at 23:53.
مشكلي كه من دارم رو مطمئنم هيچكس نميتونه حل كنه .مومن خدا در جريان هستش. من 5 تا سي دي بازي رو از تكين گرفتم ولي وقتي سي دي يكش رو ميزارم با اين پيغام روبرو ميشم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو رو خدا كمكم كنيد. يكي به من بگه چه كار بايد بكنم. اينم بگم كه سي دي ها رو از فروشگاه پي سي ورد ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) سفارش دادم و خيلي زود (دو روزه) به دستم رسيد. البته اينو نگفتم كه خداي نكرده به پي سي ورد شك كردما. نه خدائي فقط گفتم كه شايد راهي وجود داشته باشه كه مشكلم حل بشه. تو رو خدا كمكم كنيد![]()
![]()
رفیق من فکر میکنم سیدی مشکل داشه باشه...اروری که میده طوری نیست که آدم بگه مشکل از سیستم هستش...نوشته شده توسط tazevared2006
سلام بچه ها
من تازه عضو شدم و درباره هیتمن ورژن قبلی می خوام صحبت کنم چون تازه با هیتمن آشنا شدم
مرحله دوم (اونجائی که اولش از هواپیمای فرود آمده خارج می شه و آخرش می ره کنار یک زیر دریایی توی یخها گیر کرده)
هر کی فهمید لطفا به من بگه چطوری این مرحله رو تموم کنم هر بار می خوام خارج بشم می گه یک ماموریت رد این مرحله نا تموم مونده
ممنون
مرسي از اينكه توجه كردينوشته شده توسط omidshsh
ديروز با يكي از دوستان بودم كه به من راه حل رو گفت و من هم اون مرحله رو تونستم برم
منظورم hitman constrant اگه املاشو درست نوشته باشم
حالا مي دوني كجا گير كردم![]()
اون مرحله اي كه يه نفر رو بايد بكشه ولي يارو همون اول سوار هلي كوپتر مي شه مي ره و ماموريت ناموفق مي شه حالا اين جا رو كمكم كن
مــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــرسي
نييدونم
برو سايت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بازي هيتمن 4 رو نصب كردم ولي وقتي كه اجرا مي كنم در حين بازي حركات تكه تكه اي است(گير داره) مشكل از كجاست؟
مشخصات سيستمم
Ram=768
گرافیگ=Ge force 5200 fx 128
windows=xp
Last edited by mohammadmother; 13-10-2006 at 01:42.
مشکل از گرافیکت هستش...ارتقا بده یا اور کلاک کن...دیگه مشکل رو نمیشه از جای دیگه دونست...
در اشتباهي(ببخشيد)من خودم اين بازي رو توي كامپيتر دوستم امتهان كردم با اينكه گرافيكش بايين تر از من بود ولي گيرش رفته بود از نظر من اشكال از پردازنه اش(سي پي يو)بايد باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)