nدوست عزیز من 230 گرفتم ولی واقعا از نظر کارآیی و کیفیت تفاوت محسوسی با هم ندارن
در مورد فول اچ دی هم بگم که حجم هر 1 دقیقه فیلمش حدود 1 گیگا بایت میشه
من خودم به شخصه با اچ دی فیلم میگیرم که حجمشون کمتر بشه
nدوست عزیز من 230 گرفتم ولی واقعا از نظر کارآیی و کیفیت تفاوت محسوسی با هم ندارن
در مورد فول اچ دی هم بگم که حجم هر 1 دقیقه فیلمش حدود 1 گیگا بایت میشه
من خودم به شخصه با اچ دی فیلم میگیرم که حجمشون کمتر بشه
فکر کنم در مورد حجم فیلم اشتباه میکنید
اینجوری که شما میگید یعنی با یه رم 8 گیگ 8 دقیقه فیلم فول اچ دی میشه گرفت؟
فکر کنم حدود 20 دقیقه بشه فیلمبرداری فول داشت
سلام دوستای عزیز
من یکشنبه رفتم SX230 رو خریدم،تجربه خوبیه دوربینش،GPS هم خیلی خوب کار میکنه و خیلی هم بدرد بخوره،دوربین بی صدا تر روشن میشه نسبت به 210،فیلم برداری عالیه،واقعا عالی،با رم 16 گیگ هم روی فول اچ دی دقیقا 59:50 ثانیه فیلم میگیره،که به نظرم نسبت به کیفیتش ارزش داره
در مورد کیفیت عکس ها هنوز نمیتونم نظری بدم،چون با دقت نگاه نکردم
راستی عکاسی پیاپی این دوربین واقعا عالیه،خیلی عالی و کلی تو مسافرت این چند روزم ازش استفاده کردم،باطری همون باطری 210 هستش
دوربین رو 385 تومن خریدم،با شارژر سوزنی که ورژن سفارش آمریکا این دوربین هستش،قابل توجه اینکه هنوز نمومنه چینی این دوربین تو بازار نیومده،و فقط شارژر تقلبی تو بازار اومده،حواستون باشه موقع خرید
راستی اون دوستمون که 230 خریدن،خوستم بپرسم ببینم با فول شارژ چندتا شات بدون فلش میگیرن حدودا
سوالی بود درخدمتم
سلام دوست عزیز میشه یه توضیح کامل بدید که چطور gps کار میکنه و چطور استفاده کنم؟
سلام به همگی این SX230 که 12 مگا پیکسله یعنی از SX210 که 14 مگا پیکسله ضعیفتره ؟؟
حالا بین این دوتا و سونی WX10 که 16.2 مگاپیکسل داره کودوم انتخاب کنم لطفا با دلیل من راهنمایی کنید.
بارها گفته شده پیکسل بالا ئکیفیت نیست بلکه سایز بزرگتر میشه
در دوربینهای کامپکت بدلیل سنسور کوچک معمولا پیکسل بالا بیشتر نویز عکس رو زیاد میکنه
دوربینهای نیمه حرفه ای مثل LX5 و S95 و G12 همه 10 مگاپیکسل هستند
سلام
برین تو منو،بیاین پایین GPS رو پیدا میکنین،برین تو روشنش کنین تو محیط باز به مدت 1-2 دقیقه وایسین علامت GPS شروع میکنه چشمک زدن،تا روشن و ثابت میشه،بعد به کار میفته
دوست عزیز SX230 دوربین خیلی خیلی خوبیه،از هفته پیش باهاش حدود 300 تا شات گرفتم،میتونم بگم کیفیتش با توجه به کامپکت بودنش عالیه،من قبل از این 210 داشتم ،الان با اطمینان میگم خیلی از اون بهتره،فقط و فقط یه ضعف،خیلی داره اذیتم میکنه 160 تا شات بیشتر نمیده باطری،احتمال داره به خاطر همین مشکلش ببرم عوضش کنم،اگر میتونین با این مشکل کنار بیاین اصلا شک نکنین تو خریدش
دوستان مشه به این سایتاعتماد کرد یعنی پول واریز کنم برام میفرستن؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلا سر ادم نمیزارن؟؟ اخه قیمتش خیلی پایینه 377 تومن اینجا (اهواز) 430 تومن حالا بگیرم یا نه؟؟؟
راستی کابل hdmi با دوربین هست یا جدا باید تهیه کرد؟
دوستان لطف کنید تفاوتهای سه مدل 210 و 220 و 230 رو بیان کنید از لحاظ کیفیت عکس و امکانات و بگید کدوم یکی ارزش خرید بیشتری داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)