بچه ها من بین دو تا بازی اول کدومو بخرم بهتره.. این بازی و dark soul???
بچه ها من بین دو تا بازی اول کدومو بخرم بهتره.. این بازی و dark soul???
سیب بهتره یا پرتقال ؟
اولین امتیاز عالی بازی اومد ...
مجله استرالیایی Atomic
9.5/10
اولین امتیاز بازی از مجله Atomic :
Atomic - 9.5/10کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اسکن های این مجله:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by marmolak kocholo; 06-11-2011 at 15:05.
دو تا نکته ی مهمی که همین مجله بهش اشاره کرد این بود که با هر کسی که میتونید صحبت کنید و اطلاعات ازشون بگیرید و حتی با غریبه ها یعنی با همه صحبت کنید. بعدش اینکه نترسید و سعی کنید کارهای جدیدی بکنید تا به هدفتون برسید و چیزهای مختلفی رو امتحان کنید. حتی اگر این کارها با کاراکتری که میسازید سازگار هم نباشه بهترین راه برای گشتن و کشف کردن محیط اسکایریم هست.
همون اول نقدش نوشته oblivion و morrowind رو که بازی کرده کلا خوشش نیومده بوده. که به نظرم این مورد خیلی نادر هست و همین که از دست همچین آدمی نمره 9.5 گرفتیم شانس آوردیم
آخر مجله هم Developer رو زده id software که اشتباه هست. bethesda game studios سازنده این بازی هست.
نکته آخر هم بگم این مجله استرالیایی که احتمالا به همین دلیل استرالیایی بودنش اینقدر اشتباه داره نوشته که اسکایریم مثل fallout new vegas میمونه. آخه یکی نیست بهش بگه مرد حسابی کجای اژدها و Dragon shout ها مثل فال اوت میمونه؟ مثلا شاید میگفتیم سازنده هر دوتاشون یکی هستند یه چیزی.... ولی سازنده هر کدوم از اون یکی از زمین تا آسمون فرق داره. اگر هم اینجوری باشه الدر اسکرولز از خیلی وقت پیش بوده و این فال اوت هست که شبیه الدر اسکرولز هست. واقعا نقد مزخرفی نوشته بود. در کل بازم میگم خیلی اسکایریم باید خوب باشه که همچین نمره ای از دست این مجله گرفته.
Last edited by aristocrat; 06-11-2011 at 16:05.
هویج
خوب جفتشو میخوام بگیرم اول کدومو بگیرم مسله این است![]()
Skyrim چون Darksouls از اون RPGهای سخته که باید RPGباز باشی ولی skyrim رو راحت تر بهش عادت میکنیو خوشت میاد.
من که میگم اسکایریم چون Dark souls در مقابل اسکایریم چیزی نداره.
دوستان جادو تو این بازی چطوریه؟ مزخرف یا کارامد؟
بعد از حداقل 300 ساعت بازی کردن و تموم کردن بازی جادو اولین دلیلی هست که من میخوام دوباره 300 ساعت بازی کنم و دوباره بازی رو تموم کنم(البته اگه بشه تمومش کرد!). به خاطر اینکه اول با شمشیر و سپر میرم و برای جادو نمیتونم تمرکز کنم. جادو یکی از بهترین چیزهای این بازی چون خیلی تنوع داره و خیلی جالبه. وقتی خود بازی اومد میفهمی. در ضمن نمیدونم امکانات جدید بازی مثل dragon shout جادو محسوب میشه یا نه. چون اینها از دهان آدم خارج میشه و مهمترین ابزار برای شکست اژدهاست پس از اینها همیشه باید استفاده کنی اینا از جادو هم قوی تر هستند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)