تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 227 اولاول ... 374344454647484950515797147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 2267

نام تاپيک: Mass Effect 3

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

Bioware به طور رسمی سیستم مورد نیاز نسخه PC عنوان Mass Effect 3 را اعلام کرد و با توجه به این که نسخه دمو بازی هم منتشر میشود این خبر رو Bioware داد و سیستم مورد نیاز به شرح زیر است.

Minimum requirements

• OS – Windows XP SP3/Vista SP1, Win 7 (Supported chipsets: NVIDIA 7900 or better; ATI X1800 or better. Please note that NVIDIA GeForce 9300, 8500, 8400, and 8300 are below minimum system requirements, as are AMD/ATI Radeon HD3200, HD3300, and HD4350. Updates to your video and sound card drivers may be required.)
    • CPU – 1.8 GHz Intel Core 2 Duo (equivalent AMD CPU)
    • RAM – 1GB for XP / 2GB RAM for Vista/Win 7
    • Disc Drive – 1x speed
    • Hard Drive – 15 GB of free space
    • Video – 256 MB* (with Pixel Shader 3.0 support)
    • Sound – DirectX 9.0c compatible
    • DirectX – DirectX 9.0c August 2009 (included)

Recommended specs

• OS – Windows XP SP3/Vista SP1, Win 7
    • CPU – 2.4 GHz Intel Core 2 Duo (equivalent AMD CPU)
    • RAM – 2GB for XP / 4GB RAM for Vista/Win 7
    • Disc Drive – 1x speed
    • Video – AMD/ATI Radeon HD 4850 512 MB or greater, NVidia GeForce 9800 GT 512 MB or greater

منبع :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 12 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

Bioware به طور رسمی سیستم مورد نیاز نسخه PC عنوان Mass Effect 3 را اعلام کرد و با توجه به این که نسخه دمو بازی هم منتشر میشود این خبر رو Bioware داد و سیستم مورد نیاز به شرح زیر است.

Minimum requirements

• OS – Windows XP SP3/Vista SP1, Win 7 (Supported chipsets: NVIDIA 7900 or better; ATI X1800 or better. Please note that NVIDIA GeForce 9300, 8500, 8400, and 8300 are below minimum system requirements, as are AMD/ATI Radeon HD3200, HD3300, and HD4350. Updates to your video and sound card drivers may be required.)
    • Disc Drive – 1x speed

Recommended specs

• Disc Drive – 1x speed
    • Video – AMD/ATI Radeon HD 4850 512 MB or greater, NVidia GeForce 9800 GT 512 MB or greater

منبع :
    خوبه که مشخصات زیاد بالانیست حتی در حالت پیشنهاد شده ولی خوب روی اکثر سیستما اجرا میشه و افراد بیشتری می تونن بازی کنن .... ولی از لحاظ بصری می تونست روی پی سی Dx11 هم باشه ...چون دراگون ایج واقعا dx11 و 9 اش حس و حالش فرق می کرد .....

4. 3 کاربر از djmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من این کمیک evolution رو خوندم. حسین جان طبق کمیک برادر Saren در Contact War نمیمره بلکه بعدها طبق تحقیات روی Reaper Artifact میمره و توسط خوده Saren کشته میشه البته کسی باعث میشه Desolas با Artifact تماس پیدا کنه Hislop بود . این یک قسمت رو توی خلاصه Revolution تصحیح کن. دلم برای eva سوخت بنده خدا.

نکته ای که برام جالب بود اینه که هم Jack Harper و هم Saren به صورت غیر مستقیم با Artifact تماس داشتند. و Saren بعد ها خودش علاقه مند به تکنولوژی ریپر ها میشه و طبق کتاب Revolution در اخر یکی از این Artifact هارو میدزده تا بر روش تحقیق کنه . و بعد ماجرای مس افکت 1 اتفاق می افته و به طور کامل برده ریپر ها میشه.

حالا واسه من سواله که آیا Jack Harper هم به همین سرنوشت دچار میشه؟ مخصوصا پس از اینکه کلی هزینه کرد تا شپرد رو به زندگی برگردونه و جلوی ریپر کالکتور هارو بگیره تا در نهایت به تکنولوژی برتر ریپر ها دست پیدا کنه؟ آیا طمع بیش ازحد او باعث میشه او هم برده ریپر ها بشه؟

و آیا همین دلیل دشمنیه او با شپرد در نسخه 3 هست؟ یعنی او هم برده شده؟ آیا از بین بردن یا نبردن Collector Base چقدر در قدرت و نقشه های Illusive Man تاثیر داره؟

سوال های جالبی برام به وجود اومد. کی بازی میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه از این کتاب ها و کمیک ها ندارین؟

پیدا کردم ولی روی file sonic هست . کسی نمیتونه مستقمیم کنه؟ 955 مگ
    Last edited by AlexMercer; 19-01-2012 at 09:22.

6. 2 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Little Sparrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

خدا رو شکر سیستمم میکشه نگران بودم ولی بایوور خوب به فکر سیستم بوقی ما هم هست

8. این کاربر از Little Sparrow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

خيلي نوشته بودم كه كانكت نشده پست كردم همشون پريدن :-L
    فقط همينو بگم كه برادر سارن بعدها نه و بلكه در همون جريان فرار ايلوسيو من و ايوا از معبد پالاون و بعد از اينكه بن ديسولاز رو پرت ميكنه و باعث ميشه با Monolith تماس داشته باشه توسط سارن كشته ميشه و در واقع سارن مجبور ميشه معبد رو منفجر كنه تا ديسولاز و Monolith هم نابود بشن كه اين اتفاقات هم در جريان و در حين FCW بود و اينطوري نبود كه بعد يا قبل از شروع جنگ باشه و بگيم اين جمله اشتباهه. توي منبع هم دقيقا همينطوري نوشته شده. در كل مرسي از توجه.
    bears a grudge towards humanity after losing his brother in the First Contact War
    +
    فعلا تا اينجايي كه ميدونيم تنها تغييري كه توي ايلوسيو من بعد از برخورد غير مستقيم صورت گرفته اينه كه چشماش اونطوري كه تو 2 ميبينيم شده و اينكه زبان Meta Turian ها رو ميفهمه. اين سوالي كه كردي يكي از مهمترين سوالاتي هست كه توي 3 بايد جواب داده بشه...
    Last edited by hosseincode2008; 19-01-2012 at 18:16.

10. 3 کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خيلي نوشته بودم كه كانكت نشده پست كردم همشون پريدن :-L
    فقط همينو بگم كه برادر سارن بعدها نه و بلكه در همون جريان فرار ايلوسيو من و ايوا از معبد پالاون و بعد از اينكه بن ديسولاز رو پرت ميكنه و باعث ميشه با Monolith تماس داشته باشه توسط سارن كشته ميشه و در واقع سارن مجبور ميشه معبد رو منفجر كنه تا ديسولاز و Monolith هم نابود بشن كه اين اتفاقات هم در جريان و در حين FCW بود و اينطوري نبود كه بعد يا قبل از شروع جنگ باشه و بگيم اين جمله اشتباهه. توي منبع هم دقيقا همينطوري نوشته شده. در كل مرسي از توجه.
    bears a grudge towards humanity after losing his brother in the First Contact War
    +
    فعلا تا اينجايي كه ميدونيم تنها تغييري كه توي ايلوسيو من بعد از برخورد غير مستقيم صورت گرفته اينه كه چشماش اونطوري كه تو 2 ميبينيم شده و اينكه زبان Meta Turian ها رو ميفهمه. اين سوالي كه كردي يكي از مهمترين سوالاتي هست كه توي 3 بايد جواب داده بشه...
    اگه یادت باشه ایلوسیو من به مدت چند هفته میره تو کما و توی این مدت جن تموم میشه. مردن برادر سارن هم همینطوری بود . بعد از اینکه با artifact تماس داشت سارن ولش کرد و مدتی بعد شاید چند ساعت بعدش که به هوش ااومد با سارن صحبت کرد و بعد ترکید.

در ضمن در یک صحنه که ایلوسیو من و اوا در ایلیوم هستند ایلوسیو من با یک آساری به زبان محلی خودشون صحبت میکنه که بعد اوا هم ازش میپرسه از کجا بلد بودی؟ میگه خودمم نمیدونم.

یک سوال!(من خیلی دوست دارم زودتر خودم باز رو حدس بزنم)

آیا ریپر ها توسط thorian ها ساخته نشدند؟ چون thorian ها حتی قبل از protheons ها وجود داشتند و بیشتر مواقع در خواب به سر میبرند (شاید چند صد سال) و وقتی یک نژاد جدید در نزدیکیشون پیدا میشه از خواب بیدار میشن و اون رو کنترل میکنن( از نظر ذهنی کاملا شستشوش میدن و بردش میکنن و عوارض این شستشو ذهنی هم سر درده) از طرف دیگه خیلی مواقع در ساختار بیولوژی هدف یا بردش هم تغییر ایجاد میکنه مثل کاری که با shiala کرد! از طرف دیگه هم ریپر ها هم همینطورین در فضای تاریک کهکشان خوابن و وقتی احساس میکنند موجودات پیشرفته ای در دنیا هستند میان و از بینشون میبرند. و هر ریپر هم ساخته شده از محلول یک نژاده(ریپر ها هم روباتند و هم ماهیتی حیوانی دارند یعنی هر نژادی رو که اسیر کردند به صورت محلولی در اوردند و به تن خودشون انتقال دادند و اینطوری تعدادشون و علمشون افازیش پیدا کرده مانند کاری که با انسانها میکردند و ریپپر انسان ساختند) من احتمال میدم harbinger ربطی به thorian ها داره.
    Last edited by AlexMercer; 19-01-2012 at 16:12.

12. 3 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

اگه یادت باشه ایلوسیو من به مدت چند هفته میره تو کما و توی این مدت جن تموم میشه. مردن برادر سارن هم همینطوری بود . بعد از اینکه با artifact تماس داشت سارن ولش کرد و مدتی بعد شاید چند ساعت بعدش که به هوش ااومد با سارن صحبت کرد و بعد ترکید.
    خب همين ديگه؛ توي كميك هم نوشته Soon. تو پست قبليت نوشته بودي طبق تحقيقات روي Reaper Artifact ميمره كه اينجا سوء تفاهم مثل اينكه پيش اومده چون من فكر مي كردم منظورت اينه كه بعد از اين ماجراها اومده رو Artifact تحقيق كنه و واسه همين مرده. به هر حال هر چي بود حل شد

در ضمن در یک صحنه که ایلوسیو من و اوا در ایلیوم هستند ایلوسیو من با یک آساری به زبان محلی خودشون صحبت میکنه که بعد اوا هم ازش میپرسه از کجا بلد بودی؟ میگه خودمم نمیدونم.
    اره درست بعد از اون مكالمه قانون سوم كلارك هميني كه گفتي ميشه. بايد ميگفتم زبان Mega Turian ها و Asari ها رو ميفهمه!

كلا دوست دارم بايووير قشنگ داستان كميك ها و كتاب ها رو هم تو نسخه 3 دخالت بده. مثلا گيليان رو ببينيم يا يكي از مراحل بازي توي Grissom Academy اتفاق بيوفته و...

یک سوال!(من خیلی دوست دارم زودتر خودم باز رو حدس بزنم)

آیا ریپر ها توسط thorian ها ساخته نشدند؟ چون thorian ها حتی قبل از protheons ها وجود داشتند و بیشتر مواقع در خواب به سر میبرند (شاید چند صد سال) و وقتی یک نژاد جدید در نزدیکیشون پیدا میشه از خواب بیدار میشن و اون رو کنترل میکنن( از نظر ذهنی کاملا شستشوش میدن و بردش میکنن و عوارض این شستشو ذهنی هم سر درده) از طرف دیگه خیلی مواقع در ساختار بیولوژی هدف یا بردش هم تغییر ایجاد میکنه مثل کاری که با shiala کرد! از طرف دیگه هم ریپر ها هم همینطورین در فضای تاریک کهکشان خوابن و وقتی احساس میکنند موجودات پیشرفته ای در دنیا هستند میان و از بینشون میبرند. و هر ریپر هم ساخته شده از محلول یک نژاده(ریپر ها هم روباتند و هم ماهیتی حیوانی دارند یعنی هر نژادی رو که اسیر کردند به صورت محلولی در اوردند و به تن خودشون انتقال دادند و اینطوری تعدادشون و علمشون افازیش پیدا کرده مانند کاری که با انسانها میکردند و ریپپر انسان ساختند) من احتمال میدم harbinger ربطی به thorian ها داره.
    واي پسر امروز عجب روز مذخرفي بود
    باور كن دوبار يه 30 40 سطري نوشتم هر دو بارم پريدن اعصاب نمونده واسم.
    اون سي چهل سطر رو در يكي دو جمله خلاصه ميكنم. Thorian نژاد نيست و يك موجود تكه كه اونهم تو نسخه اول نابود شد. Thorian پروتين ها رو كنترل كرد و سايفر رو به دست آورد و بعدا ريپرها پيداشون شد و پروتين ها رو نابود كردن ولي تورين زنده موند. تورين به دنبال موجودات ميگشت كه كنترلشون كنه و يه جورايي به پروتين ها نياز داشت و نميشه ريپرها رو بسازه كه پروتين ها رو نابود كنن. سارن هم توسط ساورن كه يك ريپره كنترل ميشه و تو فروس اومده بود كه توسط Shiala سايفر رو از تورين ياد بگيره و از ترس شپرد تورين رو نابود كنه. پس ريپر ميخواد خالقش رو نابود كنه؟ من همينجا فرضيه تو رد ميكنم

14. 3 کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    021

پيش فرض

Minimum requirements

• Disc Drive – 1x speed

Recommended specs

• Disc Drive – 1x speed

منبع :
    خداروشکر که به سیستممون میخوره ...خیلی با نسخه ی قبل فرقی نکرده.!

16. این کاربر از Steps-Rap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال gta6767's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

پيش فرض

سلامن آقایون این بازی کی منتشر میشه؟
    من تازه نسخه ی 2 این بازی را دارم انجام میدم.

18. این کاربر از gta6767 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خب همين ديگه؛ توي كميك هم نوشته Soon. تو پست قبليت نوشته بودي طبق تحقيقات روي Reaper Artifact ميمره كه اينجا سوء تفاهم مثل اينكه پيش اومده چون من فكر مي كردم منظورت اينه كه بعد از اين ماجراها اومده رو Artifact تحقيق كنه و واسه همين مرده. به هر حال هر چي بود حل شد

اره درست بعد از اون مكالمه قانون سوم كلارك هميني كه گفتي ميشه. بايد ميگفتم زبان Mega Turian ها و Asari ها رو ميفهمه!

كلا دوست دارم بايووير قشنگ داستان كميك ها و كتاب ها رو هم تو نسخه 3 دخالت بده. مثلا گيليان رو ببينيم يا يكي از مراحل بازي توي Grissom Academy اتفاق بيوفته و...

واي پسر امروز عجب روز مذخرفي بود
    باور كن دوبار يه 30 40 سطري نوشتم هر دو بارم پريدن اعصاب نمونده واسم.
    اون سي چهل سطر رو در يكي دو جمله خلاصه ميكنم. Thorian نژاد نيست و يك موجود تكه كه اونهم تو نسخه اول نابود شد. Thorian پروتين ها رو كنترل كرد و سايفر رو به دست آورد و بعدا ريپرها پيداشون شد و پروتين ها رو نابود كردن ولي تورين زنده موند. تورين به دنبال موجودات ميگشت كه كنترلشون كنه و يه جورايي به پروتين ها نياز داشت و نميشه ريپرها رو بسازه كه پروتين ها رو نابود كنن. سارن هم توسط ساورن كه يك ريپره كنترل ميشه و تو فروس اومده بود كه توسط Shiala سايفر رو از تورين ياد بگيره و از ترس شپرد تورين رو نابود كنه. پس ريپر ميخواد خالقش رو نابود كنه؟ من همينجا فرضيه تو رد ميكنم
    همه اینایی که گفتی یعنی چه؟

ولی بازم من بهش شک دارم شاید thorian های قبلی رو ریپر ها از بین بردن. شاید هم ریپر ها مثل geth ها بودن بعدا هوششون بالا رفته خالقشون رو از بین بردن و شروع کردن به این کار. keeper ها هم جالبند معلوم نیست تکلیفشون چیه! اه کی نسخه 3 میاد. راستی توی یک ایمیلی که از طرف مردمی که thorian توش بود برای شپرد میاد هنوز مطمئن نیستن به طور کامل از بین رفته و شاید دوباره به خواب رفته.

بعد جالبه شد واسم که ایلوسیو من امگا رو از دست آریا گرفته.شاید توی نسخه 3 آریا اومد توی تیممون و تونستیم باهاش رومانس کنیم.

سلامن آقایون این بازی کی منتشر میشه؟
    من تازه نسخه ی 2 این بازی را دارم انجام میدم.
    46 روز دیگه

20. 3 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •