اصلا فكرشو نكن
اصلا فكرشو نكن
به احتمال زیاد بشه .دوستان رو این سیستم چه جوریا اجرا میشه؟؟؟AA میشه فعال کرد؟؟(ویستا و ایکس پی)
CPU:Intel Core 2 Duo E6550 - 2.33GHz
Patriot - Dual Channel 2GB - 800-(2x1GB
XFX - GeForce 8800 GT - 512MB
چون سیستمت خیلی قویه .
من که توصیه میکنم روی ویستا تست کنی .
نه بابا سیستم ماله یه بنده خدایی هست گفت ازتون بپرسم البته....ناگفته نماند سیستم من از اینم قویتره نمونش کارت گرا فیکم 128 5200 هست![]()
اون که بله . شما اگه نصب کنی ، توی تنظیمات این گزینه اضافه میشه : Kheili Very High !!!!!نه بابا سیستم ماله یه بنده خدایی هست گفت ازتون بپرسم البته....ناگفته نماند سیستم من از اینم قویتره نمونش کارت گرا فیکم 128 5200 هست
گذشته از شوخی بهش بگو بره حال کنه واسه خودش . سیستم به این توپی ........
سلام
کمک کنید:
من در یکی ار مراحل که نمی دونم مرحله چندم هست گیر کردم
اسم مرحله Assult هست یک قسمتش هست که باید بری توی کشتی یک کاری انجام بدی تا اونجایی که باید از لب تاپ اطلاعات می گرفتم را رفتم ولی از این به بعد گیر کردم باید چه کار کنم؟
دوست من اون مرحله باید از کشتی خارج بشی .
بعد که کاملا از کشتی خارج شدی به کشتی نگاه کن . بعد B بزن و هدف رو بزار اون قسمتی که خودش میگه .
بعد یه کلیک میکنی و ......
ممنون ولی یک جای دیگه هم گیر کردم مرحله بعد از همونی که گیر کردم هست یک قسمتش هست که داخل یک کوه هستی و نمی دونم جاذبه نیست یا چیز دیگه خلاصه توی هوا هستم همونجا نمی دونم باید چه کار کنم!
من يه مشكلي دارم من توي مرحله اي هستم كه توي عرشه يه ناو بزرگ هستيد اسم مرحله هم هست reckoning بعد تو همون آخراي مرحله يه غول 8 پا مياد اونو ميكشم ولي وقتي كه ميگه برو داخل همون هواپيما كه مهميشه ما رو حمل ميكنن و هواپيما مياد ولي در همون لحظه يع چيز خيلي بزرگ از كنار كشتي پديدار ميشه هواپيما هم ميره فقط ميخواستم بدونم كه چطور ميشه نابودش كرد؟
عزیزم من در صفحات قبل خیلی توضیح دادم .من يه مشكلي دارم من توي مرحله اي هستم كه توي عرشه يه ناو بزرگ هستيد اسم مرحله هم هست reckoning بعد تو همون آخراي مرحله يه غول 8 پا مياد اونو ميكشم ولي وقتي كه ميگه برو داخل همون هواپيما كه مهميشه ما رو حمل ميكنن و هواپيما مياد ولي در همون لحظه يع چيز خيلي بزرگ از كنار كشتي پديدار ميشه هواپيما هم ميره فقط ميخواستم بدونم كه چطور ميشه نابودش كرد؟
خودت یکمی بگردی پیداش میکنی .
من که دیگه حوصله توضیح دادن ندارم !
4 اسلحه رو اون سفینه سواره که باید اونا رو نابود کنی.
بیگانه ها رو که حمله میکنند نابود کن.
صبر کن که Shield یه طرف سفینه از کار بیفته بعد با اسلحه TAC Gun اونو هدف بگیر.
واسه اون طرفش هم همینطور .
(TAC Gun اسلحه ای که تو کشتی داخل قفسه بود. بعد از حمله بیگانه ها به کشتی(بعد از انفجار اتمی) باید اونو ور میداشتی)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)