با سلام...
رام 2.2.1 floyo فیکس شده!!! دوستان همگی میتونند استفاده کنند و پیشنهاد میکنم نصب کنید.( مشکل فیلم برداری حل شده)
توجه کنید قبل از نصب از رام رسمی بک اپ بگیرید
1:فایل زیر رو دانود کنید:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2: بعد از حالت فشرده خارج و هر سه فایل رو با خود گوشی به system/bin انتقال بدید.
3:رام مورد نظر رو دانلود کنید از حالت فشرده خارج کنید و به sdcard/xrecovery/backup/custoname انتقال بدید ( باید این پوشه ها رو خودتون بسازید دقیقا به همین ترتیب باشه)
4:بعد از انتقال گوشی رو رست کنید وقتی کلمه sony ericsson امد دکمه back رو پشت هم بزنید تا اینکه وارد منوی ریکاوری بشید.با دکمه ولوم بیان روی backup and restore و بعد رستور رو بزنید و گوشی شروع به نصب رام میکنه
بعد از اتمام نصب رام خودش شمارو به صفحه اصلی ریکاوری بازمیگردونه و گزینه ربوت رو بزنید تا گوشی رستات بشه
تبریک میگم رام نصب شد.
فقط چند مورد رو باید اعمال کنید اول
به تنظیمات برید بعد بخش ال سی دی و بعد نور ال سی دی تیک گزینه اتوماتیک رو بردارین تا نور ال سی دی به حالت عادی برگرده و سنسور خودش نورش تنظیم کنه( نور ال سی دی در این فریمور خیلی زیاده و اذیت میشین و هم به دلیل داشتن سنسور ال سی دی هنگ میکنه)
بازم به تنظیمات ال سی دی برین و گزینه انیمیشن روی no animations بزارید میگن گاهی هنگ میکنه البته تو این 3.4 روز مال من هنوز all animations هست هنگ نکرده . ( حتی اگه no هم کنید بازم افکت هاش هست یعنی فرقی نمیکنه)
رام 2.2 رو اینجا قرار میدم نصب کنید:
2.2 Floyo
کد:
برای استفاده از فیلم برداری از لینک زیر استفاده کنید :
کد:
خودم ازمایش کردم کار میکنه
برای نصب برنامه ها در مموری به ادرس زیر برین:
توجه: قبل از اینکار باید برای مموری پارتیشن fat32 بسازین و App2SD مخصوص رام 2.2 floyo نصب کنید.
بدون این کار ها اگه این تنظیمات پایین رو اعمال کنید هیچ برنامه رو گوشیتون نصب نمیشه!
setting > cyanogenmod setting > application setting > instal location
اسکرین شات از رام 2.2 floyo
منابع: انجمن اندروید فارسی و خودم
.gif)