كار كردن با سامسونگ كيز چطوريه ميشه اينم توضيح بديد من رو گوشيم كه بازش ميكنم مينتويسه شبكه در دسترس نيست روو كامپيوترم رو هم ميزنم نميدونتم برا چيه؟يه توضيح ميديد
كار كردن با سامسونگ كيز چطوريه ميشه اينم توضيح بديد من رو گوشيم كه بازش ميكنم مينتويسه شبكه در دسترس نيست روو كامپيوترم رو هم ميزنم نميدونتم برا چيه؟يه توضيح ميديد
از پيام هاي متني هم ميتونممن بك آپ بگيرم طرز كارش رو هم بگي ممنون ميشم
ضمنا پي دي اف رو ريختم ولي نشد مينويسه بزرگ است چيكار كنم كوچيك شه
سلام
درباره مشکل اولتون که فکر. کنم تنظیمات اینترنت درست نباشه
اما کار با کیز که زیاد سخت نیست اول کیز رو باز کن بعد گوشی رو وصل کن و گزینه اول که samsung kies هست رد انتخاب کن خود کیز گوشی رو می شناسه می تونه اپدیت کنی و از سامسونگ اپز استفاده کنی و فایل تو گوشی بریزی !
واقعیت اینکه این گوشی رم و cpu کمی داره و pdf هایی که زیاد عکس داشته باشه رو مشکل داره اما یه برنامه هست که شاید اون بتونه باز کنه !
سلام خدمت دوستان
من چند وقته یه مشکلی دارم که وقتی میخوام با گوشیم به face book وصل شم میگه face book server not stable و وصل نمیشه میگه failed to connect to server قبلا اینجوری نبود یک ماهی هست اینجوری شده کسی میدونه علتش چیه ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام و خسته نباشید
میخواستم ببینم wave 525 چه جوری به کامپیوتر وصل میشه ؟!
سی دی داره ؟
یه سوال دیگه اینکه تم ها و برنامه هاش توی پی سی کجاس ؟
چه نرم افزارایی بهش میخوره ؟
مرسی
تورو خدا سریتر یه کم !
سلام
برای وصل به کامپیوتر که معمولی برای انتقال فایل و دیدن رم و وصل به اینترنت هیت اما اگه بخوای اپدیت کنی و برنامه از اینترنت مستقیم نصب کنی یه برنامه به اسم kies لازم داری
برنامه هم جاوا و بادا رو داره که تو اپز خود گوشی می تونی دانلود کنی و سوال دومت رو هم میشه یکم توضیح بدی منظورت چیه ؟!
منم منظورم همون دیدن رم و ریختن آهنگ و ... اینا بود .. گفتید باید چیکا کنم ؟! متوجه نشدم !
واسه آپدیت باس چیکا کنم >؟ آپ دیت کنم کلاً به نظرت یا نه ؟ چیاش عوض میشه ؟
سوال آخرمم که متوجه نشدی : من از سیستم عامل بادا هیچچی نمیدونم .. چه نرم افزارایی رو الان wave 525 میتونه اجرا کنه ؟ جاوا .. دیگه چی ؟
مرسی
همون تور که گفتم واسه دیدن رم وقتی گوشی رو وصل کردی تو گوشی گزینه هایی میاد که دومی رو انتخاب کن و خود کامپیوتر بدون هیچ برنامه خاصی رم رو نشون میده ومی تونی فایل انتقال بدی
اون برنامه kies هم بیشتر واسه اپدیت هست که به نظرم یکی دو ماه حداکثر صبر کن بعد اپدیت کن که تغییراتش محسوس و خوب باشه
بادا هم که سیستم عاملشه و حدود یکی دو ساله اومده و برنامه ها و بازی های خوبی داره که فعلا فقط از خود گوشی می تونی اونا رو دانلود کنی و حاوا هم که داره !
سلام مهندس بي كينگ
ميگم اپديت كردن را چي خوبه /. اصلا چا بايد اپديت كنيم؟ۀ
دوستان
خوشبختانه تا چند وقت دیگه آپدیت نرم افزار بادا 2 برای گوشیتون موجود میشه
که خیلی بهتر از این نسخه هایی هست که الان شما دارین
به هر حال آخرین نسخه ای که فعلاً برای ایران موجوده ورژن S5253JPKB2 هست
آپدیت کردن باعث میشه که اشکالات نسخه قبلی نرم افزار رفع بشه و کلاً کارایی گوشی بهتر بشه
موفق باشین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)