سیستم عامل ایفون بهتره یا اندروید؟
سیستم عامل ایفون بهتره یا اندروید؟
با سلام
دوست عزیزم جای اینگونه مقایسه ها به نظرم اینجا نیست.
موفق باشید.
سلام . من کاملا مبتدی هستم چون تا حالا فقط با نوکیا کار کردم و تازه برای پسر 10 ساله ام یک آیفون غیر اصل دست دوم خریدم که پشتش نوشته آیفون 32GB . و اصلا با منوهاش آشنا نیستم و هر فرومی رفتم چیزهایی میگفتن که اصلا چیزی نمیفهمیدم و الان دو مشکل دارم که ازتون میخوام راهنماییم کنید :
1- فارسی که میکنمش تو منوهاش بعضی حروف از کلمه جدا هستند و خیلی اذیت میکنن .
2-جایی هست که از صفر منوهاشو و طریقه کار کردن با تمام امکاناتشو توضیح بده چون زمین تا آسمون با نوکیا فرق میکنه ؟
سپاسگزارم
لطفا یکی از دوستان جواب بده
سلام..من بعد اینکه اپپ دانلود کردم هر کاری کردم نتونستم به گوشی سند کنم. اولا که کپی که تو تولبار خاموشه/2 وقتی ساینس می کنم تو استپ 2 یعنی دیترمینینگ یهو ساینس قطع میشه و مینویسه ساینس کامل شد!!!یه سوال دیگه اینکه من از ایفون به ایتونز وصل نمیشم ارور میده که نمی تونی وصل شی البته ios 4+ دارم هااا
چون اون شماررو قبلا وقتی سیو کردی که اون به شما زنگ زده که اون وقت +98 سیو میشه واسه همین رو ایفون اسمه کانتکتو نشون میده نه شماره
سلام..من بعد اینکه اپپ دانلود کردم هر کاری کردم نتونستم به گوشی سند کنم. اولا که کپی که تو تولبار خاموشه/2 وقتی ساینس می کنم تو استپ 2 یعنی دیترمینینگ یهو ساینس قطع میشه و مینویسه ساینس کامل شد!!!یه سوال دیگه اینکه من از ایفون به ایتونز وصل نمیشم ارور میده که نمی تونی وصل شی البته ios 4+ دارم هااا
آيفون منوي فارسي نداره شما حتما چيني خريدي وگرنه توي آيفون منوي فارسي نيست
با سلام
دوستمون خودشون گفتن که آیفون غیر اصل خریدن.
موفق باشید.
با سلام
دوست عزیز خواسته ی خودتون رو در انجمن کلی بحث موبایل مطرح کنید.
چون این تاپیک فقط مخصوص ورژن اصلی این گوشی هست و ورژن های غیر اصل این گوشی کاملا ساختارشون فرق میکنه
موفق باشید.
سلام من نمى تونم از ايفون به ايتونز وصل شم اين ارورو ميدهcan not connect to itunes story البته ios 4 نصب كردم ها،لطفا راهنماييم كنيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)