تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 284 اولاول ... 374344454647484950515797147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 2840

نام تاپيک: درخواست مشاوره ی خرید ماشین های اصلاح ( سر , صورت)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت سرزمین پارس

پيش فرض

[QUOTE=schumi_268;6388936]اگه بین این دو مدل گیر کردین شک نکنید پاناسونیک خیلی بهتره.
    ممنون از جوابتون. شما خودتون بجز این دو مدل چی پشنهاد میکنید؟ محدودیت بودجه هم ندارم.به نظر شما بهترین ریش تراش چیه؟ همون طور که گفتم میخوام خیلی از ته بزنه. بازم ممنون

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

اکثرا اینجا پاناسونیک رو دارن کسی اینجا اصلا RQ1280cc نداره؟یا RQ1280 یا RQ1260

؟

داره خودمونی میشه 22arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

فیلیپس ‌پیشرفته‌ترین محصول ریش‌تراش خود با نامSensoTouch 3D را معرفی کرده است. این شرکت که به عنوان پیشروی بازار در صنعت ساخت انواع ریش‌تراش‌ها مطرح است، با خلاقیت فوق‌العاده‌ای که در طراحی این محصول به خرج داده، توانسته پاسخگوی نیازهای آقایان در اصلاح صورت باشد. عرضه SensoTouch 3D جایگاه فیلیپس را در بازار جهانی ریش‌تراش مستحکم‌تر کرده؛ چرا که استانداردهای جدیدی برای این رده محصولات ارائه می‌دهد. SensoTouch 3D به نحوی طراحی شده که در حین اصلاح صورت، پوست کمترین حساسیت را نشان می‌دهد و آقایان اصلاحی راحت را تجربه خواهند کرد. براساس تحقیقاتی که توسط شرکت فیلیپس از ۱۹۵ مرد در آمریکا و آلمان به عمل آمد، ۸۰ درصد آنها بیان کردند که با SensoTouch 3D نرم‌ترین اصلاح را داشته‌اند. قابلیت انعطاف در تمام زوایا، باعث حرکت روان ریش‌تراش بر روی پستی بلندی‌های پوست می‌شود. از این رو با کمترین فشار اصلاح انجام می‌شود و در نتیجه پوست با کمترین تحریک و سوزش مواجه خواهد شد. سر ریش‌تراش به شکلی خلاقانه طراحی شده، به‌طوری که می‌توان بهترین اصلاح را با کمترین تحریکات و سوزش پوست داشت. تیغه‌ها از سه شکل خاص تشکیل شده که باعث می‌شود همه موها تنها با یک حرکت اصلاح شوند. شیارها برای موهای معمولی، شکاف‌ها برای موهای بلند و خوابیده و سوراخ‌ها برای موهای کوتاه، تعبیه شده است. از دیگر قابلیت‌های این دستگاه است که به آقایان این حق انتخاب را می‌دهد تا کسانی که می‌خواهند از ژل استفاده کنند، ( به هر دو صورت خشک و یا مرطوب با استفاده از ژل ریش تراش و یا کف ریش ) .

Last edited by 22arash; 22-08-2011 at 13:07.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

اینو که توی اکثر سایتها زده ولی خب تجربه خیلی فرق داره تا این چیزا

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

فیلیپس ‌پیشرفته‌ترین محصول ریش‌تراش خود با نامSensoTouch 3D را معرفی کرده است. این شرکت که به عنوان پیشروی بازار در صنعت ساخت انواع ریش‌تراش‌ها مطرح است، با خلاقیت فوق‌العاده‌ای که در طراحی این محصول به خرج داده، توانسته پاسخگوی نیازهای آقایان در اصلاح صورت باشد. عرضه SensoTouch 3D جایگاه فیلیپس را در بازار جهانی ریش‌تراش مستحکم‌تر کرده؛ چرا که استانداردهای جدیدی برای این رده محصولات ارائه می‌دهد. SensoTouch 3D به نحوی طراحی شده که در حین اصلاح صورت، پوست کمترین حساسیت را نشان می‌دهد و آقایان اصلاحی راحت را تجربه خواهند کرد. براساس تحقیقاتی که توسط شرکت فیلیپس از ۱۹۵ مرد در آمریکا و آلمان به عمل آمد، ۸۰ درصد آنها بیان کردند که با SensoTouch 3D نرم‌ترین اصلاح را داشته‌اند. قابلیت انعطاف در تمام زوایا، باعث حرکت روان ریش‌تراش بر روی پستی بلندی‌های پوست می‌شود. از این رو با کمترین فشار اصلاح انجام می‌شود و در نتیجه پوست با کمترین تحریک و سوزش مواجه خواهد شد. سر ریش‌تراش به شکلی خلاقانه طراحی شده، به‌طوری که می‌توان بهترین اصلاح را با کمترین تحریکات و سوزش پوست داشت. تیغه‌ها از سه شکل خاص تشکیل شده که باعث می‌شود همه موها تنها با یک حرکت اصلاح شوند. شیارها برای موهای معمولی، شکاف‌ها برای موهای بلند و خوابیده و سوراخ‌ها برای موهای کوتاه، تعبیه شده است. از دیگر قابلیت‌های این دستگاه است که به آقایان این حق انتخاب را می‌دهد تا کسانی که می‌خواهند از ژل استفاده کنند، ( به هر دو صورت خشک و یا مرطوب با استفاده از ژل ریش تراش و یا کف ریش ) .

مطلب بالا فقط جهت اطلاع دوستان ، در نهايت هر كسي بايد ببينه چه ريشتراشي براش مناسبه هر چند كه تا وقتي استفاده نكني مشخص نميشه در نتيجه خريد ريشتراش ميتونه با ريسك همراه باشه .

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

درسته ولی این سایت رو تایید میکنید؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    Last edited by meha; 22-08-2011 at 13:39.

اگه نباشه جاش خالی می مونه schumi_268's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    سرزمین کوروش

پيش فرض

سلام به همگی
    من یه ماشین اصلاح آلمانی دارم که حدود 15 ساله داره کار میکنه اما اخیرا از دستم افتاد و با اینکه دوباره درستش کردم اما مثل قدیم خوب کار نمی کنه. به هرحال تصمیم گرفتم یکی دیگه بگیرم.اول رفتم دنبال مدل های مختلف ریش تراش ها اما نمی دونم بدرد من می خوره یا نه. تو سایت ها عکس های بعضیاشون رو میدیدم بیشتر شبیه اسباب بازی بودند! با قیمت های بالا.
    چیزهایی که واسم مهمه:
    بتونم خط ریش و پشت گردن و هرچیزی که نیاز به خط صاف کردن داشته باشه رو درست کنم.
    قابلیت تنظیم این رو داشته باشه که مثلا از ته ته بزنم یا نه.چون اکثرا دوست ندارم مثل تیغ از ته ته بزنم.این ماشینی که داشتم خودم تیغه هاش رو تا جایی که امکان داشت بهم نزدیکتر کردم تا از ته ته اصلاح کنه.نمی گم مثل تیغ از ته ته میزد اما همونقدرش برام کافی بود.
    حالا که دارم یه جدید می خرم بد هم نیست اگر بدون سیم (شارژی) هم کار کنه یا لرزش کمتری داشته باشه و ...

با این اوصاف من یه ماشین اصلاح مثل همینی که دارم می خوام یا یه ریش تراش؟(عجب سوالی!)

---------- Post added at 01:54 AM ---------- Previous post was at 01:50 AM ----------

ببخشید یه چیز یادم رفت، اینکه میگن ریش یکم بلند بشه دیگه نمیشه با ریش تراش ها زد درسته؟ مثلا من ریش پروفسوری! میذارم بعد یه بار بخوام از ته بزنم میشه؟ این ماشن که من داشتم کوتاه و بلند نداشت براش.
    من این مدلو چند وقت پیش خریدم عکسشو در پایین میذارم ببینید:

من که خیلی ازش راضی هستم. قیمتش چیزی حدود 82 تومنه.

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

درسته ولی این سایت رو تایید میکنید؟

کد:
    کد:
    دوست عزيز خريد و استفاده از ريش تراش براي بعضي ميتونه خيلي راحت و بدون دردسر باشه چون پوست حساسي ندارن ولي براي بعضي حتي كاملترين مدل هم دردسر سازه چون پوست حساسي دارن يا داشتن پوست خشك با كسي كه پوست چرب داره تفاوت داره يا كسي كه پوست نازك داره با كسي كه پوستش ضخيمه طبيعي كه با هم فرق دارن حتي جهت رويش و تراكم ريش خصوصا ناحيه گردن تو افراد مختلف فرق داره به عنوان مثال دوست بنده حدود 13 ساله يه ريش تراش فيليپس داره كه تا به حال دو سه بار از دستش افتاده ولي هنوز مثل تراكتور كار ميكنه و مشكلي نداره چون پوستش تقريبا خشك و معموليه ولي خود من كه پوست چرب و تقريبا حساس دارم با اينكه در زمان خودش كاملترين ريش تراش براون ( 360 كمپلت ) رو خريدم و تقريبا پوستم عادت كرده ولي باز هم پس از اصلاح نواحي گردن كمي ملتهب ميشه كه البته با شستشوي آب سرد و استفاده از افترشيو قابل تحمل است ( حتي اون اوايل از خريد پشيمون شدم ولي مقاومت كردم تا قلقش بدستم اومد و پوست خودشو وفق داد ) ، براي همينه كه هر كسي در راهنمايي كردن نظر خودشو داره و ريشتراشي كه شخصي توصيه ميكنه ميتونه براي شخص ديگه مناسب نباشه به هر حال تجربه ميگه كساني كه پوست حساس دارن بايد سراغ كامل ترين مدل برند مورد نظرشون برن تا با كمترين پشيموني مواجه بشن ، اميدوارم بتونيد انتخاب مناسبي داشته باشيد .
    Last edited by 22arash; 22-08-2011 at 18:05.

9. این کاربر از 22arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ghorban2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من و یکی دیگر از دوستان دنبال ماشین اصلاح صورت میگردیم که هم بشه از ته زد و هم بشه ته ریش باش گذاشت. بشه پشت گردن و خط ریش هم درست کرد.
    مثل اینکه پیشنهاد روی فیلیپس QC5170 هست .من قصد خرید دارم. همین رو بگیرم یا مدل های بهتری سراغ دارین که جوابشو پس داده باشه؟ ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

دوست عزيز خريد و استفاده از ريش تراش براي بعضي ميتونه خيلي راحت و بدون دردسر باشه چون پوست حساسي ندارن ولي براي بعضي حتي كاملترين مدل هم دردسر سازه چون پوست حساسي دارن يا داشتن پوست خشك با كسي كه پوست چرب داره تفاوت داره يا كسي كه پوست نازك داره با كسي كه پوستش ضخيمه طبيعي كه با هم فرق دارن حتي جهت رويش و تراكم ريش خصوصا ناحيه گردن تو افراد مختلف فرق داره به عنوان مثال دوست بنده حدود 13 ساله يه ريش تراش فيليپس داره كه تا به حال دو سه بار از دستش افتاده ولي هنوز مثل تراكتور كار ميكنه و مشكلي نداره چون پوستش تقريبا خشك و معموليه ولي خود من كه پوست چرب و تقريبا حساس دارم با اينكه در زمان خودش كاملترين ريش تراش براون ( 360 كمپلت ) رو خريدم و تقريبا پوستم عادت كرده ولي باز هم پس از اصلاح نواحي گردن كمي ملتهب ميشه كه البته با شستشوي آب سرد و استفاده از افترشيو قابل تحمل است ( حتي اون اوايل از خريد پشيمون شدم ولي مقاومت كردم تا قلقش بدستم اومد و پوست خودشو وفق داد ) ، براي همينه كه هر كسي در راهنمايي كردن نظر خودشو داره و ريشتراشي كه شخصي توصيه ميكنه ميتونه براي شخص ديگه مناسب نباشه به هر حال تجربه ميگه كساني كه پوست حساس دارن بايد سراغ كامل ترين مدل برند مورد نظرشون برن تا با كمترين پشيموني مواجه بشن ، اميدوارم بتونيد انتخاب مناسبي داشته باشيد .
    خب منم پوستم حساس و چرب و نازک هست و بعضی ها فیلیپس sensotouch 3d پیشنهاد کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •