سلام
من توی تاپیک که در مورد توتال کور بحث شده بود، یه سوال در مورد شکم پرسیدم که متاسفانه جواب نگرفتم.
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید:
من حدود 2-3 سال پیش به مدت 3-4 ماه هر روز (مرتب) دراز نشست می رفتم، ولی متاسفانه هیچ تاثیر قابل ملاحظه ای ندیدم. البته من به هیچ وجه اضافه وزن نداشتم، فقط دوست دارم شکمم حالت افتاده نداشته باشه.نمی گم خیلی عضله ای باشه، فقط صاف باشه.حالا سوالم اینه:
دراز و نشست فقط برای از بین بردن چربی های اضافی شکم هستش؟ یا به عضله ای شدن شکم هم کمک می کنه؟ اگه کمک می کنه، پس چرا هیچ تاثیری روی من نداشت؟
من روزی 3 مرتبه این کار رو انجام می دادم که از اوایل ماه دوم به هر دفعه 100 بار رسونده بودمش. یعنی روزی 300 بار. حتی اواخرش خورد به ماه رمضان، که قبل از افطار هم ورزش می کردم. ولی شکمم همون بود که قبلش بود.
همچنین یه مدت شام شب رو هم قطع کردم، یعنی فقط صبحانه و نهار می خوردم. البته من تا حد زیادی خورده خوارم، یعنی از صبح تا شب، بین وعده های غذایی خیلی به یخچال سر می زنم.
اون موقع که ورزش می کردم قدم 180 بود و زنم 70، الآن هم که 2-3 سال گذشته فقط وزنم اومده رو 74.
حالا به نظر شما راهی هست که من شکمم رو به حالتی که دوست دارم در بیارم؟ اصلا عجیب نیست که بعد از اون همه ورزش هیچ نتیجه ای نگرفتم؟
نه ! کجاش عجیبه !؟ خیلی از دوستان فکر میکنن صرفا با 2000 تا دراز نشست و 500 تا شنا و ... میشه نتیجه گرفت ...
برات شاید جالب باشه اگه بدونی عضلات شکمی عضلات کوچیکی هستند که خیلی زود خسته و دیگه به تمرین و فشار جواب نمیدن . چربی سوزی موضعی هم به هیچ وجه ! امکان پذیر نیست و این یه ریتم چربی سوزی هست که تو بدن راه میفته و تمرین دادن عضلات شکم مثل هر قسیمت دیگه از بدن باعث رشد اون عضلات و در نتیجه افزایش چربی مصرفی و ... میشه .
توتال کر و امثال این جادو جمبل ها ( بعضی هاش البته بدک نیستن ) ولی وقتی میشه حرکتی رو روی یک صندلی یا مبل یا روی زمین انجام داد دیگه خرید اینا چه کاریه آخه !؟!؟!؟!؟ .gif)
تو همین تاپیک و تاپیک مشابه درباره حرکات بدون وزنه روی شکم در منزل و همون باشگاه توضیح دادم . پایین هم لینک معرفی کردم . بازم سوال داشتید بپرسید تا با دوستان همفکری کنیم .
هر چند تکراریه این حرفام ولی :
شما در اولین گام ذو از ساعت 2 عصر به بعد کربوهیدرات های دیرهضم رو به حداقل و نهایتا 0 برسون . بدن از ساعت 3 4 کم کم آماده استراحت میشه به اصطلاح و متابولیسم کمتر و کمتر .
بها دادن به عضلاتی مثل فیله کمر هم میتونی تو صاف ایستادن عضلات شکمی و فرم گرفتن بدن کمک کنه ...
اینجا لینک های متعدد برای روش های تمرینی برای شکم و آناتومی عضلات شکمیه :
کد:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازم میگم عنایت داشته باش که شکم رو نمیشه با فشار موضعی و حرکات محدود به همون عضلات و این داستان ها شکل داد . تمرین کل بدن با یه ریتم مستمر و چربی سوز : شکم تیکه تیکه !
و با همه تواضعی که دارم !!! :
محلی مناسب برای پیدا کردن سوالات شبیه سوال خودت:
کد:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید