با سلام
برای بازگشت به ایمیل کلاسیک به تاپیک زیر مراجعه کنید
و اما سوال اولتون رو متوجه منظورتون نشدمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.
با سلام
برای بازگشت به ایمیل کلاسیک به تاپیک زیر مراجعه کنید
و اما سوال اولتون رو متوجه منظورتون نشدمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.
مثلا شما میخواین کاری کنید که هر بار یک میلی رو برای کسی میفرستید یک کپی از این میل به ادرس خاصی که مشخص کردید از قبل بره..منظورم بدون این که ادرس رو توی to یا bcc یا cc نوشت..
متوجه شدید؟
سلام ودرود
تو این قسمت چه طوری میتونم ایمیل هامو بر اساس سایز بچینم ؟ گزینه شونداره...........
![]()
Last edited by greena; 07-09-2011 at 15:49.
با سلام
به صورت کلی ایمیل ها حجمی ندارن. مگه اینکه فایلی ضمیمه داشته باشن. نه اینکه ایمیل تبلیغاتی باشن و داخل خودشون عکس و متن ها باشه. ایمیلهایی که ضمیمه هستن فقط محاسبه میشن. که میتونید بر اساس فایلهای ضمیمه این چیدمان رو مشخص کنید. و روی اون عکس گیره کلیک کنید و بر این اساس چیدمان رو داشته باشید.
موفق باشید.
سلام
دوستان من مي خوام كاري كنم كه هيچ كسي برام ميل نده نه ياهو نه جي ميل و كلا همه
بايد چي كار كنم؟
با سلام
به صورت کلی ایمیل ها حجمی ندارن. مگه اینکه فایلی ضمیمه داشته باشن. نه اینکه ایمیل تبلیغاتی باشن و داخل خودشون عکس و متن ها باشه. ایمیلهایی که ضمیمه هستن فقط محاسبه میشن. که میتونید بر اساس فایلهای ضمیمه این چیدمان رو مشخص کنید. و روی اون عکس گیره کلیک کنید و بر این اساس چیدمان رو داشته باشید.
موفق باشید.
سلام ممنون
چرا توحالت کلاسیک این امکان بود و حتی ایمیلی با 1 کیلیو بایت رو هم نشون میداد من دنبال همون گزینه سایزم.............
میخوایم یاهو ایمیلمو برگردونم به همون حالت کلاسیک.امکانش هست.یه بار اینکارو کردم اما دیگه نشد؟
تو همین صفحه پاسختون هست، (پست 461 رو نگاه کنید)
آدرس Mail Classic :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
ورژن جدید این قابلیت رو از داخل دسته بندی هاش خارج کرده.
حالا شاید هم بازم داشته باشه. اما من ندیدم جایی
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)