چه ساعتی رفتی توی طرح؟
هر 1 ساعت که داخل طرح موندی 20 تومن ناقابل برات کنتور میندازه!
البته امیدوارم دوربین ها متوجه باشن که شما محدوده طرح رو نمیدونستی و زیرسیبیلی این یک بار رو جریمت نکنن!
چه ساعتی رفتی توی طرح؟
هر 1 ساعت که داخل طرح موندی 20 تومن ناقابل برات کنتور میندازه!
البته امیدوارم دوربین ها متوجه باشن که شما محدوده طرح رو نمیدونستی و زیرسیبیلی این یک بار رو جریمت نکنن!
دوست عزیز. اصلا نگران نباش. حالا رفتی تو طرح که رفتی. فدای سرت. نهایت 20 تومن جریمه میشی اونم فدای سرت. در مورد خلافی بهتره بری پلیس +10 خلافیتو بگیری. خیلی به این سیستم پیامک نمیشه مطمئن بود. نمونش دوست خود من 160 تومن برگه جریمه دستش بود که فعلا پرداخت نکرده بود. جالبه پیامک میزد خلافی 0 . تاریخ جریمه هاشم مربوط به شهریور و اواخر مرداد بود. در مورد نقشه طرح ترافیکم راحت برو سایت زیر سمت راست صفحه بالای اون میتونی هم زوج و فرد و هم طرح ترافیکو ببینی. فقط یه مقدار کنده که با صبر و حوصله حله. اما خدایی این طرحم جز مسخره بازی هیچی نیست. دقت کردین اکثر ماشینهای مدل بالا برچسب طرح دارن؟؟ این طرحم فقط واسه آدمای بی پوله.کلا طرحی که بشه با پول خریدش چه دردی از مشکل ترافیک تهران حل میکنه؟؟ جای این بحث اینجا نیست. منم دیگه ادامه نمیدم. موفق باشی.
داشت یادم می رفت. اینم سایت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی، خوب اون محدوده شاید یک ربع بیشتر نبودم، نگه که نداشتم کهداشتم رد می شدم یه قسمت از مسیرم طرح بود!
ممنون، دوستم میگفت بالای 50-60
باز 20 بهترهبجاش دیگه یادم نمیره
ما که کم بی عدالتی نداریم، ماشینی که 1 میلیون نمی ارزه می خریم 12 تومن، این بی عدالتی ها برامون عادی شده!
این فروش طرح یه جوری اجاره ی خیابون به پولدار تر هاست!
بعد از گذشت 60 روز از ثبت نام من الان شرکت معظم سایپا لطف کرده اس ام اس داده که ببخشید دیر شد، اگه نمیخوای باز منتظر بمونی بیا ماشینت رو تبدیل به ex یا le بکن. واقعا این یعنی چی؟![]()
چه خودرویی ثبت نام کردی؟؟ به احتمال زیاد به دلیل عدم شماره گذاری شما مجبوری مدل با ایربگ بخری. یعنی مابه التفاوت اونو بپردازی. فکر کنم مجبوری قبول کنی یا اینکه پولتو پس بگیریو تو بازار آزاد دنبال ماشین باشی که با این وضع بازار و گرون شدن همه خودروها از جمله پراید مظلوم و مهمتر از همه خواب پولت همون از سایپا بگیری به نفعته. البته خودت باید تصمیم بگیری. باز بهتری به نمایندگی مراجعه کنی و اونجا با مسئولش حرف بزنی. اما بعید میدونم پلیس به این زودیا از خر شیطون پیاده شه و پراید بدون ایربگ پلاک کنه. موفق باشی.
سلام. 131 SX ارتقا یافته ثبت نام کردم.
واالا امروز رفتم مسئولش گفت یه چند روز صبر کن شاید دادن اگر ندادن باید 500 بریزیخیلی زوره
واقعا خیلی زور داره
آخه باز ایربگ اش ایربگ باشه، آدم بدونه موقع تصادف کمک اش می کنه یه چیزی، من می ترسم توی این تصادفات اگه راننده نمیره با این ایربگ های پراید خفه میشه!
یکی با یه واسطه می گفت از شخصی پراید ایربگ دار خریده بوده، نمی دونم چی شده بوده ایربگ اش باز شده بوده یه قسمت از پلاستیک فرمون هم باهاش اومده توی صورت طرف زخمی اش کرده بوده!
امیدوارم صحت نداشته باشه ولی به من بگید 1 دونه ایربگ می خواد چیکار کنه؟
خودروهای خارجی دهها ایربگ دارند!
تازه یه بنده خدایی می گفت پراید اگه تصادف کنه کار به ایربگ نمیرسه، از وسط نصف میشه![]()
Last edited by Mo5tafa; 14-10-2012 at 21:14.
دقیقا ، حتی یکی از اساتید دانشگاه علم و صنعت تهران هم در این زمینه مصاحبه کرده بود که نصب ایربگ روی پراید هیچ سودی نداره و ...
یا خدا، اینجا رو ببینید، هنوز ثبت نامی های تیر رو هم ندادن.
نظرات رو بخونید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.دوستان.دوروز پیش یه 131exیعنی فول ثبت نام کردم.میخواستم بدونم این ضبط های 131مثل132 کول دیسک هم میخورن یافقط سیدی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)