ثروتش بر اساس تخمین مجله فوربس بیش از 11میلیارد دلار هستش.
علاوه بر معدل طلا صاحب یه سری چاه نفت هم انگار هستش
تا جایی که یادمه میگفتن قسمتی از خرج باشگاه زسکا مسکو رو هم میده و گاس هیدینگ هم با حمایتای مالی آبراموویچ سرمربی روسیه شده بودش
یه ارتش خصوصی شامل 40نفر از بهترین پرسنل نظامی رو هم داره
میگم اصلا یه تاپیک بزنیم درباره مالکای باشگاها![]()
Last edited by بردیا; 04-09-2010 at 18:11.
اره یه تاپیک درباره کادر باشگاه ها بزنیم خوبه !میگم اصلا یه تاپیک بزنیم درباره مالکای باشگاها![]()
+
یه قایق هم داشت که زیر دریا میرفت سیستم ضد موشک هم داشت![]()
خوب الان مشکلت چیه؟ اصلا 31، این نه 30!!! بازم باید بدوئین! چمپیون لیگ هم که باید برین جلو بوق بزنینشما برین به همون کوپا دری و سوپرکاپتون بنازین!
من از بخش اینگلیسی ویکی پدیا برداشتم، اما متاسفانه مشکل اینجاست که این ویکیپدیا رو هر کسی میتونه Edit کنه!
Last edited by kasra_khan2003; 04-09-2010 at 19:47.
آلوس: زلاتان در بارسا صبور نبود
مدافع برزیلی باشگاه بارسلونا در مورد اوضاع زلاتان دررختکن بارسا صحبت کرده است.
سایت گل - دانی آلوس، ستاره برزیلی باشگاه بارسلونا معتقد است که زلاتان به سرعت به دوره حضورش در رختکن بارسا پایان داده و دلیل این موضوع را «کم طاقتی و بی صبری» زلاتان می داند.
ایبراهیموویچ تنها یک سال پس از پیوستن به بارسا، رختکن این تیم را ترک کرد و به میلان پیوست.
دانی آلوس در صحبتهایی در این رابطه به ال موندو دپورتیوو گفت: «شاید ایبرا بی صبر بود؛ شاید او در رختکن تیم جانیفتاده بود و با سیستم بازی بارسا تطبیق پیدا نکرده بود ولی او صبر نکرد تا به شرایط عادت کند.»
گزارشهای منتشره اختلاف با گواردیولا را دلیل جدایی ایبرا از رختکن بارسا می دانند ولی آلوس چنین نظر ندارد: «او شاید از شرایطی که در آن قرار داشت ناراحت شده بود ولی من هیچ چیزی ندیدم که زلاتان را عصبانی کند. او هم اخلاق و رفتار خاص خودش را دارد و می بایست به تصمیمات اتخاذ شده احترام گذاشت.»
2010/9/4کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
والدس: مورینیو، فروش روزنامه ها دراسپانیا را بالا می برد
دروازه بان باشگاه بارسلونا حضور ژوزه مورینیو برروی نیمکت مربی گری رئال را دلیلی برای افزایش بحث و کری های مطبوعاتی می داند.
سایت گل - ویکتور والدس، دروازه بان باشگاه بارسلونا در صحبتهایی به حضور مورینیو برروی نیمکت مربی گری رئال پرداخته و معتقد است که آقای خاص صحبتها و بحث های متعددی را در مصاحبه هایش مطرح می کند.
مربی سابق تیمهای چلسی، پورتو و اینتر اخیرا در کنفرانسی خبری گفته بود: «من هری پاتر نیستم و نمی توانم جادو کنم.» این صحبتی بود که مورینیو در پاسخ به انتقادهایی در راستای تساوی بدون گل رئال مقابل مایورکا در دیدار هفته اول رقابتهای لالیگا برزبان آورده بود.
والدس در صحبتهایی به کاندا کوپه گفت: «مورینیو سوژه های زیادی برای صحبت کردن ارائه می کند و باعث فروش زیاد روزنامه ها می شود. مطبوعات کم کم او را می شناسند. ولی مهمترین نکته این است که در این میان چه روی می دهد. فوتبال نبرد 11 به 11 در زمین مسابقه است! همین و بس.»
والدس در ادامه صحبتهایش در مورد تیم مادریدی گفت: «رئال مادرید تیم خوبی دارد و بازیکنان خوبی را نیز در اختیار دارد و تا آخرین لحظه برای قهرمانی مبارزه خواهد کرد. از سوی دیگر فلسفه بارسلونا ارائه یک بازی مثبت است و خوشبختانه نتایج خوب ما ادامه دارند. باید ببینیم که در پایان چه خواهد شد. فصل تازه شروع شده است.»
2010/9/4کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون Europa League بارسا هم صفر نیست 4 تا است..
شما لطف کن بدون تحقیق حرف نزن :
از لالیگا: رئال (2) - سویا (2) - والنسیا و اتلیتکو هر کدوم یه بارکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکلات ما:خوب الان مشکلت چیه؟ اصلا 31، این نه 30!!! بازم باید بدوئین! چمپیون لیگ هم که باید برین جلو بوق بزنینشما برین به همون کوپا دری و سوپرکاپتون بنازین!
من از بخش اینگلیسی ویکی پدیا برداشتم، اما متاسفانه مشکل اینجاست که این ویکیپدیا رو هر کسی میتونه Edit کنه!
1-اطلاعات ضعیف حضرتعالی
2-دوست داشتیم توانایی دفاع کردن از امضاتون را داشتید اما حالا خوشحالم که متوجه اشتباهتون شدید!
......................................
کار ما همینه.در زمین دویدن و گل زدن! از این کارها توی سنتیگو زیاد انجام داده ایم مخصوصا اخیرا!
و کسانی دیگر در حال بوق زدن بودند!
در تمام ادوار همونطور که ملاحظه می کنید ما جلو هستیم و شما در پشت ما مشغول بوق زدنAll-Time Club World Ranking
1. FC Barcelona España 807
2. Manchester United FC England 726
3. Real Madrid CF España 633
آمار و ارقام هم خیلی سریعتر از آنچه که فکر کنید به نفع خودمون در می آوریم!
ما به بازی زیبایمان و بازیکنان تراز اولمان می نازیم!
مراقب خودتان باشید....خطر سقوط!![]()
خوب تفاوت ما رئالیا با شما در همینه! ما اشتباه خودمون رو قبول میکنیم! نه مثل شما که بر میگردین میگین سر زلاتان سود کردین
اون کلاب رنکینگ هم دوره ای هست. ارزشش در حد رنکینگ فیفا هست که همه میدونن هیچ چیزی رو مشخص نمیکنه...
دیگه اون رو نمی خواستی قبول کنی؟!بدجوری تابلو شده بود دیگه!
بحث زلاتان:
مابقی رو هم در آینده حتما قبول می کنید! ازت نمی خوام یه شبه هر چی گفتم قبول کنی!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)