ما که ندیدیم
نه این دو تا مثل هم هستن !
تایید نمیشه!من با ویو هم کار کردم تفاوتی نداره که هیچی یه سرو گردن ویو 2 بالاتره...
تو ویو هی ارور مختلف تو صفحه میومد کند ترم بود...
دوستدار شما یاشار
سلام بچه ها خوبید از گو شی هاتون راضی بیدید
می گم بچه ها اگه بادا دو بیاد به نظرتون مثل اندرویید پخش می شه یا زود تو کل دنیا پخش می شه و ما زود می توانیم فارسی رو داشته باشیم ؟؟؟
چه جوری فکر می کنید بشه ؟
:-؟
یعنی میگین Wave II بهتر از Wave هم می تونه باشه؟
ای بابا ... چقدر نظر ها فرق داره...
اصلا میصبریم برای Wave III
سلام
يك سوال خيلي مهم از كسايي كه توي تهران هستن >>>>>> اين گوشي رو از كجا خريدن كه ما هم بيايم و بخريم ؟؟؟؟؟؟
و اگه ميتونين يك راهنمايي كنيد بگيد از كجا ميشه گارانتي پارس مايكروتل اصل رو خريد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از گوشی فروشی...اکثرا از علاالدین....اگه اشنا تو علاالدین نداری خیلی مواظب باش چون خیلی گرگن(اکثرشون)
اگه پول داری 1 کیلومتر پایین تر از علاالدین داخل بازار موبایل نمیاندگی اصلی سامی اونجاست با خیال راحت بگیر..
دقت کن مایکروتل باشه بعضی از فروشنده ها ماکروتل دارن که تقلبیه
دوستدار شما یاشار
آخه ياشار جان....من زياد اهل عوض كردن گوشي نيستم ...يه گوشي مي خوام كه بتونه 2 يا 3 سال آخ نگه !!!!
راستي جريان اين فريمور چي؟؟؟؟ اگه از مايكروتل بگيرم كامله؟؟؟؟؟ منظورم اينه كه فارسي رو داره ؟؟؟ و ويجت هاش هم كامله؟؟؟؟
من با Wave II داشتم وبگردي ميكردم ، خواستم يه فايل با پسوند exe دانلود كنم ،اما مروگر گوشي پيغام ميده Unsupported Content و نميزاره فايل دانلود بشه.
با گوشي ديگه رفتم به همون سايت و راحت تونست دانلود كنه. يعني واقعا با مرورگر گوشي نميشه فايلهاي exe رو دانلود كرد ؟!!!
راه حلي هست؟؟؟؟ خيلي برام حياتيه ......
دوستان نحوه نصب وی پی ان بر روی ویو ۲ توضیح میدید ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)