تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 61 اولاول ... 3743444546474849505157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 607

نام تاپيک: کلوپ lenovo y560

داره خودمونی میشه P!nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Shahi

پيش فرض

خیلی ممنون اگه لطف کنی وجواب اون اون سوالها رو هم بدی
    اول در مورد درایورهاش و ویندوزش که همراهش نبوذ چطوری میتونم گیر بیارم ؟
    دوم در مورد شارژش در حالت نرمال چقدر باید نشون بده مال من نهایتا 2 ساعت /
    واسه ما هم چیزی همراهش نیود فقط درایورهاش تو درایو d بود.اگرم چیزی کمو کسر داشت برو تو خود سایت لنوو دانلودش کن.
    در مورد ویندوز هم الان چند سالی هست که نمیدن سیدی ویندوزو اصل اون شماره سریالی که پشت دستگاه واسه ویندوز اونو مراقبش باش که پاک یا از بین نره چون اگرم خواستی ویندوز نصب کنی با این شماره سریال بزنی وینذوزت قانونی میشه یعنی حالت اصل پیدا میکنه.البته خود لپ تاپ یه دکمه بالای پاور داره که هروقت خواستی برگردونی به حالت کارخانه لپ تاپو با این دکمه روشن کن.
    در مورد باطری هم چون لپ تاپ شما 4هسته ایی هستش اینطوره کسانی که دو هسته ایی دارن یه ساعتی بیشتر نگه میداره

2. این کاربر از P!nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafabad2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام کسی مدل جدید y560 رئ دیده که پشت لب تاب یه عکس داره مثل ته تو میمونه

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Shahi

پيش فرض

با سلام کسی مدل جدید y560 رئ دیده که پشت لب تاب یه عکس داره مثل ته تو میمونه
    به قول یکی از دوستان یاد آرم جومونگ میوفته .من رفتم بخرم هر دو مدلشو داشت.میگن 3d هستش ولی اونجایی که من رفتم خریدم معمولیش بود
    Last edited by P!nk; 13-05-2011 at 17:21.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Shahi

پيش فرض

بچه ها سرعت بالا اومدن ویندوزتون چطوره؟چقدر طول میشه از زمانی که روشن میکنین تا وقتی که ویندوز به طور کامل بیاد بالا؟
    من فکر کنم مال من مشکل داره آخه حدودا یک دیقه و نیم تا دو دیقه طول میکشه با لپ تاپ های دیگه هم مقایسه کردم سرعتش بوتش خیلی پایینه هرکاری کردمم درست نشد حتی ویندوزم عوض کردم سرعت کپی کردن و بوتش هم با لپ تاپ دیگه که کانفیگش پایین تر بود پایین تر بود

داره خودمونی میشه Persian_1984's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بله دقیقا. یه i5 توان حرارتی تولید شده ای برابر با تقریبا 35 وات داره در حالیکه یه i7 حدود 45 تا تولید میکنه. سرعت چی ؟

خب تو فول لود کلاک هسته های i7 از 1.6 مثلا به 1.73 میرسه و چون چهار هسته داره انگار شما داری با کلاک 4*1.73 یعنی 6.92 کار میکنی.
    i5 540 هم در بار کامل کلاکش 3.06 هست و معنیش اینه که شما داری با کلاک 6.12 کار میکنی.

6.12 در مقابل 6.92 و 35 وات در مقابل 45 وات.

به نظر دو هسته ای خوب میاد. ولی یادتون باشه اینایی که گفتم برای برنامه هایی هست که هر جهار هسته رو کامل استفاده کنن ...

مقدار نگه داشتن شارژ n82 حدود 20 دقه بیشتر از n61 هست که 1 ساعت نگه میداره. این اعداد هم برای بار کامله. اگه آروم کار کنین و برنامه ی سنگین در حال اجرا نباشه و بازی هم ران نشده باشه حدود 3 ساعت هم جواب میده.
    شما که انفدر خوب حساب کتاب میکنید لطفا نداشتن تکنولوژیه HTT رو هم در core i5 های چهار هسته را هم در نظر بگیرید و در محاسبات خود درج کنید. این تکنولوژی فقط در core i5 های 2 هسته وجود دارد که قیمتش از نمونه های 4 هسته هم بیشتر است. همه چیز در cpu که سرعت پالس ساعت نیست. کلیه پردازشگر های سری core i7 مجهز به HTT است و با HTT این امکان وجود دارد که به ازای هر هسته یک هسته مجازی هم آدرس دهی کرد این یعنی هر هسته به شکل موازی امکان دریافت 2 پردازه را در یک زمان داراست و در مجموع سیستم عامل میتواند در زمان یکسان 8 پردازه را به شکل موازی جهت پردازش به cpu ارسال کند. نکته بعدی گنجاندن یک پردازشگره جداگانه گرافیکاست که در در core i7 (چهار هسته) و core i5 (دو هسته) وجود دارد که عمل پردازش گرافیک را بالا برده که این پردازنده در core i5 چهار هسته وجود ندارد.

داره خودمونی میشه omid_o2o3's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

1-من وقتی scorel کنار صفحه رو بالا و پایین میکنم ..یه صدای خیلی کمی (مثل خش خش) از لب تاپم میاد....شمام دقت کنین ببینین همچین صدایی رو میشنوین؟واسه چی می تونه باشه؟

2-برای حل مشکل بزرگ شدن آیکن ماوس چکاری میشه کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

خوب . میتونید این مشکل رو از لیست حذف کنید .

کنار دکمه انرژی یه دکمه لمسی دیگه هست که سه حالت داره . وقتی روی حالت normal قرارش دادم دیگه این مشکل پیش نیومد .

وقتی روی حالت اول (inteligent) باشه هنگام اجرای فیلم و موسیقی مرتبا حالت صدا خودکار عوض میشه و مشکل ایجاد میکنه .
    من که خیلی وقته این مشکل رو دارم و نمیدونم چی کار کنم
    البته هم.نطور که قبلا هم گفتم، در حال حاضر از پورت هدفونش استفاده میکنم چون کیفیت بالاتری داره
    از طرفی دوست ندارم ببرم بدم گارانتی
    میترسم داغون ترش کنن!!!
    یاعلی

در آغاز فعالیت meisam2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام ، جدیدن متوجه شدم یه صدای خیلی ضعیف مثل صدای چرخیدن فن از زیر لب تاپ میاد . میخواستم مال بقیه دوستان هم همین طوره ؟ (y560)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دوستان یک مشکل ؟ نور لپ تاپم خود به خود کم میشه.زیادش میکنم باز بعد مدتی کم میشه !!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

ba mobilam,farsi namishe nevesht.sorry

javabi nabud dustan ?

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •