تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام مدل تندر نسبت به قیمتش مناسب تر است

راي دهنده
620. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • e0

26 4.19%
  • e0/ac

15 2.42%
  • e1

31 5.00%
  • e1/cp

40 6.45%
  • e1/cpsp

61 9.84%
  • e2

92 14.84%
  • e2/lp

355 57.26%
صفحه 47 از 386 اولاول ... 374344454647484950515797147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 3857

نام تاپيک: تـــنـــــدر 90 ( L90 )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض تغيير ظاهرe1+cp

با سلام و تشكر از پست هاي مفيد دوستان
    دو تا سوال داشتم كه اگه دوستان لطف كنند و جواب بدند ممنون ميشم.
    1- امكان نصب پروژكتور جلو روي زير سپري e1cp وجود دارد؟ جائي در اينتر نت اين پروژكتورها رو با كابل و كليد فابريك پستي مي فروشه 85 تومن.
    2- امكان نصب جلو پنجره e2 به جاي جلو پنجره e1cpهست و آيا به طور جداگانه اين جلو پنجره در بازار هست؟
    با تشكر

آخر فروم باز لوگان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

با سلام و تشكر از پست هاي مفيد دوستان
    دو تا سوال داشتم كه اگه دوستان لطف كنند و جواب بدند ممنون ميشم.
    1- امكان نصب پروژكتور جلو روي زير سپري e1cp وجود دارد؟ جائي در اينتر نت اين پروژكتورها رو با كابل و كليد فابريك پستي مي فروشه 85 تومن.
    2- امكان نصب جلو پنجره e2 به جاي جلو پنجره e1cpهست و آيا به طور جداگانه اين جلو پنجره در بازار هست؟
    با تشكر
    به این آدرس مراجعه کنید حتما به نتیجه ای میرسید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز metal_militia's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    شمرووون!

پيش فرض

lسلام دوستان من با این دیال اپ چرت نمیتونستم همه صفحه ها رو بخونم(شاید 10 سال طول میکشید)

بنظرتون هندلینگ تندر 90 بهتره یا 405

تو مانور های شهری که تندر 90 حرف اول رو میزنه
    ولی تو پایداری در پیچ و... چطور

داره خودمونی میشه @gh@m@hdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

راستش نظر من اينه كه اين مدل رو به هيچ روي نبايد با لوگان معمولي مقايسه كنيد.
    چرا كه خودروهاي رالي نسبت به نمونه هاي داراي خط توليد همون خودرو تفاوتهاي بسيار زيادي دارند طوريكه بهتره بگيم فقط ممكنه نماي ظاهريشون شبيه نمونه هاي اصلي باشه.داخل اين خودروها كاملا اصلاح و تقويت و گارد كشي شده... شاسي و فنربندي و سيستم تعليق و اتصالات چرخها كلا تعويض ويا بطور اساسي تقويت شده... سيستم انتقال قدرت و موتور كاملا با مدلهاي عادي متفاوت هست و 4 چرخ متحرك شده و ده ها تغيير ديگه انجام شده.
    پس نبايد اصلا هندلينگ چنين خودرويي كه در فيلم ديديد رو با لوگان مقايسه كنيد.
    با تشكر
    با عرض شرمندگی 100% اشتباهه!
    ماشین هایی می تونن توی مسابقات رالی شرکت کنند که :
    -خط تولید داشته باشند و بالای 100 هزار تا تولید کرده باشند(لامبورگینی و ... نمی تونن شرکت کنند)
    -ماشین با سیستم و مکانیزم اصلی باید باشه یعنی نمی تونی موتورش رو باز کنی یکی دیگه ببندی!فقط می تونی تا یه حدی تیون اپ کنی و شاسی ماشین رو هم نمی تونی عوض کنی
    اون هم که شما می بینی گارد کشی هست فقط به دلیل امنیت راننده هست
    توی سیستم هندلینگ هم یه تغیرات جزیی می دن و
    وسلام!

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

lسلام دوستان من با این دیال اپ چرت نمیتونستم همه صفحه ها رو بخونم(شاید 10 سال طول میکشید)

405 بهتره.

6. این کاربر از Farshadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

به این عکس نگاه کنید. من نمیخوام بگم هندلینگ 405 بده ولی هندلینگ لوگان اونقدر هم که میگن بد نیست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض بنزین معمولی یا سوپر؟

بازم سلام به همگی
    بچه ها شما بنزین سوپر می زیند یا معمولی ؟
    من 2 نوبت آخر که از سوپر استفاده کردم ماشینم مصرف بیشتر رو نشون می داد و در عین حال موتور ماشین هم سرو صدای بیشتری داشت جوری که نگرانم کرد ، حالا این سری دوباره معمولی زدم و فکر کنم اوضاع بهتر شده ، نظر شما چیه ؟ لوگان با معمولی بیشتر سازگاره و یا اینکه به جای بنزین سوپر به من آب فروختند ؟
    کارکد ماشین 1400 کیلومترو مدل ای 2 فول

داره خودمونی میشه bushveg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام به عزیزان
    من 6 ماهه e2 full دارم از ایران خودرو گرفتم الان دراش به صدا افتادن (تو حرکت) از قسمت دریچه بخاری سمت راننده هم سروصدا میده میگین چیکار کنم. نمایندگی جوابی به من میده(فکر نکنم)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز علیرضا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تو دنیای خودم !

پيش فرض

سلام دوستان یک سوال داشتم .

تو این چند صفحه ای که می خوندم همش سوال از این بود که با لوگان تازه خریداری شده چجوری مدارا کنیم تا درست آب بندی بشه .
    حالا اگه کسی مثل من ، در اولین کیلومتر های استفاده ، با لوگانش زیاد مدارا نکرده باشه ( مثلاً دور موتورش رو گاهی تا بالای 3000 برده باشه یا از ماشین کولر گرفته باشه و سرنشین سوار کرده باشه ) باید نگران باشه؟

لوگان من حدود 10500 کیلومتر کار کرده. خیلی سالم و سرزنده نشون میده . صدای موتورش بعضی وقت ها بلند میشه ولی بعضی وقت ها خیلی کمه . تنها چیزی که یکم تو ذوق من میزنه کمک هاشه(یا شاید من فکر می کنم کمک هاشه) چون روی مانع ها می بینم که ماشین من خیلی بیشتر از ماشین های دیگه تلو تلو می خوره ، بالا پایین میشه و یه جورایی دست انداز رو خیلی بزرگ نشون میده .
    با اینکه تو این یه مورد خیلی حواسم بهش بوده و همیشه به آرومی از روی موانع و دست انداز ها ردش کردم.

نمیدونم باید نگرانش باشم یا نه .
    گارانتی هم نبردمش فقط روغن موتورش رو عوض کردم .

ممنون میشم یکی راهنمایی کنه

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بازم سلام به همگی
    بچه ها شما بنزین سوپر می زیند یا معمولی ؟
    من 2 نوبت آخر که از سوپر استفاده کردم ماشینم مصرف بیشتر رو نشون می داد و در عین حال موتور ماشین هم سرو صدای بیشتری داشت جوری که نگرانم کرد ، حالا این سری دوباره معمولی زدم و فکر کنم اوضاع بهتر شده ، نظر شما چیه ؟ لوگان با معمولی بیشتر سازگاره و یا اینکه به جای بنزین سوپر به من آب فروختند ؟
    کارکد ماشین 1400 کیلومترو مدل ای 2 فول
    مال من هم همینطور شد. تا بالاخره مصرف زیاد و شتابش کم شد. رفتم نمایندگی دیاگ زدن گفتن تو انژکتور یه قطره آب رفته گیر کرده به هر حال باسه این ماشین سوپر خوبه ولی نه سوپر ایران که انقدر داغونه.
    من الان چند روزه معمولی میزنم فعلا که ماشین راحتتر راه میره. شتابش بیشتر شده ولی ومصرفش فقط 0.5 لیتر اومده پایین. نماینگی گفت همش سوپر نزن فقط یه یکی دو بار بزن تا این قطره آبه رد شه. حالا این یه بار رو هم سوپر میزنم اگه شتاب اینا خوب شد از این به بعد سوپر میزنم ولی اگه خوب نشد محاله سوپر بزنم.
    به هر حال از جای مطمئن هم بنزین بزنید خیلی تاثیر داره.

در کل به نظر من معمولی ایران بهتره ولی سوپر برای ماشین بهتره و چون تو ایران آشغاله همون معمولی بهتره.

سلام به عزیزان
    من 6 ماهه e2 full دارم از ایران خودرو گرفتم الان دراش به صدا افتادن (تو حرکت) از قسمت دریچه بخاری سمت راننده هم سروصدا میده میگین چیکار کنم. نمایندگی جوابی به من میده(فکر نکنم)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    مال من یه صدا از طرف های وسط میداد دور و بر ضبط که انقدر با این ضبط ور رفتم تا آخر سرش از جاش دراومد(بدون پنلش) بعد کردم تو و صدا قطع شد حالا شما هم یه امتحان بکن ببین چی میشه. در ضمن اون زیر فرمون هم(سیاهه) ممکنه پات خورده باشه رفته باشه بالا با دست از طرف کلید بکشش پایین. یه ممکنه صدایی از اونجا بیاد که احتمالا با این کار قطع میشه.
    سلام دوستان یک سوال داشتم .

تو این چند صفحه ای که می خوندم همش سوال از این بود که با لوگان تازه خریداری شده چجوری مدارا کنیم تا درست آب بندی بشه .
    حالا اگه کسی مثل من ، در اولین کیلومتر های استفاده ، با لوگانش زیاد مدارا نکرده باشه ( مثلاً دور موتورش رو گاهی تا بالای 3000 برده باشه یا از ماشین کولر گرفته باشه و سرنشین سوار کرده باشه ) باید نگران باشه؟

لوگان من حدود 10500 کیلومتر کار کرده. خیلی سالم و سرزنده نشون میده . صدای موتورش بعضی وقت ها بلند میشه ولی بعضی وقت ها خیلی کمه . تنها چیزی که یکم تو ذوق من میزنه کمک هاشه(یا شاید من فکر می کنم کمک هاشه) چون روی مانع ها می بینم که ماشین من خیلی بیشتر از ماشین های دیگه تلو تلو می خوره ، بالا پایین میشه و یه جورایی دست انداز رو خیلی بزرگ نشون میده .
    با اینکه تو این یه مورد خیلی حواسم بهش بوده و همیشه به آرومی از روی موانع و دست انداز ها ردش کردم.

نمیدونم باید نگرانش باشم یا نه .
    گارانتی هم نبردمش فقط روغن موتورش رو عوض کردم .

ممنون میشم یکی راهنمایی کنه
    اینم راهنمایی یکی از دوستان در مورد اولی

با سلام
    دوست عزیز موتور هر ماشینی در هنگام تولید هر چقدر هم که اندازه سیلندر و پیستون رو رعایت کرده باشن باز هم یه تلرانسی بین سیلندر و پیستون وجود داره که در دوران آببندی حین حرکت پیستون داخل سیلندر یه براد برداری بسیار کمی برداشته می شود تا سیلندر وپیستون داخل هم کاملا مچ بشن و همینطور در گیربکس
    در موتورهای تازه تعمیر هم میگن که 500 تا 1000 تای اولو به موتور فشار نیارن
    البته موضوع آببندی مربوط به همه ماشینها حتی فراری یا لامبورگینی هم می شود چه رسد به لوگان
    بنابراین در دوران آببندی نباید به موتور فشار وارد اورد البته تاثیر اببندی خوب در دراز مدت مشخص می شود
    باتشکر

12. این کاربر از لوگان بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •