این یه تیکه رو یه توضیح درست حسابی میدی:
((کسی که client است،باید قبل از host ،IP هاست را وارد کرده و روی Connect کلیک کند))
این یه تیکه رو یه توضیح درست حسابی میدی:
((کسی که client است،باید قبل از host ،IP هاست را وارد کرده و روی Connect کلیک کند))
چطوري سيو ها رو جايي سيو كنم؟؟(منظورم اينه سيو ها كجان؟)
شما بگو ویندوزت چیه تا بهت بگم.
ممنون خودم پيدا كردم.
سلام دوستان.من تو chapter 8 يه جا گير كردم...سه تا ربات پشت شيشه هستن كه اگه از پشت شيشه تكون بخوري بهت شليك ميكنن...يه دكمه هم اونور شيشه هست كه بايد فشارش بدي...متاسفانه عكس نميتونم قرار بدم....ممنون ميشم راهنمايي كنيد...
فکر کنم باید اون سر راه آبی یک پرتال بسازی تا به عنوان محافظ بشه... بعدش رد شی ...
walkthrough رو بگیرید دیگه هیچ مشکلی براتون پیش نمیاد
شما اول برو سمت اون دکمه که رو دیوار قرار گرفته و یک پرتال داخل اون موج درست کن و کل دیوار لوله مواد ابی رو رو بویسله موج , ابی کن و بعدش یک پرتال هم طوری درست کن که مواد ابی رو از جای دیوار منقل کنه به سمت جایی که اول بودی. دکمه رو تولید مواد ابی رو بزن و سریع تر از مواد ابی برو تو موج.بعدش سریع برو روی دکمه سطح زمین روش وایستا که موج قرمز بشه طوری مواد ابی رو زمین یا با دیوار برخورد نکنه.چون میخوای بالای سر ربات که که در هر دو طرفشون دیوار سفید مواد ابی روی اونا منتقل کنی.به محض اینکی مواد ابی رسید روی سر اونها پرتال دیگه درست کن و تمام
این مرحله سه روز کامل رفتم اعصابم خورد شد ولش کردم بعد یک هفته بازی رو اجرا کردم فقط فکر کردم حدود 2 ساعت تا اخر تموم شد![]()
بابا لذت بازی به اینه که خودت با فکر خودت تمومش کنی نه اینکه از یه جا ببینی بری مرحله ی بعدی تازه به خودتم افتخار کنی.
اقا من یه جایی گیر کردم ...
یه جایی مثل اسکله هست که رفتم داخل یه در و اونجا هم جلوتر ...
حالا رسیدم به جایی که همش زنگ زده اما هیچی نمیتونم بکنم ...اصلا نمیدونم کجا برمک ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)