تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 145 اولاول ... 374344454647484950515797 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 1443

نام تاپيک: سریال مختارنامه

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

دوستان یه سوال! موقعی که عمر سعد رفت تو فکر و یه فلش بک کوتاه به کربلا زده شده، منظورش از اون فلش بک چی بود؟
    یاعلی
    حسین جان من اون قسمت رو ندیدم میشه اونو بذاری؟! ممنون. البته با یه حجمی که با دایل آپ بشه دانلود کرد.

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

.
    .
    دوستان یه سوال! موقعی که عمر سعد رفت تو فکر و یه فلش بک کوتاه به کربلا زده شده، منظورش از اون فلش بک چی بود؟
    یاعلی
    پ.ن:
    همین الان تو سایت مختارنامه بودم، یه خبری رو دیدم که قبلا یه چیز دیگه ای تو همین تاپیک دیده بودم! اصلا خودتون ببینید! به قول یکی از دوستان انجمن خبر ورزشی تفاوت را احساس کنید!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    خب دیوانه شده بود دیگه...توهم زده بود و صحنه عاشورا اومد جلوی چشمش....

3. این کاربر از meha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

.
    .
    یاعلی
    فکر کنم مثلا میخواست یه بار دیگه خودش رو تو ذهن خودش از اتهامات تبرئه کنه. مثل کسی که خودش هم شک کرده بود که آیا واقعا دستش به خون کسی آلوده هست یا نه و انگار توهم داشت که نکنه همه ی کارها رو خودش کرده و یادش نمیآد خب اینم یه جور توهمه دیگه

پ.ن:
    همین الان تو سایت مختارنامه بودم، یه خبری رو دیدم که قبلا یه چیز دیگه ای تو همین تاپیک دیده بودم! اصلا خودتون ببینید! به قول یکی از دوستان انجمن خبر ورزشی تفاوت را احساس کنید!
    کد:
    کد:
    بحرانی ، رحمانی ، محمد موسوی !! بالاخره ما نفهمیدیم این صدای تیتراژ پایانی کار کیه؟

موفق باشین.
    89/9/6

5. این کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه oranoos2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

اين قسمت خوب بود . من فكر ميكردم صحنه هاي كربلارو بايد همه رو نشون بدند ولي وقتي همون يك فلش بك رو ديدم گفتم كه خدارو شكر كه همه رو نشون ندادند حتي تصورش براي آدم سخته اشك آدم درمياد وقتي فكر ميكنه .
    توي تيكه هايي كه براي قسمت بعدي بود نشون داد كه عبيداله از دست يزيد قاطي كرده بود جالب بود .
    يك سوال مختار تمام قاتلين كربلا قصاص ميكنه (عمر سعد هم قصاص ميكنه) ؟

7. 2 کاربر از oranoos2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

بله همشون قصاص میکنه از ابن زیاد و شمر و عمرسعد گرفته تا حرمله

پ.ن :قيامي كه به قصاص تمامي قاتلان كربلا و در نهايت تشكيل حكومتي شيعه و عدالت محور منجر مي‌شود.

9. 3 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

این سر هایی هستش که مختار قراره تو این سریال ببره. خوب که دقت کنین سر فخیم زاده هم طراحی شده.

11. 6 کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

گفت‌وگوي ايسنا با گوهرخيرانديش ـ‌ دايه‌ي عمر در «مختارنامه»
    «چشم بسته اين نقش را قبول كردم»

گوهر خيرانديش كه در سريال «مختارنامه» نقش «حنانه» دايه‌ي «عمر» را ايفاي نقش مي‌كند، درباره‌ي‌ اين نقش گفت: داوود ميرباقري از من خواست در چند اپيزود از كارش حضور پيدا كنم و من هم با توجه به اعتمادي كه به او داشتم، چشم بسته اين نقش را قبول كردم و نقش «حنانه»، دايه‌ي عمر را كه تنها واسطه‌ي وصل خواهر «مختار» با «عمر» است را بازي كردم.

اين بازيگر تئاتر، سينما و تلويزيون در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اشاره به تاريخي ‌بودن سريال «مختارنامه» و تفاوت بازي در آن با سريال‌هايي كه به قصه‌اي روز مي‌پردازند، خاطرنشان كرد: در كارهاي تاريخي، شكل اجرايي كار، تعداد زياد عوامل، راكورد لباس و گريم، شايد كار را نسبت به سريال‌هاي ديگر سنگين‌تر و پرهزينه‌تر كند، ولي به لحاظ بازي، كافي است كه بازيگر نقش خود را بشناسد و بداند بايد چه طراحي براي نقشش انجام ‌دهد و همان را اجرا كند.

وي ادامه داد: اگر اين طراحي با كمك نويسنده و كارگردان به درستي انجام شود، فرقي نمي‌كند كه در كار تاريخي يا غيرتاريخي بازي كنيم، مهم اين است كه بازيگر درك درستي نسبت به نقش داشته باشد.

گوهر خيرانديش در ادامه گفت: برايم تفاوتي ندارد كه در يك كار تاريخي يا غيرتاريخي ايفاي نقش كنم، بلكه دوست دارم در همه‌ي نقش‌ها خود را محك بزنم و در نقش‌هايي كه بازي مي‌كنم تنوع ايجاد كنم. سعي مي‌كنم با كمك كارگردان، لباس و گريم، خود را به نقش نزديك كنم.

اين بازيگر سينما و تلويزيون خاطرنشان كرد: تا به امروز سعي كردم نقش‌هاي تكراري بازي نكنم. در حال حاضر ملاك من براي انتخاب يك نقش، متفاوت‌ بودن آن است، البته هميشه سعي مي‌كنم اگر نقشي را ايفا مي‌كنم، ما به ازاي خارجي آن را در جامعه پيدا كنم و خودم هم چيزي به آن اضافه كنم تا نقشم باور‌پذير شود.

بازيگر نقش «حنانه» در سريال «مختارنامه» گفت: با اين‌كه چند قسمت از پخش سريال «مختار» گذشته است، به دليل مشغله‌ي كاري تنها توانسته‌ام دو قسمت را به طور كامل ببينم، اما سعي مي‌كنم همه‌ي نقد‌هايي كه در مورد «مختارنامه» نوشته مي‌شود را بخوانم و دنبال كنم.

گوهر‌ خيرانديش تاكيد كرد: «مختارنامه» كاري پر زحمت است كه با استفاده از متن روان و بازي‌هاي درخشان توليد شده است و شايد در آينده به سختي بتوان سريالي مثل «مختارنامه» ساخت و گروهي با اين عظمت را كنار هم جمع كرد.

گوهر خيرانديش در پايان در پاسخ به پرسشي درباره‌ي حضور در سريال «تبريز مه‌آلود» گفت: حضورم در اين پروژه قطعي نيست و مشخص نيست آيا مي‌توانم در اين پروژه و در كنار آقاي ورزي باشم.

داره خودمونی میشه ghfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقش جهان

پيش فرض

من واقعابه خودم ميبالم كه دو سال منتظرشروع مختارنامه بودم.دوسالى كه ارزشش رو داشت.محشر كار كرده اين ميرباقرى.مخصوصا صحنه ى گوشواره هاى حضرت رقيه(س).اون دختره كه نقشش رو بازى كرده بود واقعا اون معصوميت مورد انتظارروداشت.اجرشون باامام حسين

14. این کاربر از ghfg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

فکر میکردم صحنه کربلا رو بیشتر کار کنه ... اون صحنه نمازخوندن امام حسین رو تو این قسمت قرار بود نشون بده ؟ یا اصلا مربوط به کربلا بود ؟!!! چون من اصلا ندیدم این صحنه رو .

بازی عرب نیا هم عالی هست ... اون کینه و حس انتقام جویی که درش هست کاملا منتقل میشه به بیننده ...

16. این کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

فکر میکردم صحنه کربلا رو بیشتر کار کنه ... اون صحنه نمازخوندن امام حسین رو تو این قسمت قرار بود نشون بده ؟ یا اصلا مربوط به کربلا بود ؟!!! چون من اصلا ندیدم این صحنه رو .

بازی عرب نیا هم عالی هست ... اون کینه و حس انتقام جویی که درش هست کاملا منتقل میشه به بیننده ...
    در صفحه های پیش هم گفته شد: صحنه های مربوط به کربلا در قسمت های بعدی به صورت فلش بک نمایش داده خواهد شد.

آره از بازیگران کم کار و خوش سابقه ی سینما و تلویزیونه. اگر هنر نماییش در فیلم من زمین را دوست دارم رو نگاه کنید بعد بیاید این سریال رو ببینید. متوجه بازیش میشید!

18. این کاربر از molaali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •