با سلام
پایین ترین قیمت 16 گیگ چنده؟کجا؟
طلبه شدم بخرم.با گارانتی بگیرم یا بدون گارانتی؟
قیمت رم 16 و 32 چنده؟
با تشکر...
با سلام
پایین ترین قیمت 16 گیگ چنده؟کجا؟
طلبه شدم بخرم.با گارانتی بگیرم یا بدون گارانتی؟
قیمت رم 16 و 32 چنده؟
با تشکر...
راستی آخرین ورژن آندروید که براش اومده چیه؟
تا کدوم ورژن حتما براش میاد؟
کیف کیبورد دارشم پرسیدم از 60 تا 95 قیمت دادن.کسی پایینتر قیمت داره؟
بازم با تشکر که جواب می دین.
Last edited by EMIN3M1404; 07-08-2011 at 03:02.
راهی هست بشه به galaxy tab فلش و در حالت کلی usb وصل کرد؟
گینگربرد به طور رسمی اومده
هانی کام هم احتمال ۵۰ به بالا رسما عرضه خواهد شد. البته کوک شده اش الانم موجوده که من خودم تست نکردم
یعنی کاربرای دیگه بصورت غیر رسمی رام های دستگاههای دیگرو براش پورت کردن !
کسی هست پست های 448 و 450 جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!
از یچه های تهران کسی رام اصلی سامسونگ فارسی 2.2 و 2.3 رو داره برام رایت کنه ازش بگیرم
Last edited by mpeg; 10-08-2011 at 18:35.
کمک!!!!!!!!!!
یکی جواب بده.
خودم قبلا دستکاه رو داشتم فروختم
دستگاهم قبلا اندروید 2.2 بود الان 1 دستگاه رو از دوستم خریدم که از ایران رفت و دوستم رام Overcome v3.1.0-KRATOS 2.3.3 ریخته من خودم رام اصلی 2.3.3 رو ریختم مشکلی که زیر توضیح میدم رو من به نظرم رو دستگاه قبلیم که داشتم 2.2 بود این مشکل نبود حالا این مشکل هم رو 2.3.3 بالا هست رو دستگاه جدید که من فکر کردم باگ اون رام کوک شده بود حالا که رام 2.3.3 اصلی رو ریختم دیدم نه مشکل هنوز هم هست
حالا من 1 چیزی احساس کردم تو دستگاه راجب دوربین
اول دوربین جلو که استفاده میشه انگار تصویر زوم هست و کادری که تصویر رو نشون مشده بزرگتر شده و تصویر حالت پله داره
و دوربین جلو هم هنگام عکساسی از نزدیک مثلا میخوام از 1 کارت ویزیت عکس بگیرم مشکل اینه که در حالتی که فلاش روشن شه تصویر رو سفید میکنه و طوری که فقط سفیدی تو صفحه میبینیم
و دوربین نمیتونه فکوس کنه میخوام ببینم مشکل از دستگاه منه یا رام 2.3.3 اینطوری چون تو دستگاهی که فرو ختم 2.2 بود این طوری نبود
اگه ممکنه یکی از دوستان دستگاهش رو تست کنه یا تلفنش رو پیغام خصوصی بده تلفنی ازش سوال کنم
دوستان فقط خواشه سریع جواب بدین چون اخر هفته دارم از ایران میرم میخوام یدونم اگه مشکل سخت افزاری هست بدم تعمیر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)