عجب مقاله ی جالبی بود؛
سلام
راستش آینده دار ترین تیم ایتالیا رو یوونتوس می بینم، خودشون رو خیلی خوب بعد از فصل وحشتناک پارسال جمع و جور کردن. الان تیم خیلی خوبی جمع کردن و بازیکن های اصلی همه زیر 26-27 سال هستن و میانگین سنی 11 نفر اصلیشون حدود 25 ساله. بازیکن های جدیدی هم که قصد اضافه کردن دارن همه زیر 24-25 سال هستن.
کلا به نظرم آینده دار ترین تیم ایتالیا (و شاید اروپا!) هستن و تا دو سه سال آینده یوونتوس دوباره به دوران اوجش برمی گرده.
البته همچین هم که شما میگی نیست
استوراری 32 یا 33 سال سن داره...بوفون هم به همین ترتیب
همه مهاجمان یووه هم که 30 سال به بالا هستن به غیر از کوالیرلا (درست نوشتم)؟!
یووه به چیزی که احتیاج داره یک ستاره تاثیرگذار توی تیمشه...بازیکنی که به معنی واقعی ستاره باشه
الان بازیکنان فعلی یووه از کیفیت بالایی بهره نمیبرن و یک سری از اونا رو میشه بازیکن درجه دو دونست
الان تیمی که داره خوب خودشو میسازه میلانه...
بعد از اومدن کاسانو میلان قصد داره بالوتلی رو برای تابستان به تیم اضافه کنه
کاسانو هم که به میلان اومده...از اونطرف هم که رونی داره میره گرمیو...
از یک طرف دیگه هم که میلان به دنبال کونستانت بازیکن کیوو (اگه کلیپهاشو ببینید به استعدادش پی میبرین) و همچنین آندرا لاتزاری هافبک تیم کالیاری...
مدافع چپ سمپدوریا رو هم به لیست میلان اضافه کنین
میلان از همین زمستان به فکر تقویت خودش افتاده....ولی یووه اعلام کرده که خرید انچنانی نداره
خوب حالا نظرتون چیه؟!
آدریانو می خواهد برود ولی رئیس رم نمی گذارد
سایت گل- آدریانو، مهاجم برزیلی باشگاه رم در حال سپری کردن تعطیلات سال نو در ریودوژانیرو است. او در صحبتهایی اعلام کرد که به رغم آنکه تیمهای مختلفی خواهان به خدمت گرفتن او در بازار زمستانی هستند ولی در تیم رم خواهد ماند.
آدریانو در این رابطه گفت: « به رم بازخواهم گشت.الان نمی توانم از این تیم جدا شوم.به اندازه کافی با رئیس باشگاه صحبت کرده ام. اندکی ناراحتم چون فرصتی برای بازی کردن ندارم ولی رئیس باشگاه از من خواست که صبور باشم و به من گفت که فرصت دراختیار من قرار خواهد گرفت.»
آدریانو ادامه داد:« راستش را بخواهید من با رونالدو صحبت کردم.او می دانست که من احساس خوشبختی نمی کنم، چون به زمین فرستاده نمی شوم و خودم را بخشی از تیم رم نمی دانم.او به من گفت:" پس باید به اینجا بیایی و در آخرین سال بازی من، در کنارم باشی."»
محتوای مخفی: منبع
پی نوشت : آدریانو ، مهاجم فوق العاده ای که داره انواع راه های خودزنی رو امتحان می کنه ، می شد جاودانه بشه و بمونه ، هنوز هم دیر نشده
دوست من بازیکن های تاثیر گذار (و فیکس) یووه توی فصل رو نگاه کنی همشون سنشون به نسبت پایینه:البته همچین هم که شما میگی نیست
استوراری 32 یا 33 سال سن داره...بوفون هم به همین ترتیب
همه مهاجمان یووه هم که 30 سال به بالا هستن به غیر از کوالیرلا (درست نوشتم)؟!
یووه به چیزی که احتیاج داره یک ستاره تاثیرگذار توی تیمشه...بازیکنی که به معنی واقعی ستاره باشه
الان بازیکنان فعلی یووه از کیفیت بالایی بهره نمیبرن و یک سری از اونا رو میشه بازیکن درجه دو دونست
کیلینی : 26
بانوچی : 23
فلیپ ملو: 27
ده چلیه: 24
آکوئیلانی: 26
مارکیزیو: 24
په په: 27
سیسوکو: 25
کراسیچ: 26
کالیارلا: 27
استوتاری و بوفون که دروازبان هستن و بحث دروازبان جداست. فقط دل پیرو که اون هم سمبل باشکاهه.
اکثر همین بازیکن ها هم الان تو سن و شرایطی هستن که بهترین دوران فوتبالشون پیش روشون هست و الان توی نردبون ترقی فوتبالشون هستن.
مهاجم هایی مثل یاکوئینتا و آمائوری و همیتزیچ و گروسو و لگروتالیه بازیکن اصلی و تاثیر گذار تیم نیستن و تیم هم بهشون وابسته نیست. نصف این بازیکن های بدردنخور رو فصل پیش بیرون ریختن و نصف باقیمونده هم این فصل میرن. مثلا الان به جز همیتزیچ (که اونم فقط 5 تا بازی کرده، اکثرش هم ذخیره بوده) تیم اصلا هافبک بالای 27 سال نداره و همگی زیر 27 هستن.
چند تاییشون درجه یک هستن (کیلینی، ملو، آکوئیلانی، مارکیزیو، کالیارلا، کراسیچ) و بقیه هم خیلی درجه دو نیستن!
میلان الان بدون شک قوی ترین تیم ایتالیاست ... ولی تیم فعلی الان تو اوجشه، شما یک نگاهی به بازیکن های کلیدی میلان بندازید و به دو سه سال دیگه دقت کنید یا اکثر این بازیکن ها دیگه فوتبالشون تموم شده و یا میرن تو وضعیتی که نمیشه به عنوان بازیکن اصلی ازشون روشون حساب کرد. درسته بازیکن جدید اضافه میشه ولی یکی دو بازیکن اضافه کردن استخوان بندی مسن تیم رو جوون نمی کنه!الان تیمی که داره خوب خودشو میسازه میلانه...
بعد از اومدن کاسانو میلان قصد داره بالوتلی رو برای تابستان به تیم اضافه کنه
کاسانو هم که به میلان اومده...از اونطرف هم که رونی داره میره گرمیو...
از یک طرف دیگه هم که میلان به دنبال کونستانت بازیکن کیوو (اگه کلیپهاشو ببینید به استعدادش پی میبرین) و همچنین آندرا لاتزاری هافبک تیم کالیاری...
مدافع چپ سمپدوریا رو هم به لیست میلان اضافه کنین
نمی گم میلان شرایطش بده یا نمی تونه موفق بشه، دربارش نمی تونم نظر بدم و صد درصد نمی تونم بگم داره خودش رو خوب برای دو سه سال دیگه می سازه... اینتر هم که اصلا حرفش رو نزنیم بهترهاکثرا یا بالای 30 هستن یا لب مرز!
ژانویه وقت خرید بزرگ نیست و بیشتر برای اضافه کردن جایگزین بازیکن هاییه که شدیدا افت می کنن یا بطور طولانی مدت مصدوم میشن، و معمولا بازیکن هایی هم که میان جزو برنامه های کوتاه مدت هستن.میلان از همین زمستان به فکر تقویت خودش افتاده....ولی یووه اعلام کرده که خرید انچنانی نداره
خوب حالا نظرتون چیه؟!
مدیریت یوونتوس اول فصل گفته بودن هدفشون رقابت سطح اول در فصل 2012-2013 هست یعنی یک و نیم فصل آینده و خریدهاشون هم بر اون اساسه ... مسلمه توی ژانویه خرید آنچنانی انجام نمیدن. حتی لوچانو موجی هم که منتقد شدید مدیریت جدید یوونتوس بود دو سه هفته پیش مصاحبه کرد و موضع قبلیش رو پس گرفت و از آندریا آنجلی حمایت کامل کرد و حتی گفت حاضره بیاد و باهاش کار کنه.
من کلا آینده خیلی مثبتی برای یووه می بینم با سیاست ها و مدیریت فعلی .
منم موافقم که آینده ی یوونتوس خیلی خیلی بهتر از اینی که هست میشه و البته از این موضوع خیلی خوشحالم (ربطی هم نداره که طرفدار میلان هستم)
باشگاه ميلان تاييد كرد/ زلاتان در راه آمريكا
مهاجم سوئدي تيم فوتبال آ.ث ميلان در فصل نقل و انتقالات تابستاني راهي آمريکا ميشود.
به نقل از مارکا، زلاتان ابراهيموويچ از باشگاه ردبول آمريکا که تيهري آنري را نيز در خدمت خود دارد پيشنهاد 20 ميليون يورويي دريافت کرده و پس از فصل جاري کالچو خيال ترک ميلان را دارد.
باشگاه ميلان ايتاليا که کاسانو را به تازگي جذب کرده نگران ايجاد بحران در خط حمله خود نيست و به شرط افزايش پيشنهاد تيم آمريکايي دليلي در رد آن نميبيند.
ابراهيموويچ در واکنش به انتشار اين خبر ضمن تاييد آن گفته است: بدون شک دوست دارم فوتبالم را در ليگ آمريکا به پايان برسانم و نميخواهم به عنوان يک بازيکن بازنشسته راهي آمريکا شوم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در تکمیل خبر جواد جان:
زلاتان ابراهيموويچ: ميخواهم در آمريكا از فوتبال خداحافظي كنم
ميلان آخرين تيم اروپايي من خواهد بودزلاتان ابراهيموويچ اعلام كرد فوتبالش را در آمريكا به پايان خواهد رساند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مهاجم سوئدي تيم فوتبال ميلان از علاقهاش به آويزان كردن كفشها در ليگ آمريكا خبر داد و گفت: ميخواهم يك يا دو سال در فضايي خوب و آرام فوتبال بازي كنم و بعد بازنشسته شوم.
مهاجم پيشين تيم فوتبال بارسلونا ادامه داد: قراردادي كه با ميلان بستم آخرين قراردادي بود كه براي بازيگري در اروپا امضا كردم. وقتي كه كارم در ميلان به پايان رسيد دو سال در آمريكا بازي ميكنم و سپس از فوتبال خداحافظي خواهم كرد.
ابراهيموويچ با رد علاقه به ورود به دنياي مربيگري گفت: فعلا احساس ميكنم كه علاقهاي به ادامه فوتبال در كسوت مربيگري ندارم اما شايد همانند بازيكنان زيادي كه ابتدا اين حرف را زدند و سپس روي نيمكت نشستهاند من هم روزي هدايت يك تيم را برعهده بگيرم. فوتبال هميشه براي من جذاب بوده اما مسايل جذابتر ديگري هم در زندگي براي من وجود دارد.
قرارداد زلاتان ابراهيموويچ با ميلان در سال 2014 به پايان خواهد رسيد.
لینک منبع خبر:
لئوناردو، مالديني را به اينتر ميبرد
سرمربي تازه وارد اينتر در نظر دارد تا پائولو مالديني را در كنار خود در كادر فني نراتزوري داشته باشد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، حضور يكي از بازيكنان برجسته ميلان در كادر فني تيم رقيب و همشهري ميتواند خبري تكان دهنده براي هواداران روسونري و همچنين نراتزوري باشد.
لئوناردو كه به تازگي جانشين رافائل بنيتس در اينتر شده است در نظر دارد تا كادر فني و همچنين بازيكنان اين تيم را تقويت كند.
سرمربي فصل گذشته ميلان در نظر دارد تا پائولو مالديني را به فهرست كادر فني اينتر اضافه كند و از تجربه بالاي او براي تقويت توان فني اينتر بهره ببرد.
لئوناردو كه با قراردادي 18 ماهه هدايت اينتر را به دست گرفته است براي موفقيت در اين تيم برنامههاي بزرگي را در سر دارد.
به نوشته روزنامه ايتاليايي گاتزتا دلو اسپورت، لئوناردو در كنار مالديني به كاكا نيز چشم دوخته است. او از ماسيمو موراتي خواسته است تا كاكا را از رئال مادريد به اينتر بياورد.
به اين ترتيب، رييس و مالك باشگاه اينتر در شروع همكارياش با مرد برزيلي ماموريتهاي دشواري در دستور كار ميبيند. بازگرداندن كاكا به ايتاليا شايد دشوار باشد اما بدون ترديد افزودن مالديني به كادر فني اينتر بسيار دشوارتر خواهد بود. موراتي كه همواره به مالديني احترام گذاشته است اكنون بايد او را با سالها بازي در تيم همشهري در كادر فني تيم خود ببيند.
مالديني سال گذشته به طور غيررسمي از فوتبال خداحافظي كرد و از آن پس نامش بارها به عنوان مربي مطرح شده است.
گفته ميشود لئوناردو كه زماني در ميلان همبازي مالديني بوده است با افزودن او به كادر فني اينتر در نظر دارد تا از رابطه خوب كاپيتان سالهاي پيش ميلان و آتزوري با كاكا استفاده كرده و به اين ترتيب بازيكن برزيلي كهكشانيها را براي بازي در نراتزوري متقاعد كند.
لینک منبع خبر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسزار: لئوناردو فرد مناسبي براي اينتر است
دروازهبان برزيلي اينتر لئوناردو را گزينهاي مناسب براي مربيگري در اين تيم ايتاليايي ميداند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، نراتزوري در آستانه شروع سال جديد ميلادي تغيير بزرگي را در كادر فني تيمش ديد.
لئوناردو به دنبال ناكاميهاي اينتر در رقابتهاي سريA جاي رافائل بنيتس را گرفت. از نظر ژوليوسزار اين جابهجايي براي اينتر سودمند خواهد بود.
اين دروازهبان در گفتوگو با روزنامه برزيلي گلوبو اسپورت در دفاع از مربي هموطنش گفت: لئوناردو انسان برجستهاي است. او مربي مناسبي براي اينتر است و همچنين دوست خوبي براي من. بسيار مهم است كه او پيش از هر چيز از فوتبال ايتاليا شناخت دارد. فكر ميكنم حضورش در اينتر موفقيت آميز خواهد بود.
سزار درفصل گذشته رقابتهاي فوتبال باشگاهي در اروپا نقشي برجسته در موفقيتهاي اينتر داشت. اين دروازهبان 33 ساله پس از موفقيتهايي كه در عرصه باشگاهي به دست آورده است اكنون تنها قهرماني در جام جهاني را در كارنامه افتخاراتش كم ميبيند.
او در اين باره گفت: اميدوارم اين اتفاق بيافتد . ما درسال 2014 ميزبان جام جهاني هستيم.
لینک منبع خبر:
البته خود مالدینی گفته که همچین خبری نیست و هیچونه سمتی هم توی اینتر قبول نمیکنه
در کل این خبر آخر خنده بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)