اسپوف 3.55 هم اومد ...
اسپوف 3.55 هم اومد ...
عجب کل کلی شده ها![]()
فقط جهت یاد اوری
الان رو فرمور 3.50 کار نمی کنن؟
روی خود دانگل کار نمیکنن ، بلکه روی نرم افزار هایی که قراره روی سیستم نصب بشه کار میکنند .مثل Backup Manager . دانگل کار خودش رو میکنه و سیستم رو روی سرویس مود میاره بالا و همون طور که گفتم سونی با فرمور نمیتونه جلوی دانگل رو بگیره ولی میتونه جلوی نرم افزار Sign نشده رو بگیره که همین کار رو هم کرده .
منتها هکر ها همیشه دنبال ساده ترین راه هستند ، مثل Downgrade و یا پچ کردن بازی ها - در صورتی که کار به جایی برسه که اینها هم جواب نده میان Custom Firmware درست میکنند ، که کار سخت و زمان بریه .
همون طوری هم که خبر دارید میشه فرمور کنسول رو Downgrade کرد - یعنی عملا در هَک شدن کنسول فرقی نکرده ولی ملت هم خر رو میخوان هم خرما !
اسپوف؟؟؟؟؟
بعضب یازی ها اجرا نمیشن از کسی پرسیدم گفت که روش داره باید یه فایل خاص رو ادیت کنی کسی میدونه از کجا میشه آموزش گیر اورد؟مثلا من چطوری CoD:MW2رو اجرا کنم؟(یه سی دی هم گذاشتم توی دستگاه بازم نشد)
یه چیز دیگه...
این دانگل رو چطور میشه آپدیت کرد؟
اگه لینک آموزش دارید بدید
الن امکان اجرا کردن GT5 هست؟چون چنتا صفحه قبلی یکی یه آموزشی داده بود با فابل که کنسول با دانگل که لود میشد 3.50 میمود بالا اما بدون دانگل 3.41 بعنی با اون میشه GT5 بازی کرد؟
Last edited by abol_fa; 18-12-2010 at 00:39.
نه با اون میشه همشون رو بازی کرد غیر همین GT5!
یه لحظه صبر کن الان لینک آموزش آپدیت دانگل رو آپلود میکنم.
=========
اینم یه لحظه بیا:
اینم لینک دانلود آموزش آپدیت دانگل های AT 90 توسط بازیرایانه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون که با دانگل می زنه 3.50 همون spoof ه که 3.55 شم اومده واسه آنلاینه وقتی می خواید برید نت کنسول گیر آپدیت به آخرین فریم ور رو بهتون نمی ده ، ولی شما همچنان نمی تونید بازی که 3.50 می خواد مثل GT5 رو اجرا کنید چون فریم ور 3.41 فاقد فایل های کتابخانه 3.50 یا 3.55 ... اون فقط یه فایله که نوشته فریم ور دستگاه چیه رو گول می زنه و دستگاه توهم 3.55 می زنه همین !
الان کدوم یک از بازیایه زیرو میشه بازیکرد؟
GT5
Assassin's Creed 3
NFS Hot Pursuit
Yakuza 3
هر بازی که می خواید بدونید اجرا می شه یا نه از سایت زیر استفاده کنید ، که من قبلانم آدرسش رو داده بودم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)