تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 357 اولاول ... 374344454647484950515797147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 3561

نام تاپيک: Mafia II - نسخه PC

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یه بار برای همیشه از دوستانی که بازی رو بدون مشکل تموم کردند و از اول و تا اخر بازی مشکلی با کرک نداشتند بیان مردی کنند کرک

خودشون رو یه جا اپلود کنند یا اون لینکی که ازش دانلود کردند رو بدن تا دیگه اینقدر دنبال کرک نگردیم و همه بتونند بی نگرانی بازی رو

انجام بدند

2. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه d_a_n_t_e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

آقا من توی CHAPTER 8 مشکل دارم همونجایی که باید ماشین ها رو ببریم پیش دریک یه دفعه خیابون غیب میشه و ماشین میوفته پایین و میگه که ماشین خراب شد و دوباره از همونجا میاره که باید ماشین ها رو ببریم پیش دریک

خواهشا یکی کمک کنه من دارم از کرک فیکس سکیدرو استفاده میکنم

کل سیوام رو پاک کردم و از اول با این کرک رفتم ولی توی اینجای بازی مشکل داره

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خوب

بعضی جزییات بازی جالبه.مثل اینکه زمانی که برف اومده و جاده پوشیده از برفه وقتی شما داخل تونل میشین چند متر ورودی داخل تونل هم میشه اثر برفی که چسبیده بوده به لاستیک ماشین هارو مشاهده کرد. یکی از موارد خوبه دیگه خوردن نوشیدنیه.میشه از یخچال نوشبه برداشت بعد ویتو درشو با دست باز میکنه و میخوره. سرعت 40 تای ماشین بهتر شده وقتی شما 40 تا میری انگار 60 تای نسخه 1 رو پر کردی.تعویض پلاک هم ایده جالبیه که تو بازی گذاشته شده.وقتی به مردمی که سردشونه تنه میزنی حوصله دعوا ندارن.ویتو بیکاره همه پریزای برق و شیرهای اب و شیر دوش رو میتونه با نگاه کردن باز کنه یا ببنده و خاموش و روشن کنه.یکی از بهترین راه های فرار از دست دشمنان اینه که با سرعت غیر مجاز رانندگی کنی پلیس بیفته دنبالت بعد اگر دشمنات بهت تیر بزنن پلیس متوجه اونا میشه میره سمت اونا.البته بعضی اوقات بهتره از ماشین پیاده شین تا عمل کنه.

بد

اگر سرعت شما بالای 40 باشه و در یک قدمی پلیس ترمز کنی پلیس بهتون کاری ندارهعلامت ماشین پلیس در مینی مپ فوق العاده بده.جالب ترین مساله اینه که در سال 1943 پلیس ها بیسیم داشتن و جالبه از مرکز بهشون مخابره میشده دستور.فکر نکنم تو اون سال اینقدر دیگه پیشرفته بوده باشه درسته بیسیم زمان جنگ جهانی دوم هم بود که زمان بازی برای اون موقع هست ولی بی سیم های اون موقع سیم داشتن به هرکی تنه میزنی دعوا میکنه جز زنا.بابا حداقل چند نفر باید بترسن.جالبه مردم از برف یک زده و چسبیده به زمین بر اثر گذشتن ماشینها از روش گوله برفی های بزرگ میسازن و به هم پرتاب میکنن. صدا گذاری بازی تا اینجا از نظر من بد بوده.رادیو ماشین رو بهتره خاموش کرد تا رو اعصاب نره.وقتی تو لیوان نوشیدنی ریخته میشه اون نوشیدنی بر اثر تکون خوردن لیوان در لیوان تکون نمیخوره

زشت

منوی بازی افتضاحه.فعلا زشت ترین مساله همینه

5. 3 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

شما هم چه حوصله ای دارین به خدا.
    اون لینکی که من گذاشته بودم از اون فروشگاهه خیلی خوبه. کلا میشه 2800 .واست میاره در خونه!!!!
    بهرحال منظورم اینه که ارزش نداره اینهمه وقت بذاری واسه دنلود بازی. برو بخر لذتش روببر!

به لینکها هم اطمینانی نیست یهو میبینی 99 درصد فایل از بین میره یا یه اتفاقی واسش می افته!
    2800 که بدی 10 روز بغد به دستت میرسه

اگه اینجوری باشه من ترجیح میدم دانلود کنم آخه تو 10 روز اگه بخوام فقط از ساعات رایگانه شبانه استفاده کنم بغیر از مافیا 3-2 تا بازیه دیگه هم میتونم دانلود کنم

البته من بازی دانلود نمیکنم اینم فقط بخاطر نسخه اولش که جالب بود میخوام دانلود کنم

آخه مشهد گویا هنوز سالمش نیومده
    وگرنه میخریدم

حالا خدا کنه این که دارم دانلود میکنم سالم باشه

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

یه سوال

آفا مگه وقتی بازیه اورجینال میاد نباید راحت نصب بشه ؟

چرا بعضیا که نسخه اوجینال هم میگیرن بازم باید دنبال کرک بگردن ؟

مگه شرکت سازنده وظیفه نداره وقتی مشتری پول بازیو تمامو کمال داده نسخه سالم تحویلش بده ؟

اگه اورجینال هست کرک دیگه چیه ؟

من اینو متوجه نمیشم

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یه سوال

آفا مگه وقتی بازیه اورجینال میاد نباید راحت نصب بشه ؟

چرا بعضیا که نسخه اوجینال هم میگیرن بازم باید دنبال کرک بگردن ؟

مگه شرکت سازنده وظیفه نداره وقتی مشتری پول بازیو تمامو کمال داده نسخه سالم تحویلش بده ؟

اگه اورجینال هست کرک دیگه چیه ؟

من اینو متوجه نمیشم

خوب بله نسخه ارجینال میاد و مشکلی نداره و مردم هم به قانون کپی رایت رو رعایت میکنن و 50 دلار یا معادل 50 هزار تومن میدن بازی رو میخرنو بازی میکنن و لذت میبرن.

اما همزمان با پخش بازی و یا چند روز زودتر لینکهای دانلد بازی بر روی اینترنت میاد.من بازی رو دانلد میکنم ولی برای اجرای بازی نیاز داره تا توسط سرور بازی ارجینال بودن و همچنین شماره سریال پشت پاکت بازی تست بشه.ولی خوب من که بازی رو دانلد کردم و نخریدم و اون شماره سریال رو ندارم پس باید منتظر دوستان هکر باشم تا با کرک کردن بازی کاری کنند که با یک شماره سریال هزاران نفر بازی کنند و البته اون تست اولیه هم گهگاه نیاز به اتصال به اینترنت داره رو انجام ندم.

وقتی شما بازیو ارجینال میخری میری راحت یا تو کنسولت میزاری و یا نصبش میکنی و بازی میکنی و البته 50 دلار هم پیاده میشی که البته تو امریکا انچنان پولی نیست و مثل 5 هزار تومنی خودمونه ولی وقتی تو ایران با این تورم صفر درصدی و وضعیت اقتصادی عالی که مارو تبدیل کرده به ژاپن اسلامی 50 هزار تومن خیلی زیاده و هیچ پدری به بچش این مقدار پول برای بازی نمیده و اگر بده پس اجاره خونه رو چیکار کنه ؟ پس ما مجبوریم بازی کرک شده رو که نهایت 5 تومن برایمون اب میخوره رو بازی کنیم.وو البته اینقدر هم برای اجرا شدنش سختی بکشیم.

البته تو خوده کشورهای توسعه یافته که به سختی هم قانون کپی رایت رعایت میشه هستند افراد قانون شکنی که بدشون نمیاد بازیو دانلد کنن تا بخرن.ولی بیشتر این قانون شکنی ها در کشورهای اروپای شرقی و مخصوصا کشور دوست و همسایه و برادر (این برادری تنی نیست......!) روسیه اتفاق می افته.

ببخشید طولانی شد.

9. 3 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

خوب بله نسخه ارجینال میاد و مشکلی نداره و مردم هم به قانون کپی رایت رو رعایت میکنن و 50 دلار یا معادل 50 هزار تومن میدن بازی رو میخرنو بازی میکنن و لذت میبرن.

اما همزمان با پخش بازی و یا چند روز زودتر لینکهای دانلد بازی بر روی اینترنت میاد.من بازی رو دانلد میکنم ولی برای اجرای بازی نیاز داره تا توسط سرور بازی ارجینال بودن و همچنین شماره سریال پشت پاکت بازی تست بشه.ولی خوب من که بازی رو دانلد کردم و نخریدم و اون شماره سریال رو ندارم پس باید منتظر دوستان هکر باشم تا با کرک کردن بازی کاری کنند که با یک شماره سریال هزاران نفر بازی کنند و البته اون تست اولیه هم گهگاه نیاز به اتصال به اینترنت داره رو انجام ندم.

وقتی شما بازیو ارجینال میخری میری راحت یا تو کنسولت میزاری و یا نصبش میکنی و بازی میکنی و البته 50 دلار هم پیاده میشی که البته تو امریکا انچنان پولی نیست و مثل 5 هزار تومنی خودمونه ولی وقتی تو ایران با این تورم صفر درصدی و وضعیت اقتصادی عالی که مارو تبدیل کرده به ژاپن اسلامی 50 هزار تومن خیلی زیاده و هیچ پدری به بچش این مقدار پول برای بازی نمیده و اگر بده پس اجاره خونه رو چیکار کنه ؟ پس ما مجبوریم بازی کرک شده رو که نهایت 5 تومن برایمون اب میخوره رو بازی کنیم.وو البته اینقدر هم برای اجرا شدنش سختی بکشیم.

البته تو خوده کشورهای توسعه یافته که به سختی هم قانون کپی رایت رعایت میشه هستند افراد قانون شکنی که بدشون نمیاد بازیو دانلد کنن تا بخرن.ولی بیشتر این قانون شکنی ها در کشورهای اروپای شرقی و مخصوصا کشور دوست و همسایه و برادر (این برادری تنی نیست......!) روسیه اتفاق می افته.

ببخشید طولانی شد.
    پس جریان این سایت هایی که میفروشن چیه ؟

مثل همین سایت !

در 2 دی وی دی میده مثلا 4000 تومن

و میگه اورجیناله !

چجوری قبل از اینکه کرک کامل بیاد این سایت ها نسخه اصلیه به قول شما 50 دلاریو میدن 4000 تومن ؟

فکر کنم تازه 1 کرک پیدا شده که میشه باهاش بازیو تا آخر بازی کرد اما دو سه روز پیش همه سایت های ایرانی بازیو برا فروش گداشته بودن و اطمینان داده بودن که مشکلی نداره

اگه اورجیناله پس چرا 4000 تومن ؟ نمیشه بگیم که طرف یه بار اورجینال میخره و به آدمهای زیادی همونو میفروشه چون به قول شما بازی سریال داره و یک بار اکتیویت میشه و یک سریال مخصوص یک نفره

اگه هم اورجینال نیست و کرک شده هست و سالمم هست نمیشه 1 نفر بخره و کرکشو برای بقیه بذاره که اینقدر ملت دنبال کرک نگردن ؟
    Last edited by Kamyar_AnathemA; 26-08-2010 at 04:32.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behi09's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

صدا گذاری بازی تا اینجا از نظر من بد بوده.رادیو ماشین رو بهتره خاموش کرد تا رو اعصاب نره.
    دوست من با احترام به نظر و نقد شما باید بگم که صداگذاری بازی میشه گفت در سطح خوب روش کار کردن و اگه شما از موزیک های دهه های گذشته خوشتون نمیاد دلیل نمی شه که از نقاط ضعف بازی هست و رادیو رو خاموش کرد.

12. 3 کاربر از Behi09 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه SCORPION8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این باگ گرافیکی حل نشد همون اول بازی بعد که سربازا رو میکشی میری تو اون ساختمونه از پنجره میری داخل به شدت افت فریم پیدا میکنه عجیب و غریب من دیدیم بعضی ها هم همین مشکلو داشتن سیستمم کم نیست
    9600 gt ddr3
    2gb ram
    3800 x2
    آخرین آپدیت گرافیک برای ویندوز 7 رو هم ریختم مشکل چیه

داره خودمونی میشه sam_sali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Lost Heaven

پيش فرض

این باگ گرافیکی حل نشد همون اول بازی بعد که سربازا رو میکشی میری تو اون ساختمونه از پنجره میری داخل به شدت افت فریم پیدا میکنه عجیب و غریب من دیدیم بعضی ها هم همین مشکلو داشتن سیستمم کم نیست
    9600 gt ddr3
    2gb ram
    3800 x2
    آخرین آپدیت گرافیک برای ویندوز 7 رو هم ریختم مشکل چیه
    ببخشید نا امیدتون میکنم شاید،ولی سیستمتون واسه این بازی کمه.دوست من با همین سیستم همه تنظیمات رو گذاشته حداقل تا روون اجرا بشه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •