تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 109 اولاول ... 374344454647484950515797 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 1081

نام تاپيک: میزگرد علمی-فلسفی

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

من بحثم رو اين نيست كه خدا هست يا نيست من بحثم رو اينه ايا خدا هم ميتونه بد باشه؟
    بر طبق اندیشه های یهود یک خدای اصلی و دو خدای فرعی داریم که یکیشون خوبه و دیگری بد و به نظرم این خیلی منطقی تره!
    دلیلشم اینکه خیلی چیزارو توجیه میکنه
    ولی آموزه های اسلام و مسیحیت این عقیده رو ندارن
    البته من توو کتابی که دارم مینویسمش این چیزارو توضیح خواهم داد و خدا کاملا مثبته

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

من بحثم رو اين نيست كه خدا هست يا نيست من بحثم رو اينه ايا خدا هم ميتونه بد باشه؟
    البته میشه در اینجا بحث کرد که خوب و بد از نظر ما چی معنی میشه. ولی اگه خوب و بد بودن رو معادل با اونچه که از خیر و شر به طور عام در عرف جامعه یاد میشه بدونیم، میشه اینطور استناد کرد:

خدا اگه واقعا در نظر ما خدا باشه اونوقت نمیشه فرض کرد که خدای بدی باشه. چرا که هر خدایی برای خودش بهترین صفات و با کمالات ترین حالات ممکن رو میخواد داشته باشه. و اگه اون خدا، خدایی باشه که بهترین صفات ممکن رو در همه ی زمینه ها (یا حداقل در برخی از زمینه ها) دارا نباشه، این سوال پیش میآد که آیا این خدا، نمیتونسته صفات کمال و مثبتی که نداره رو برای خودش فراهم کنه؟ (چون دیگه فرض این مساله که خدا میتونسته ولی نمیخواسته ممکن نیست. چرا که همونطور که گفتم، خدا اگه واقعا تنها قادر مطلق عالم باشه، حتما در همه ی بهترینها میخواد که سرآمد باشه. نه اینکه مثلا مخلوقی از مخلوقاتش پیدا بشه که تو یکی از صفات خوب، ازش جلو بزنه) پاسخ به این سوال که آیا خدا نمیتونسته هم کار سختی نیست. اگه خدا نمیتونسته، پس ضعف داشته. و چون ضعف هم به نوعی از جمله ی صفات نقص و منفی برای خدا به حساب میآد بنابراین باز به همون دلیل قبلی که نشون میداد صفات نقص و بد و منفی در خدا اساسا و منطقا نباید وجود داشته باشه، بنابراین باز به تناقض میرسیم.

پس خدا اگه واقعا وجود داشته باشه حتما نمیتونه بد باشه.

موفق باشین.
    89/9/21

3. این کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بر طبق اندیشه های یهود یک خدای اصلی و دو خدای فرعی داریم که یکیشون خوبه و دیگری بد و به نظرم این خیلی منطقی تره!
    دلیلشم اینکه خیلی چیزارو توجیه میکنه
    ولی آموزه های اسلام و مسیحیت این عقیده رو ندارن
    البته من توو کتابی که دارم مینویسمش این چیزارو توضیح خواهم داد و خدا کاملا مثبته
    منطقی تره چون توجیه می کنه؟؟
    شما همچین اعتقادی رو دارید؟
    چه چیز رو با خدایان چندگانه توجیه می کنید؟
    اصلا توجیه کردن و منطقی بودن مگر در تضاد هم نیستند؟
    .................................................. ....................................
    ببخشید اگر سوالام زیاد شد ولی اگر پاسخ بدید ممنون می شم

5. 2 کاربر از Dr.FANOOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

منطقی تره چون توجیه می کنه؟؟
    شما همچین اعتقادی رو دارید؟
    چه چیز رو با خدایان چندگانه توجیه می کنید؟
    اصلا توجیه کردن و منطقی بودن مگر در تضاد هم نیستند؟
    .................................................. ....................................
    ببخشید اگر سوالام زیاد شد ولی اگر پاسخ بدید ممنون می شم
    این جوابش معلومه
    بله و از نگاه فلسفی بله
    نه
    عتقاد من که عقلانی هم مثبت بودن خدا رو اشبات میکنه توو کتابم میاد
    چندگانه نه
    دو گانه
    خدای خیر و شر
    توجیه رو شما چی معنی میکنی؟
    خب بزار اینطور بگم
    توضیح منطقی میکنه
    اینو به جای همون توجیه گفتم
    مشکلی نیست

پروفشنال bushido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

همه ادیان به یکدیگر نسبت 3 خدایی رو میدن مسیحیا میگن مسلمونا 3 خدا دارن مسلمونا میگن مسیحیا و یهودیا سه خدا دارن
    ولی واقعا اینجور نیست همه ادیان اشاره به خدا واحد دارن با مطالعه بیشتر این مطلب رو میشه فهمید

Banned kiarash3500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تو قلب خداي مهربون

پيش فرض

البته میشه در اینجا بحث کرد که خوب و بد از نظر ما چی معنی میشه.
    بعضيا اعتقاد دارن خدا از زجر كشيدن آدما لذت ميبره شما نظرتون چيه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

این جوابش معلومه
    بله و از نگاه فلسفی بله
    نه
    عتقاد من که عقلانی هم مثبت بودن خدا رو اشبات میکنه توو کتابم میاد
    چندگانه نه
    دو گانه
    خدای خیر و شر
    توجیه رو شما چی معنی میکنی؟
    خب بزار اینطور بگم
    توضیح منطقی میکنه
    اینو به جای همون توجیه گفتم
    مشکلی نیست
    ببینید منطق ، استدلال می کند! دلیل می آورد...
    توجیه کردن در واقع به پیداکردن وجه تشاهبات می پردازه!موضوع رو با زیرکی خاص به موضوع دیگری مانند می کند و می گوید این همون هست. که اینطور نیست.مخاطب رو قانع می کند به چیزی که اشتباه است با زیرکی خودش.
    فرق استدلال و توجیه در همین هست.پس نمی تونیم بگیم که منطق توجیه می کند!!منطق استدلال می کند.
    من متاسفانه منظور شما رو متوجه نشدم .خدای دوگانه چه چیزی را توجیه می کند که خدای واحد نمی کند؟
    همه ادیان به یکدیگر نسبت 3 خدایی رو میدن مسیحیا میگن مسلمونا 3 خدا دارن مسلمونا میگن مسیحیا و یهودیا سه خدا دارن
    ولی واقعا اینجور نیست همه ادیان اشاره به خدا واحد دارن با مطالعه بیشتر این مطلب رو میشه فهمید
    اطلاعاتی که من دارم اینه که از بین 3 دین اسلام و یهود و مسیح فقط مسیحیت هست که به تثلیث اعتقاد دارد.
    که شامل پدر و مسیح و روح القدوس هست.مسیح می گوید این ها 3 تا هستند و این 3 تا یکی هستند. شما اگر به خود یک مسیحی بگید این رو واسه من تعریف کن می گه نمی دونم .برای ما هم مبهم هست.در صورتی که یگانگی خدا از اصول دین است و اصول دین باید واضح و روشن باشد.پس این نشانه هایی از تحریف در دین مسیحیت هست.
    اینا وهم و خیال هست. خدا به داوود (ع) گفت اگر مردم بدانند من چقدر آنها را دوست دارم قالب تهی می کنند(تکه تکه می شوند از شدت محبت من)
    آدم بعضی چیزا رو که می شنوه واقعا حس می کنه داره شاخ در میاره
    Last edited by Dr.FANOOS; 12-12-2010 at 23:08. دليل: خطا

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

اولا مگه شما اعتقاداتت رو از همون بعضیا میخوای بگیری؟ شما به جای این حرفا اعتقاد خودت رو بدون خجالت بگو.
    اگه قرار باشه رو اعتقاد افراد بحث بشه تا صبح قیامت هم که بحث کنیم، بازم بعضیای دیگه پیدا میشن که یه نظریه ی دیگه دارن!

ثانیا جمله ی خودت رو با عقل خودت بسنج. با خودت بگو چرا خدا باید چنین کاری بکنه؟ اگه براش دلیل قانع کننده ای پیدا کردی، به من هم بگو وگرنه این بدان معناست که خدا همین طوری الکی بنده هاش رو زجر میده و در حقیقت خدا داره کاری عبث و بیهوده و بی حکمت انجام میده و این یعنی خدا دارای صفتی منفی است. حالا به همون نکته ای که در پست قبلیم هم گفتم توجه کن: اگه خدا وجود داشته باشه، نمیتونه خدایی باشه که صفات منفی در او وجود داشته باشه.

خدا به موسی گفت اگر مردم بدانند من چقدر آنها را دوست دارم قالب تهی می کننند(تکه تکه می شوند از شدت محبت من)
    البته این حدیث قدسی ای که فرمودین در حقیقت خطاب به حضرت داوود (ع) از جانب خداوند وحی شده. متن کامل این حدیث قدسی این چنین هستش:

«يا داود لو يعلم المدبرون عن شوقى لعودتهم ورغبتى فى توبتهم لذابــو شوقا الي. يا داود هذه رغبتى فى المدبرين عنى فكيف محبتى فى المقبلين على»

ترجمه: ای داود! اگر پشت کنندگان از من، از شدت اشتیاق من نسبت به بازگشت آنان به سمت خودم و علاقه ام به توبه ی آنها، آگاه بودند، از شدت اشتیاقی که در آنها به وجود میآمد، ذوب میشدند. ای داود! این، کیفیت علاقه ی من نسبت به پشت کنندگان من بود، پس براستی کیفیت و شدت علاقه ی من نسبت به کسانی که به درگاه من روی آورده اند چگونه است؟ (اشاره به بسیار بودن علاقه ی پروردگار نسبت به بندگان درگاهش)

موفق باشین.
    89/9/21
    Last edited by davy jones; 12-12-2010 at 23:02.

11. این کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

خطاب به حضرت داوود (ع) از جانب خداوند وحی شده.
    بله درسته.حق باشماست من اشتباه کردم(لپی بود)
    sorry

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

البته میشه در اینجا بحث کرد که خوب و بد از نظر ما چی معنی میشه. ولی اگه خوب و بد بودن رو معادل با اونچه که از خیر و شر به طور عام در عرف جامعه یاد میشه بدونیم، میشه اینطور استناد کرد:

خدا اگه واقعا در نظر ما خدا باشه اونوقت نمیشه فرض کرد که خدای بدی باشه. چرا که هر خدایی برای خودش بهترین صفات و با کمالات ترین حالات ممکن رو میخواد داشته باشه. و اگه اون خدا، خدایی باشه که بهترین صفات ممکن رو در همه ی زمینه ها (یا حداقل در برخی از زمینه ها) دارا نباشه، این سوال پیش میآد که آیا این خدا، نمیتونسته صفات کمال و مثبتی که نداره رو برای خودش فراهم کنه؟ (چون دیگه فرض این مساله که خدا میتونسته ولی نمیخواسته ممکن نیست. چرا که همونطور که گفتم، خدا اگه واقعا تنها قادر مطلق عالم باشه، حتما در همه ی بهترینها میخواد که سرآمد باشه. نه اینکه مثلا مخلوقی از مخلوقاتش پیدا بشه که تو یکی از صفات خوب، ازش جلو بزنه) پاسخ به این سوال که آیا خدا نمیتونسته هم کار سختی نیست. اگه خدا نمیتونسته، پس ضعف داشته. و چون ضعف هم به نوعی از جمله ی صفات نقص و منفی برای خدا به حساب میآد بنابراین باز به همون دلیل قبلی که نشون میداد صفات نقص و بد و منفی در خدا اساسا و منطقا نباید وجود داشته باشه، بنابراین باز به تناقض میرسیم.

پس خدا اگه واقعا وجود داشته باشه حتما نمیتونه بد باشه.

موفق باشین.
    89/9/21
    خوب سوال دوستمون kiarash3500 بهونه ای میشه من بحثمو با شما بابت این پست شروع کنم ...

قبلا این موضوع مطرح شده بود اینجا. من نظراتم رو گفتم و تکراری میشه حرفام.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فقط خلاصه عرض می کنم ...

مشکل حرف شما از نظر من اینه که شما اصل رو بر خوب بودن خدا گذاشتید. بلکه اصلی فراگیرتر و درست تر وجود داره . اونم اینه که خداوند سر چشمه همه چیز است.
    این همه چیز هم داره هم خوبی ها رو پوشش میده ، هم بدی ها و زشتی ها . مهم هم نیست دسته بندی ما از خوبی و بدی چی باشه . مهم اینه که نزد خدا یه چیزی خوبیه و یه چیز بدی. و براش مطلقه .
    حالا با این دو مقدمه. خوب های جهان هم از خداست. بدی ها هم از خدا.

این خلاصه برداشت من هست.

14. 4 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •