برای منم دیشب همش قطع و وصل میشد
کسی نرم افزار درست و حسابی سراغ نداره بتونم حجم دانلودی در شب را بفهمم که هر شب چقدر دانلود میکنم
سال قبل یکی یک نرم افزار بهم داد که اصلا خوب کار نمیکرد
برای منم دیشب همش قطع و وصل میشد
کسی نرم افزار درست و حسابی سراغ نداره بتونم حجم دانلودی در شب را بفهمم که هر شب چقدر دانلود میکنم
سال قبل یکی یک نرم افزار بهم داد که اصلا خوب کار نمیکرد
متاسفانه برا منم دیشب افتضاح بود فکر کنم همش 100 مگ دانلود کردم
خداوند همه دزدان عالم رو نیست و نابود بفرماید آمممممممممممممین .
سلام
میخواستم بدونم کسی یک نرم افزار ساده و کاربردی و کم حجم برای ثبت مقدار دیتای ارسالی و دریافتی داره؟ میخوام بشه گزارش اونو ذخیره کرد و پرینت گرفت.
هر چی فکر میکنم میبینم ترافیکم داره ته میکشه از پونزدهم تا امروز حدود 3 هزار و سیصد مگ ترافیک مصرف کردم در حالی که قبلا آخر هر ماه 1 گیگ اضافه میومد میزدم یک انیمیشن میگرفتم...![]()
الان که این پستو میزنم حدود یک ساعته که صبانت وصل نمیشه... دوستان بعداً بگن مشکل سراسری بوده یا نه فقط من مشکل دارم
. گفتم سیستمو بزارم رو دانلود امشب. که ظاهراً نمیشه الانم با اینترنت هوشمند اومدم
.
برای من هم دیشب قطع بود.
الان سر کارم هستم . نمیدونم وصل شده یا نه
از تهران 7790
سه شبه برا منم شبانه قطع میشه
ساعت ده و نیم شد این صبانت هنوز وصل نشده... به جون خودم من بعد از این دوره (هنوز دو ماهو نیم مونده
) از صبانت کوچ میکنم (اگه کامپیوترمو جمع نکرده باشم... به سوزه پدر کنکور)
قم،عماریاسر، 128
نه دیشب خوب بود، 600 مگ لازم داشتم که همون رو گرفتم.
سلام
منم از صبانت اینترنت دارم تو تهران.
مودم قبلیم دی-لینک 2640تی بود این اواخر زیاد هنگ میکرد. آخرشم قاطی کردو الان کار نمیکنه دیگه.
دیروز رفتم این مودمو خریدم: TP-Link 8901G
با اینکه تنظیمش کردم ولی چراغ اینترنت خاموشه و اینترنت قطعه.
صبانت با این مدل مودم مشکل داره؟
لعنت به صبانت
من از خواب بیدار شدم می بینم هیچی دیشب دانلود نکرده!!! نشستم مثل اسکلا تنظیمات رو بالا پایین میکنم
اصلا فکر نمی کردم از ساعت 3 تا 11 صبح که الان باشه این عوضیا اینترنت رو قطع کرده باشن
واقعا کی به اینا گفته isp بزنید.یه مشت بی سواد ...#%$#$$^
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)