یه راهش استفاده از نرم افزار BitLocker Drive Encryption که بصورت استاندارد همراه با ویندوز سون موجوده !!!
یه راهش استفاده از نرم افزار BitLocker Drive Encryption که بصورت استاندارد همراه با ویندوز سون موجوده !!!
سلام.
این سایت وسترن منو دیوونه کرد!
یه هاردusb3میخوام بودجه تا200خب ولی هرچی گشتم یه مدل توپ بدون آداپتور پیدانکردم....
این هاردلعنت شده170قیمت داره که همusb2هست وهمusb3ولی باآداپتوره یعنی باآداپتورش170هست؟؟؟؟؟؟؟
بدون آداپتور داره یانه من هرچی گشتم چیزی نیافتم....
منتظرم علی.
مدلهای بدون آداپتور لینکش اینجاست
با توجه به هدفی که دارین و بودجتون یکیشونو انتخاب کنینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ata.royalfalcon; 17-12-2010 at 16:28.
یه مدل هارد اکسترنال دیدم H.D.D EXT Seagate Expansion 1TB قیمتش حدود 90 تومن که خیلی قیمت مناسبی هست البته یکم فضا و وزن بیشتری نسبت به مدل های مشابه داره
می خواستم بدونم هاردش خوب هست جریان بدون آداپتور یا با آداپتور بودنش چیه چون میگن با آداپتور بهتره چرا ؟
در ضمن همه این هاردها ضد ضربه است درسته ؟
جریانش از این قراره که ممکنه USB مادربرد به دلایلی مثلا پاور بنجل توانایی راه انداختن هارد بدون آداپتور رو نداشته باشه و باعث آسیب دیدن هارد بشه
یا مثلا اگه بخوای به ریسیور بزنی که که ممکنه مشکلش حادتر باشه یعنی ریسیور برق درست حسابی به هارد نده
ولی مدل آداپتوردار چون برقشون بصورت مستقل تامین میشه مشکلات احتمالیشون کمتره
ضمنا چرا وسترن رو نمیگیری
این مدلها رو یه نگاهی بنداز
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به دوستان عزیز
SEGATE FreeAgent® GoFlex™ Desk External Drive 1TB
Western Digital 1TB My Book Essential
میخواستم بدونم بین این ۲ تا هارد کدوم بهتره و چرا؟ هرچی پر سرعت تر و بادوام تر و کمترم داغ بشه بهتر.... واسه ریختن بازیهای PS3 میخوام و 3.5 هم باشه و 7200 دور...تو سایت آمازون نظر کاربرها امتیاز بیشتری به segate داده بودن از طرفی ارزون ترم هست و جدیدتر و یکی از دوستام هم که با این دو مدل کار کرد میگفت سیگت بهتره اما همه دوستان اینجا وسترن پیشنهاد میدن ...من هم گیج شدم واسه خرید !!!
مدل WD 1TB My Book Essential یه درایو جدا واسه back up داره یا نه ؟ مثل مدلWD 1TB My Book Studio که داشت .... چون PS3 فقط یه درایو رو میشناسه و اگه یه درایو جدا واسه BACK UP گیری و برنامه هاش داشته باش دیگه دستگاه هارد رو نمیشناسه...من دنبال تک درایوم...
میخواستم بدونم هر دوی این هاردها حالت SLEEP دارن یا نه ؟یعنی بعد از چند دقیقه موتورشون خاموش میشه؟ چون اگه وست بازی چند دقیقه بازی رو نگاه دارم هارد خاموش میشه دستگاه هنگ میکنه فکر کنم واسه این میخوام بدونم....
قیمت روز هم اگه دارین بدین واسه این ۲ مدل؟
ممنون از عزیزانی که کمک میکنن
دوست عزیز گفتم که تمامی مدلهای MY book (به استثنای یه مدل) دارای حداقل (تاکید میکنم حداقل) دو پارتیشن هستند یه پارتیشن که نرم افزار بک آپ گیری توشه و یه پارتیشن هم برای ریختن فایلها
عکس زیر هم که از فایل PDF گرفتم گویای این مطلب هست.
پس شما چاره ای ندارین که به صورت دستی همه پارتیشنهارو حذف کنین و یه تک پارتیشن بسازین
اکثر مدلهای های وسترن در مدت زمانی که کارکرد نداشته باشن دور موتورشون به حداقل میرسه (مثلا از 7200 دور به 5400 کاهش پیدا میکنن) اما خاموش نمیشن !!!میخواستم بدونم هر دوی این هاردها حالت SLEEP دارن یا نه ؟یعنی بعد از چند دقیقه موتورشون خاموش میشه؟ چون اگه وست بازی چند دقیقه بازی رو نگاه دارم هارد خاموش میشه دستگاه هنگ میکنه فکر کنم واسه این میخوام بدونم.
این یکی از خصوصیات هارد گرین وسترن هست که در ساخت هارد اکسترنال به کار رفته.
Last edited by ata.royalfalcon; 17-12-2010 at 23:21.
دوست عزیز ممنون از پاسخ کاملتون یک مشکله بزرگی که هست اینه که اون پارتیشنی که توش نرمافزارها هست اصلا پاک نمیشه من فکر میکنم طوری ساخت شده غیر قابل دسترسی تا ویروسها نتونن داخل اون قسمت راه پیدا کنن... البته من نتونستم پاکش کنم شما اگه راهی به ذهنتان میرسه که من هارد رو یک پارچه کنم بفرماین
نظرتون خرید همون مدل وسترن دیجیتال هست یا سگیت؟... ممنونم
Last edited by dooste.man83; 17-12-2010 at 23:29.
سلام خوبین
اون مدل هاردی که شما دارین بزنین به کامپیوتر و سپس
از مسیر زیر
administrative tools\computer management\disk management
برنامه مدیریت پارتیشن را اجرا میکنین
و روی پارتیشنها راست کلیک میکنین و گزینه delete volume را میزنین تا همه پارتیشنها حذف شون و پس از حذف پارتیشنها راست کلیک میکنین و یه پارتیشن جدید میسازین و بسته به ساپورت دستگاه تان FAT یا NTFS فرمت میکنین.
من پیشنهادم اینه که از دوستانی که پلی استیشن دارن و هارد اکسترنال خریدند سوال کنی
من تجربیاتی در زمینه پلی استیشن ندارم
بهتره که توی انجمن پلی استیشن سوال کنی بهتر به نتیجه میرسی
Last edited by ata.royalfalcon; 17-12-2010 at 23:50.
دوستان با وسترن دیجیتالم یه مشکله جدی دارم من طبقه گفت دوستمون در بالا سعی کردم درایوی که برنامهای Back up روش هست رو از جای که ایشون گفتن پاک کنم اما رو درایوش که میرم همه گزینهها خاموشه و علامت هارد هم جلوش نیست علامت dvd نشون میده و به عنوان vitual cd هم شناختش ... چیکار کنم بشه فرمتش کرد و کل هارد یه پارتیشن بشه؟
Last edited by dooste.man83; 18-12-2010 at 02:30.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)