تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 827 اولاول ... 374344454647484950515797147547 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چطوری میشه روی هارد اکسترنال رمز گذاشت و یا یک درایو رو مخفی کرد طوری که به هر سیستمی و هر ویندوزی وصل میشه رمز عبور بخاد و یا مخفی باشه ؟

یعنی مستقل از سیستم عامل و کامپیوتر نه اینکه رمز و یا مخفی شدنش فقط برای همون سیستمی باشه که باهاش اینکارو انجام دادیم
    یه راهش استفاده از نرم افزار BitLocker Drive Encryption که بصورت استاندارد همراه با ویندوز سون موجوده !!!

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.
    این سایت وسترن منو دیوونه کرد!
    یه هاردusb3میخوام بودجه تا200خب ولی هرچی گشتم یه مدل توپ بدون آداپتور پیدانکردم....

این هاردلعنت شده170قیمت داره که همusb2هست وهمusb3ولی باآداپتوره یعنی باآداپتورش170هست؟؟؟؟؟؟؟
    بدون آداپتور داره یانه من هرچی گشتم چیزی نیافتم....
    منتظرم علی.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    این سایت وسترن منو دیوونه کرد!
    یه هاردusb3میخوام بودجه تا200خب ولی هرچی گشتم یه مدل توپ بدون آداپتور پیدانکردم....

این هاردلعنت شده170قیمت داره که همusb2هست وهمusb3ولی باآداپتوره یعنی باآداپتورش170هست؟؟؟؟؟؟؟
    بدون آداپتور داره یانه من هرچی گشتم چیزی نیافتم....
    منتظرم علی.
    مدلهای بدون آداپتور لینکش اینجاست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با توجه به هدفی که دارین و بودجتون یکیشونو انتخاب کنین
    Last edited by ata.royalfalcon; 17-12-2010 at 16:28.

4. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadi_en's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

یه مدل هارد اکسترنال دیدم H.D.D EXT Seagate Expansion 1TB قیمتش حدود 90 تومن که خیلی قیمت مناسبی هست البته یکم فضا و وزن بیشتری نسبت به مدل های مشابه داره

می خواستم بدونم هاردش خوب هست جریان بدون آداپتور یا با آداپتور بودنش چیه چون میگن با آداپتور بهتره چرا ؟

در ضمن همه این هاردها ضد ضربه است درسته ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جریان بدون آداپتور یا با آداپتور بودنش چیه چون میگن با آداپتور بهتره چرا ؟
    جریانش از این قراره که ممکنه USB مادربرد به دلایلی مثلا پاور بنجل توانایی راه انداختن هارد بدون آداپتور رو نداشته باشه و باعث آسیب دیدن هارد بشه
    یا مثلا اگه بخوای به ریسیور بزنی که که ممکنه مشکلش حادتر باشه یعنی ریسیور برق درست حسابی به هارد نده
    ولی مدل آداپتوردار چون برقشون بصورت مستقل تامین میشه مشکلات احتمالیشون کمتره
    ضمنا چرا وسترن رو نمیگیری

این مدلها رو یه نگاهی بنداز
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

14 سوال مهم از اساتید

سلام به دوستان عزیز

SEGATE FreeAgent® GoFlex™ Desk External Drive 1TB

Western Digital 1TB My Book Essential

می‌خواستم بدونم بین این ۲ تا هارد کدوم بهتره و چرا؟ هرچی‌ پر سرعت تر و بادوام تر و کمترم داغ بشه بهتر.... واسه ریختن بازی‌های PS3 می‌خوام و 3.5 هم باشه و 7200 دور...تو سایت آمازون نظر کاربرها امتیاز بیشتری به segate داده بودن از طرفی ارزون ترم هست و جدیدتر و یکی از دوستام هم که با این دو مدل کار کرد میگفت سیگت بهتره اما همه دوستان اینجا وسترن پیشنهاد میدن ...من هم گیج شدم واسه خرید !!!

مدل WD 1TB My Book Essential یه درایو جدا واسه back up داره یا نه ؟ مثل مدلWD 1TB My Book Studio که داشت .... چون PS3 فقط یه درایو رو می‌شناسه و اگه یه درایو جدا واسه BACK UP گیری و برنامه هاش داشته باش دیگه دستگاه هارد رو نمیشناسه...من دنبال تک درایوم...

می‌خواستم بدونم هر دوی این هارد‌ها حالت SLEEP دارن یا نه ؟یعنی‌ بعد از چند دقیقه موتورشون خاموش می‌شه؟ چون اگه وست بازی چند دقیقه بازی رو نگاه دارم هارد خاموش می‌شه دستگاه هنگ میکنه فکر کنم واسه این می‌خوام بدونم....

قیمت روز هم اگه دارین بدین واسه این ۲ مدل؟
    ممنون از عزیزانی که کمک می‌کنن

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مدل WD 1TB My Book Essential یه درایو جدا واسه back up داره یا نه ؟ مثل مدلWD 1TB My Book Studio که داشت .... چون PS3 فقط یه درایو رو می‌شناسه و اگه یه درایو جدا واسه BACK UP گیری و برنامه هاش داشته باش دیگه دستگاه هارد رو نمیشناسه...من دنبال تک درایوم...
    دوست عزیز گفتم که تمامی مدلهای MY book (به استثنای یه مدل) دارای حداقل (تاکید میکنم حداقل) دو پارتیشن هستند یه پارتیشن که نرم افزار بک آپ گیری توشه و یه پارتیشن هم برای ریختن فایلها
    عکس زیر هم که از فایل PDF گرفتم گویای این مطلب هست.
    پس شما چاره ای ندارین که به صورت دستی همه پارتیشنهارو حذف کنین و یه تک پارتیشن بسازین

می‌خواستم بدونم هر دوی این هارد‌ها حالت SLEEP دارن یا نه ؟یعنی‌ بعد از چند دقیقه موتورشون خاموش می‌شه؟ چون اگه وست بازی چند دقیقه بازی رو نگاه دارم هارد خاموش می‌شه دستگاه هنگ میکنه فکر کنم واسه این می‌خوام بدونم.
    اکثر مدلهای های وسترن در مدت زمانی که کارکرد نداشته باشن دور موتورشون به حداقل میرسه (مثلا از 7200 دور به 5400 کاهش پیدا میکنن) اما خاموش نمیشن !!!
    این یکی از خصوصیات هارد گرین وسترن هست که در ساخت هارد اکسترنال به کار رفته.
    Last edited by ata.royalfalcon; 17-12-2010 at 23:21.

10. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

دوست عزیز گفتم که تمامی مدلهای MY book (به استثنای یه مدل) دارای حداقل (تاکید میکنم حداقل) دو پارتیشن هستند یه پارتیشن که نرم افزار بک آپ گیری توشه و یه پارتیشن هم برای ریختن فایلها
    عکس زیر هم که از فایل PDF گرفتم گویای این مطلب هست.
    پس شما چاره ای ندارین که به صورت دستی همه پارتیشنهارو حذف کنین و یه تک پارتیشن بسازین

اکثر مدلهای های وسترن در مدت زمانی که کارکرد نداشته باشن دور موتورشون به حداقل میرسه (مثلا از 7200 دور به 5400 کاهش پیدا میکنن) اما خاموش نمیشن !!!
    این یکی از خصوصیات هارد گرین وسترن هست که در ساخت هارد اکسترنال به کار رفته.
    دوست عزیز ممنون از پاسخ کاملتون یک مشکله بزرگی‌ که هست اینه که اون پارتیشنی که توش نرم‌افزار‌ها هست اصلا پاک نمی‌شه من فکر می‌کنم طوری ساخت شده غیر قابل دسترسی تا ویروس‌ها نتونن داخل اون قسمت راه پیدا کنن... البته من نتونستم پاکش کنم شما اگه راهی‌ به ذهنتان میرسه که من هارد رو یک پارچه کنم بفرماین
    نظرتون خرید همون مدل وسترن دیجیتال هست یا سگیت؟... ممنونم
    Last edited by dooste.man83; 17-12-2010 at 23:29.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز ممنون از پاسخ کاملتون یک مشکله بزرگی‌ که هست اینه که اون پارتیشنی که توش نرم‌افزار‌ها هست اصلا پاک نمی‌شه من فکر می‌کنم طوری ساخت شده غیر قابل دسترسی تا ویروس‌ها نتونن داخل اون قسمت راه پیدا کنن... البته من نتونستم پاکش کنم شما اگه راهی‌ به ذهنتان میرسه که من هارد رو یک پارچه کنم بفرماین
    نظرتون خرید همون مدل وسترن دیجیتال هست یا سگیت... ممنونم
    سلام خوبین
    اون مدل هاردی که شما دارین بزنین به کامپیوتر و سپس
    از مسیر زیر
    administrative tools\computer management\disk management
    برنامه مدیریت پارتیشن را اجرا میکنین
    و روی پارتیشنها راست کلیک میکنین و گزینه delete volume را میزنین تا همه پارتیشنها حذف شون و پس از حذف پارتیشنها راست کلیک میکنین و یه پارتیشن جدید میسازین و بسته به ساپورت دستگاه تان FAT یا NTFS فرمت میکنین.
    من پیشنهادم اینه که از دوستانی که پلی استیشن دارن و هارد اکسترنال خریدند سوال کنی
    من تجربیاتی در زمینه پلی استیشن ندارم
    بهتره که توی انجمن پلی استیشن سوال کنی بهتر به نتیجه میرسی
    Last edited by ata.royalfalcon; 17-12-2010 at 23:50.

13. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

دوستان با وسترن دیجیتالم یه مشکله جدی دارم من طبقه گفت دوستمون در بالا سعی‌ کردم درایوی که برنامهای Back up روش هست رو از جای که ایشون گفتن پاک کنم اما رو درایوش که میرم همه گزینه‌ها خاموشه و علامت هارد هم جلوش نیست علامت dvd نشون میده و به عنوان vitual cd هم شناختش ... چیکار کنم بشه فرمتش کرد و کل هارد یه پارتیشن بشه؟
    Last edited by dooste.man83; 18-12-2010 at 02:30.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •