تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 93 اولاول ... 3743444546474849505157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 928

نام تاپيک: LCD وLED های سری جدید LG

اگه نباشه جاش خالی می مونه amahdavi2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    -احمد جان میشه بگی تو این تلویزیون وقتی تصویر بعضی از کانالها بخصوص تو م.ا.ه.و.ا.ر.ه از بالا و پایین جمع شده نمایش داده میشن و بالا پایین صفحه سیاهه؛تو اغلب تلویزیونها دگمه ای روی کنترل هست که ابعاد تصویر رو تغییر میده و صفحه رو پر میکنه؛اصطلاح فنی شو نمیدونم به این عملکرد چی میگن ؛ تواین تلویزیون هم همچه امکانی هست یانه؟
    اصولا میخوام بدونم وقتی نصف صفحه نمایش بخاطر همون سیاهی بالا پایین از دست رفته این تلویزیون میتونه کاری براش بکنه؟ مثل چیزی که مثلا EX500 سونی میکنه؟
    ارادت :
    ناصر
    اگر از فلش دریافت کند راهی برای پر کردن صفحه ندارد (ظاهراً همه تی وی ها این طوری اند) ولی اگر از دستگاهی مثل ر سیو ر یا ستاپ باکس بگیرد با دکمه Quick view می توان با تغییر سایز صفحه را پر کرد.

2. این کاربر از amahdavi2004 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض شبکه کردن تی وی و لپ تاپ

سلام...این اولین پست منه...دوستان من یه lcd660 lg گرفتم....میخواستم بدونم ایا میشه بین تی وی و لپ تاپ فایلهای صوتی و تصویری رو به گونه ای از طریق پورت lan به اشتراک گذاشت که زمانیکه روی لپ تاپ اجرا میشن تی وی نشونشون بده؟ با گلیداران که تماس گرفتم گفتن نمیشه
    اما بر اساس مطالب این تاپیک فک میکنم این کار شدنیه...ایا اساسا این کار شدنیه؟ و میشه یک آموزش تصویری و کامل برای این کار در این تاپیک قرار بدین؟؟لطف کنید و جواب بدین ممنون میشم
    لپ تاپ من cor i5 4Gram
    مودمم DLINK DSL-2640U
    TV LCD660 42
    مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

اگر از فلش دریافت کند راهی برای پر کردن صفحه ندارد (ظاهراً همه تی وی ها این طوری اند) ولی اگر از دستگاهی مثل ر سیو ر یا ستاپ باکس بگیرد با دکمه Quick view می توان با تغییر سایز صفحه را پر کرد.
    با تشکر و سلام دوباره
    آقا من به هر دری زدم نتونستم کنترل اینو ببینم میشه یه عکسی چیزی از دسته کنترلش بذارین؟
    -میخوام ببینم ریموتش چه شکلیه؟
    Last edited by mana341; 28-12-2010 at 18:22.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با تشکر و سلام دوباره
    آقا من به هر دری زدم نتونستم کنترل اینو ببینم میشه یه عکسی چیزی از دسته کنترلش بذارین؟
    منو را به فارسی تغییر بدهید.
    در منو قسمت تصویر
    قسمت نسبت ابعاد تصویر
    از گزینه زوم سینما استاده کنید.
    با تشکر.
    هادی

---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 09:25 PM ----------

سلام...این اولین پست منه...دوستان من یه lcd660 lg گرفتم....میخواستم بدونم ایا میشه بین تی وی و لپ تاپ فایلهای صوتی و تصویری رو به گونه ای از طریق پورت lan به اشتراک گذاشت که زمانیکه روی لپ تاپ اجرا میشن تی وی نشونشون بده؟ با گلیداران که تماس گرفتم گفتن نمیشه
    اما بر اساس مطالب این تاپیک فک میکنم این کار شدنیه...ایا اساسا این کار شدنیه؟ و میشه یک آموزش تصویری و کامل برای این کار در این تاپیک قرار بدین؟؟لطف کنید و جواب بدین ممنون میشم
    لپ تاپ من cor i5 4Gram
    مودمم DLINK DSL-2640U
    TV LCD660 42
    مرسی
    بیسیم که بعید میدونم چون شما نیاز به یو اس بی وایرلس ال جی دارید.(با یو اس بی وایرلس مارک های دیگر تست شد جواب نداد)
    اما فکر کنم با کابل لن میشه.
    اگر از کابل لن می خواهید استفاده کنید فکر کنم تون بوک را با کابل اچ دی وصل کنید راحت تر باشه.
    با تشکر.
    هادی

---------- Post added at 09:31 PM ---------- Previous post was at 09:28 PM ----------

سلام خدمت هادی عزیز
    آقا کم پیدا شدین....
    ما هنوزم منتظر لیست قیمتهای جدید هستیم فراموشمون نکردین که؟
    ارادت :
    ناصر
    ببخشید .
    با استقبالی که اون دستمون از ما کرد زیاد دیگه این قسمت نمیام.
    دوستان هم اگر مشکلی داشته باشن بنده در پیام خصوصی راهنمایی میکنم.
    شما هم سایز های مختلف و مدل های مختلف را برام پیام خصوصی کنید.
    بنده براتون قیمتش را در میارم.
    با تشکر.
    هادی

6. 2 کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من وقتی از طریق یو اس بی فیلم میبینم و زیرنویس فیلم رو هم در داخل فایل هستش
    چرا گزینه زیرنویس غیر فعال هستش و زیرنویس و باید چه جوری فعال کنم مدل تیویزیون من

660 هستش و 42 اینچ هست
    ممنون میشم کمک کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض hdmi & subtitle

ممنون از لطفتون اقا هادی عزیز
    با hdmi وصل کردم کیفیت خوبی هم داره اما این کابل رو من 15 هزار تومان خریدم و 5 متر هم هست ایا استفاده از این کابل که از نوع چینی و معمولی است در حالیکه اصلش بین 30 تا 40 هزار تومان است مشکلی برای تی وی و لپ تاپ ایجاد نمیکنه؟ راستی تی وی من هم فرمت dat و wma رو پخش نمیکنه با گلدیران که تماس گرفتم گفتن که قرار هم نیست پخش کنه و در کاتالوگش هم چنین چیزی نیست !!!!
    در مورد زیر نویسها هم لطف میکنید بیشتر توضیح بدین چون تی وی نشونشون نمیده برای دیدنشون باید چیکار کنم؟. من تی وی رو آپدیت هم کردم.بازم ازتون ممنونم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام
    توی منو مخفی 42sl90qd فقط کشورهای {EU, AU, SG, ZA, VN, A-Only} وجود داره. مدل فریم ور هم 3.18.00 هستش.
    1- مشکلم اینه که تلتکست فارسی ندارم!؟
    2- آخرین فریم ور ارائه شده واسه این مدل چه ورژنیه؟
    3- A-Only یعنی کجا؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ممنون از لطفتون اقا هادی عزیز
    با hdmi وصل کردم کیفیت خوبی هم داره اما این کابل رو من 15 هزار تومان خریدم و 5 متر هم هست ایا استفاده از این کابل که از نوع چینی و معمولی است در حالیکه اصلش بین 30 تا 40 هزار تومان است مشکلی برای تی وی و لپ تاپ ایجاد نمیکنه؟ راستی تی وی من هم فرمت dat و wma رو پخش نمیکنه با گلدیران که تماس گرفتم گفتن که قرار هم نیست پخش کنه و در کاتالوگش هم چنین چیزی نیست !!!!
    در مورد زیر نویسها هم لطف میکنید بیشتر توضیح بدین چون تی وی نشونشون نمیده برای دیدنشون باید چیکار کنم؟. من تی وی رو آپدیت هم کردم.بازم ازتون ممنونم
    در مورد کابل مشکلی نیست.
    در مورد گلدیران هم این 2 فرمتی که شما گفتید اصلا به گوششان نخورده.
    در مورد زیر نویس:
    ایا نام زیرنویس را با نام فیلم یکی کردید؟
    ایا زیر نویس داخل فولدر فیلم قرار دارد؟
    چه زیر نویس هایی را امتحان کردید.
    با تشکر.
    هادی

11. 2 کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

هادی جان سلام من بالاخره یه سری 5400سایز42گرفتم چون ماهواره دارم شبکه های ایرانوازطریق ماهواره دریافت میکنم اگه پخش دیجیتال توی شهرما برقرارشه لزومی داره مبدل دیجیتال بگیرم؟کیفیت تصویربامبدل دیجیتال تغییری میکنه یا همین انتن ماهواره هم کارمبدل دیجیتال روانجام میده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام دوستان جهت اطلاع فروش زمستانی تلویزیونهای LG از امروز 8 دی ماه 1389 شروع شده.

14. این کاربر از M00ry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •