سلام
ببینم تو تهران یا بقیه شهرها اموزشگاه فهیم هست؟؟؟
من میخوام امسال برای کنکورم برم فهیم
سلام
ببینم تو تهران یا بقیه شهرها اموزشگاه فهیم هست؟؟؟
من میخوام امسال برای کنکورم برم فهیم
نه اصلا وقت نيست...
توي قلمچي كه خيلي فشردست تو تابستون...
گزينه 2 هم كه سال دوم رو تموم كرده كاملا رفته سراغ سوم.
من ميگم خودت بشين بخون يا برو كلاس.زمان خوندنت هم زياد كن
(منظورم براي تابستونه....براي بعد مهر حتما يه آزمون براي پيشت شركت كن.البته اين نظر منه)
میشه از این دوستتون بپرسین واسه ریاضی و زیست شناسی دقیقا از چه کتابایی استفاده کرده؟(یعنی اگه در کنار کتاب سبز یه چیزه دیگه هم استفاده کرده بگه لطفا)
با توجه به اینکه اغلب بچه ها نگران تاثیر بیشتر سابقه تحصیلی تو کنکور بودن این خبر را دیدم گفتم خوبه برای بچه هام بزارم
-------------------------------
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: در کنکور سال آینده نمرات سوم دبیرستان و پیشدانشگاهی تا15درصد تاثیرگذار است.
ابراهيم سحرخيز اظهار داشت: در کنکور سال آینده 15 درصد از نمرات دبیرستانی و پیشدانشگاهی در کنکور تأثيرگذار است.
وی ادامه داد: امتحانات سال سوم دانشآموزان به صورت نهايي برگزار ميشود و این نمرات برای ورود به دانشگاه تأثیر دارد.
معاون آموزش متوسطه با اشاره به رویکرد آموزش و پرورش تصریح کرد: رويکرد آموزش و پرورش توسعه فني حرفه اي و کاردانش در هنرستانهاي کشور است.
سحرخیز در خصوص بازنگری در محتوای آموزشی اضافه کرد: در بازنگري محتواي آموزشي روشهاي سنتي باید از میان برداشته شود و روشهای نو را جایگزین آن کنیم.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: امسال حدود 200 ميليارد تومان براي تجهيز مدارس كشور در نظر گرفته شده است.
منبع خبر: جهان نيوز تاريخ خبر: 18/5/89
نه اورجینال مال اصفهانه.
اصلا این خبر درست نیست. گویا جهان نیوز قاطی کرده! من این خبر رو با همین کلمات برای کنکور 89 دیده بودم! توی کنکور 90 به هیچ وجه اینطوری نیست و پیش هم تاثیر داره. اگر توی کنکور ،90 15 درصد سال سوم فقط تاثیر داشته باشه خودم رو از برج میلاد می اندازم پایین!![]()
بی زحمت ویدئو سقوط ت رو برامون بفرست ! ....اگر توی کنکور ،90 15 درصد سال سوم فقط تاثیر داشته باشه خودم رو از برج میلاد می اندازم پایین!
اگر پیش رو هماهنگ کنن دیگه فکر نکنم درصد سوم رو بیشتر کنن ! ! ! ... البته از اینا که هر شب یه خوابی میبینن برامون ....
پارسال این آقای دیبازر تو برنامه فرصت برابر یه برنامه ای داده بود که از 17 اسفند تا 13 اردیبهشت همه درسها یه دور دوره میشد،کسی از دوستان اون برنامه های هفته به هفته اش رو کامل داره (واسه رشته تجربی) ؟
شدیدا بهش نیاز دارم.![]()
نه نه! منظورم این بود که فقط 15 درصد سال سوم تاثیر نداره! یا بیش تر می شه و پیش هم تاثیر داره، یا بیش تر نمی شه و پیش هم تاثیر داره! اینجوری که ما رو به کشتن می دی!
ویدئو رو هم می دم بچه ها بیان بذارن این جا...
من چقدر دارم کار مفید می کنم تو این تاپیک!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)