از چه سایتی؟ من از دانلودها میخوام بگیرم تو رایگان سرعتم میاد پایین. سرور بهتری کسی سراغ نداره؟
از چه سایتی؟ من از دانلودها میخوام بگیرم تو رایگان سرعتم میاد پایین. سرور بهتری کسی سراغ نداره؟
این بازی با سیستم من اجرا میشه؟
Card name: NVIDIA GeForce 9500 GT
Manufacturer: NVIDIA
Chip type: GeForce 9500 GT
DAC type: Integrated RAMDAC
Device Key: Enum\PCI\VEN_10DE&DEV_0640&SUBSYS_00000000&REV_A1
Display Memory: 2543 MB
Dedicated Memory: 1007 MB
Shared Memory: 1535 MB
Current Mode: 1024 x 768 (32 bit) (85Hz)
Operating System: Windows 7 xDark™ v3.4 RG Deluxe 32-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_ldr.130104-1431)
Language: Persian (Regional Setting: Persian)
System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd.
System Model: M52L-S3
BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG
Processor: AMD Phenom(tm) 8650 Triple-Core Processor (3 CPUs), ~2.3GHz
Memory: 4096MB RAM
Available OS Memory: 3584MB RAM
Page File: 1343MB used, 5822MB available
Windows Dir: C:\Windows
DirectX Version: DirectX 11
DX Setup Parameters: Not found
User DPI Setting: 96 DPI (100 percent)
System DPI Setting: 120 DPI (125 percent)
DWM DPI Scaling: Disabled
DxDiag Version: 6.01.7600.16418 32bit Unicode
عزیز جان ما میگیم نره تو میگی بدوش!!!
این بازی هنوز کرک نشده که بخواد روی سیستم شما اجرا بشه یا نه!!!
اگر هم منظورت ace combat هست بله اجرا میشه..اصولا این بازی سنگین نیست چون اصلش مال یه سال یشه!!
پیشنهاد می کنم Ace Combat و بازی کنید، خیلی باحاله. فاز میده اساس
یعنی واقعا چه دوران طلایی شده
هم ace combat و هم hawx
فقط حیف که این روزا سرم واقعا شلوغ شده
من الان دارم ace combat بازی میکنم. خیلی عالیه. نسبت به hawx 1 که قبلا داشتم واقعا قابل مقایسه نیست. جلوه های ویژه هم زیاد داره حین بازی . hawx 2 چطوریاس؟ مث ایس کمبت هست یا نه؟
دوستانی که دارن ممنون میشم بگن .
والا من که دانلودش کردم و توی همون مرحله اول انقدر که کنترل بازی مذخرف بود سر درد گرفتم و پاکش کردم!
شما با دسته بازی میکنید؟
نه با کیبورد بازی میکنم.
اولش منم نتونستم با گیم پلی بازی کنار بیام. گیم پلی هاکس برام جالبتر بود. ولی یه مقدار که بازی کردم ایس کمبت رو خیلی باهاش حال کردم. به گیم پلی بازی هم عادت میکنی. همون داگ فایت ایس کمبت میارزه به کل هاکس. البته هاکس2 رو هنوز بازی نکردم .
اشتباه نکنیدوالا من که دانلودش کردم و توی همون مرحله اول انقدر که کنترل بازی مذخرف بود سر درد گرفتم و پاکش کردم!
شما با دسته بازی میکنید؟
بازی کنترل فوق العاده ای داره
میشه گفت کنترلش کمی با hwax متفاوت هست
اول اینکه باید در تنظیمات کنترل اولین گزینه را که اسمش را نمی دونم غیر فعال کنید تا کنترل کامل دست خودتون باشه و به اصطلاح به هر شکل که خواستید پرواز کنید
نکته بعدی اینکه حتما assistance را غیر فعال کنید ولی در این حالت در صورتی که قدرت را خیلی کاهش بدین هواپیما وارد stall میشه
کنترلش خیلی به هواپیمای واقعی نزدیک هست شما درزمان هدف قرار دادن دشمن نه تنها باید مثل hawx لاک کنید بلکه باید دشمن را دز محدوده مشخصی نگه دارید بدین شکل دشمن هیچ راه فراری بعد از شکلیک نداره
کنترل هواپیما ها کاملا براساس فیزیک واقعی پرواز آنها هست
اما ایرادش :
-در hawx قبل از هر میشن یک اطلاعات به شما میده و شما را راهنمایی می کنه که حدعقل چه هواپیمایی بهتر هست و کدوم مهمات را نیاز دارید ولی در این کاملا به خود شما مربوط میشه که چه هواپیمایی را انتخاب کنید و مهماتش چی باشه مثلا به دلخواه می تونید مهماتی انتخاب کنید که با مامیوریت در ارتباط نباشه و بازی هم هیچ یادآوری به شما نمی کنه که خیلی خوب نیست و مثلا جایی که باید مهمات atg استفاده بشه از مهمات ata استفاده کنید. متاسفانه چند مورد برای من پیش آمد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)