سخت نشده بنظرم
3 سال پیش خواهرم با 1400 منطقه 3 صنایع غذایی قبول شد ولی پارسال حتی با 3000 منطقه 3 هم پزشکی قبول شده بودن
رشته خودشم با 5000 و![]()
سخت نشده بنظرم
3 سال پیش خواهرم با 1400 منطقه 3 صنایع غذایی قبول شد ولی پارسال حتی با 3000 منطقه 3 هم پزشکی قبول شده بودن
رشته خودشم با 5000 و![]()
Last edited by saeed atletico; 07-08-2010 at 10:54.
به نظرتون پیام نور مهندسی صنایع خوبه؟! بهمون نمیخندن؟!![]()
سلام
من با اینا اصفهان چیا قبول میشم؟
مکانیک؟کامپیوتر؟یا برق؟ نمیارم؟
نمره ی کل:9432
رتبه ی زیر گروه 1 در سهمیه: 3995
رتبه ی زیر گروه 1 در کل : 7499
رتبهی کل در سهمیه:4110
سلام..شهر بومي من شيراز هست
شهرستان هاي تحت پوشش پيام نور براي شهر شيراز (اين چيزي هست كه توي دفترچه انتخاب رشته نوشته شده) .. خرامه .. شيراز .. فيروزآباد .. كازرون .. ارسنجان .. بيضا .. زرقان .. سپيدان .. سروستان .. پاسارگاد .. فراشبند .. كوار .. مرودشت و نودان هست..
آيا به جز اين شهرستانها كه خود دفترچه گفته مجاز به انتخاب رشته پيام نور هستيد ميتونم مثلا اصفهان × تهران
-- بندرعباس -- بوشهر \ كاشان و يا پيام نور شهرستانهاي ديگر استان فارس( مثلا جهرم يا فسا يا نورآباد ) رو انتخاب كنم؟؟؟؟؟ اگر جواب مثبت هست آيا پيام نور خوابگاه تامين ميكنه؟؟؟
خواهش ميكنم جواب بديد
يه سوال ديگه !!
دوست من رتبه زبانش 34000 شده و توي انتخاب رشته سنجش مترجمي پيام نور شيراز رو براي اون انتخاب كرده .. من رتبه زبانم 15000 شده آيا شانسي هست كه پيام نور شيراز و يا اطراف شيراز مترجمي قبول شم؟؟
لطفا اگر ميتونين كمك كنين!!
ممنون
این دانشگاه صنعتی چطور دانشگاهیه ؟ مدرکش چطوریه ؟ خوبه ؟
اگه منظورت صنعتی اصفهانه که باید بگم عالیه
مدرکشم خیلی معتبره
2 شهر هست که دانشگاه صنعتیش از اصلی بهتره 1 - تهران 2 - اصفهان
بقیه شهرا صنعتیاشون ضعیفترن
شبانه نرم افزار ملایر با39000 قبول شده
آخه من خودم ملایرم میدونم
متاسفانه اشتباه گفتی!
سیستم شروع می کنه از همون اول انتخاب ها رو بررسی می کنه. اگه به یک رشته ی متمرکز رسید، دیگه با بعدی ها کاری نداره و به عنوان قبولی اون رو اعلام می کنه و خلاص.
اما اگه از اول شروع کرد و هیچ کدوم رو قبول نشدی و به رشته ی نیمه متمرکز رسید و توی اون قبول شدی، اون رو بع عنوان قبولی اعلام می کنه، اما باز هم به ترتیب پایین می ره و اگر دیگه توی هیچی قبول نشدی که هیچی... اما اگه توی یه رشته ی متمرکز قبول شدی، هم رشته ی متمرکز و هم نیمه متمرکز رو به عنوان قبولی اعلام می کنه.
بعد می شه توی رشته ی متمرکز ثبت نام کرد و دانشگاه رفت و حدود دی ماه، مصاحبه ی نیمه متمرکزه. اگه توی مصاحبه شرکت نکنی، می تونی توی همون متمرکزی که رفتی ادامه ی تحصیل بدی.
اگه توی مصاحبه شرکت بکنی و قبول نشی، می تونی توی همون متمرکزه ادامه بدی.
اگه توی مصاحبه شرکت بکنی و قبول بشی، باید حتما دیگه بری نیمه متمرکز و اون یکی رو رها بکنی...
کسی نظری نداره؟
خواهشا کمک کنین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)