تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 449 اولاول ... 374344454647484950515797147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

آقا مهران،تفاوت دو گزینه

add to trusted file
    با
    add to exclusions
    در چیه؟چون هر دوشون کارشون تقریبا" یکیه!!!
    ===========
    این برام خیلی مهمه،چون فایل زیرو می خوام به عنوان بدافزار نشناسه،به نظر شما از کدو راه این کارو بکنم،

دانلود فایل|رمز:123
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لینک ویروس توتال:
    کد:
    ||||فایل فوق تصدیق اوریجینال بودن دیسک یکی از شرکت های معتبر نرم افزاریه،به نوعی یه قفل نرم افزاری،
    که میره تو پوشه
    system32/drivers
    ،که کومودو اجازه نمیده،
    منم 15 تومن بابت این سی دی پول دادم،می خوام ازش استفاده کنم
    کومودو نمی ذاره این فایله بره بشینه تو اون پوشه و وقتی سی دی بالا میاد،میگه "متاسفانه دیسک شما اوریجینال نیست!"

خودم با انتخاب add to trusted file سی دی رو بالا آوردم،
    ولی نمی دونم چرا کومودو گزینهadd to exclusions رو هم گذاشته،تفاوت کاریشون در چیه؟
    فک نکنم فایلی که من آپدیت کردم بدافزار باشه،

ممنونم...
    هشدار !!!

فایل شما آلوده است و یک روتکیت/تروجان هست. کمودو هم به اشتباه تشخیص نده و تشخیصش درست بوده.

پیشنهاد میکنم هر چه سریعتر فایل رو از قسمت Trusted Files و Exclusions پاک کنید و سیستمتون رو با کمودو و همچنین MBAM فول اسکن کنید. از این به بعد هم تا اینکه مطمئن نشدید فایلی سالمه اونو هیچ وقت به قسمت Trusted Files اضافه نکنید.

موفق باشید.

2. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

ولی فارغ از ضررهای مادی این کار،نمی توانم از محتوای بسیار مفید و آموزشی این پکیج بهره ببرم...
    آقا مهران شما راه حلی چیزی نداری که این فایلو تحت سندباکسی چیزی اجرا کنیم؟؟؟
    چون تقریبا این سی دی تنها مرجع آموزشی انیمیشن سازی به زبان فارسیه!!!

ناچارا" مشخصات سی دی آموزشی رو می زارم...
    کد:
    من پکیج آموزش adobe flash رو گرفتم...

.
    .
    .
    در دو راهی مانده ام!
    || دنبال راه حلی هستم که نه سیخ بسوزد نه کباب!!!
    Last edited by santamove; 19-10-2010 at 22:20.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

ولی 15 هزار تومان پولم می پرد با این کار!!!
    آقا مهران شما راه حلی چیزی نداری که این فایلو تحت سندباکس اجرا کنیم؟؟؟
    چون تقریبا این سی دی تنها مرجع آموزشی انیمیشن سازی به زبان فارسیه!!!
    .
    .
    .
    در دو راهی مانده ام!
    تصمیم با خودتونه عزیز, من پیشنهاد خودم رو قبلا دادم و گفتم چیکار کنید. یعنی اگر من بودم همین کار رو میکردم تا اینکه یک جاسوس توی کامپیوترم پرورش بدم.
    فردا هم ممکنه بگی من برای دانلود این فایل 2 روز وقت گذاشتم میخوام اجراش کنم و از این جور حرفها... بالاخره امنیت سیستم اگر دست کمودو باشه خب اون که بهتون خبر داده و نذاشته اما اگر خودتون میخواید ازش استفاده کنید و سیستمتون بعدا آسیب برسه بهش از دست کمودو کاری ساخته نیست چون مقصر اصلی خودتون بودید.

اما من یک راهی بهتون میگم اما ریسک استفاده کردن از این فایل بر عهدۀ خودتونه و دلیل پیشنهاد این راه از طرف من استفاده کردن از این برنامه یا فایل نیست.

خیلی خلاصه توصیح میدم...

1. فایل را از قسمت Trusted Files پاک کنید.
    2. فایل را به قسمت Excusions در آنتی ویروس اضافه کنید تا فقط آنتی ویروس اون رو آلوده تشخیص نده و هیچ وقت هم اونو به Trusted Files اضافه نکنید.
    3. کامپیوترتون رو حتما بعد از کارهای بالا ریستارت کنید.

4. برید به مسیر +Defense و بعد Computer Security Policy را باز کنید. در اونجا برید به قسمت Defense Plus Rules و از سمت راست روی Add کلیک کنید.

بعد روی Selected و بعدش Browse در پنجرۀ باز شده کلیک کنید.

حالا مسیر فایل را که در پوشۀ سیستم32 باید باشه پیدا کنید و خود فایل رو بهش بدید.

بعد بر روی Customize کلیک کنید و تنظیمات را مثل عکس زیر قرار بدید. Allow و Block ها را دقت کنید.

این تنظیمات بهترین تنظیماتی بود که میتونه تا حدی جلوی خرابکاری هاشو بگیره. یعنی اگر روزی به فکر خرابکاری باشه و یا بخواد جایی رو دستکاری کنه با این تنظیمات به مشکل بر میخوره. البته امیدوارم که بتونه با این تنظیمات کار کنه و اگر نتونست من دیگه پیشنهاد دیگه ای رو برای آلوده شدن سیستمتون ندارم

اما اگر کار کرد در قسمت فایروال هم دستریش رو به اینترنت کاملا قطع کنید.

موفق باشید.

5. 4 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

واقعا" مهران جان زحمت کشیدی و یک پست فوق العاده دیگه رو نوشتی،ممنونم
    اون فایلو انداختم بیرون!!!
    فول اسکن کردم---------------->396 عدد بدافزار شناخته شد!! که محل 99 درصد اونا تو
    D:\System Volume Information\_restore{3C1C82DA-E83A-4375-A2C6-3FC76219557A}\RP15
    بود،
    الان روش هایی که شما گفتید رو امتحان می کنم،

بازم ازتون ممنونم....

7. این کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

تنظیماتی را که شما فرمودید بر روی درایور مورد نظر القا ! نمودم و همچنین دسترسی به اینترنت را هم توسط فایروال بلوک نمودم!!!!
    سی دی مورد نظر هم بالا آمد

نتیجه:عملیات مورد نظر با موفقیت اجرا شد

||لطفا لینک پستتان را به پست دوم نیز اضافه نمائید

9. این کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام
    من ورژن قدیمی کمودو رو دارم که فایروال و اینترنت سکیوریتی و آنتی ویروس با هم بود حدود 70 مگ
    هیچ نرم افزار امنیتی دیگه ای هم لازم نداشتم.

الان رفتم ورژن جدیدشو دانلود کنم یه مقداری گیج شدم ، این سه تا رو جدا کردن ... الان من یکی رو دانلود کنم یا هر سه تا رو دانلود کنم و نصبشون کنم؟
    اون تیریپ قبلی دیگه نیست؟

11. این کاربر از taghi_ramzi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

سلام
    من ورژن قدیمی کمودو رو دارم که فایروال و اینترنت سکیوریتی و آنتی ویروس با هم بود حدود 70 مگ
    هیچ نرم افزار امنیتی دیگه ای هم لازم نداشتم.

الان رفتم ورژن جدیدشو دانلود کنم یه مقداری گیج شدم ، این سه تا رو جدا کردن ... الان من یکی رو دانلود کنم یا هر سه تا رو دانلود کنم و نصبشون کنم؟
    اون تیریپ قبلی دیگه نیست؟
    در پست اول تاپیک لینک دانلود Comodo Internet Security گذاشته شده. بر حسب 32 بیتی یا 64 بیتی بودن ویندوزتون دانلود کنید, فقط هم باید Comodo Internet Security را نصب کنید نه چیز بیشتر و نه چیز کمتری.

البته نصب نسخۀ رایگان MalwareBytes AntiMalware برای اسکن هفتگی شدیدا پیشنهاد میشه.

کد:
    سعی کنید پست دوم تاپیک را هم بخونید چون این نسخه با نسخه های قدیمی خیلی فرق میکنه. البته اگر از نسخۀ 4 استفاده میکنید زیاد فرقی نمیکنه و خودتون باید آشنا باشید اما با نسخۀ 3 خیلی فرق داره.

در ضمن حتما توجه داشته باشید که قبل از نصب نسخۀ جدید حتما... حتما... نسخۀ قدیمی را اول پاک کنید و بعد از ریستارت کردن سیستم پست من در صفحۀ قبل را در مورد نحوۀ غیر فعال کردن فایروال ویندوز را بخونید و بعد از تمیز کردن رجیستری و پاک کردن فولدر های باقی مونده از نسخۀ قدیمی, نسخۀ جدید را نصب کنید.

موقع نصب هم تیک قسمت DNS Server Comodo را بردارید و از ClearCloud که در پست دوم توضیح دادم استفاده کنید.

موفق باشید.
    Last edited by M E H R A N; 20-10-2010 at 01:19.

13. 2 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

اینم کتابی برای علاقمندان امنیت.....500صفحه راجع دیواره های آتش و سوئیت های امنیتی و امنیت در فضای سایبر
    حاصل کار مطرح ترین چهره ها در حوزه فایروال!

لینک دانلود|حدود8مگابایت
    کد:
    اگر نخوانید،از دستتان رفته...
    واقعا در بعضی از جاهای کتاب هیجان زده شدم،چون پورت ها رو بر مبنای پروتکل های لایه ترانسپرت تفکیک کرده بود....
    Last edited by santamove; 20-10-2010 at 10:12.

15. 3 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Golestan64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

یه سوال

چرا تو تستهای شرکت AV خبری از کمودو نیست؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

یه سوال

چرا تو تستهای شرکت AV خبری از کمودو نیست؟

دوست عزیز در مورد تست ها پست زیر را بخونید, نتیجۀ تست هایی قبلا گذاشته شده.
    دلیل اینکه خبری هم از تست های جدید نیست چون نسخۀ 5 کمودو به تازگی اومده و هنوز نوبت کمودو نشده.

کد:
    اما در کل من پیشنهاد میکنم زیاد دنبال نمودار و آمار و ارقام نباشید. این نمودارها در هر تست یک چیزی رو نشون میدند و اگر قرار باشه به نمودار باور داشته داشته باشید نه به عقل و آگاهی خودتون اونوقت سرتون کلاه بزرگی میره.

شما کافیه sandbox, HIPS و Behavior Blocker را در کنار انجین آنتی ویروس بشناسید. وقتی اینها رو خوب شناختید اونوقت تمام این تست ها و نمودارها زیر سوال میره چون یک بستۀ امنیتی رو که نمیان فقط آنتی ویروسش رو امتحان کنند. یک بستۀ امنیتی باید با تمام قابلیت هایی که داره آزمایش بشه.

انگاری که ما بیایم Sonar را در نورتون غیر فعال کنیم, Behavior Blocker و HIPS را در Kaspersky Internet Security غیر فعال کنیم و همچنین Sandbox و Behavior Blocker و +Defense و حتی Cloud Scanning را در کمودو غیر فعال کنیم و بعد یک پوشه های را که توش چند هزار تا نمونه گذاشته شده فقط توسط آنتی ویروس اسکن کنیم.

کسانی که از کمودو و دیگر نرم افزارهایی که نام بردم استفاده کردند بخوبی میدونند که خیلی از ویروسها و تروجانها رو کمودو فقط موقع اجرا شدنشون هست که تشخیص میده و اگر هم تشخیص نده Behavior Blocker آلوده بودن اون رو گذارش میده و شما میتونید در بلاک کردنش تصمیم بگیرید.

حالا کسی بیاد برای من توضیح بده ویروسی که اجرا نشده و فقط توسط اسکن دستی اون رو آزمایش کردند چطور میتونه نتیجۀ تستش برای من قابل قبول باشه؟ محافظت از سیستم در این برنامه ها فقط توسط آنتی ویروس انجام نمیشه بلکه لایه های دفاعی دیگری هم در محافظت از سیستم نقش بسیار بزرگی رو بازی میکنند.

اگر آنتی ویروس ها و بسته های امنیتی مانند Avast, Avira و یا Nod32 باشه, نتیجۀ این تست ها تا حدی قابل قبوله چون این نوع آنتی ویروسها به غیر از دیتابیس و هوش مصنوعی چیز دیگری ندارند که بخوان از سیستم محافظت کنند و یا در شناسایی ویروسها و تروجانهای ناشناخته تاثیر گذار باشند.

در ضمن وقتی من و یا دوستان دیگر میایم و Comodo Internet Security را با غیر فعال کردن آنتی ویروس در مقابل ویروسها و تروجانها آزمایش میکنیم, فکر میکنید کافی نیست؟ تستی که فیلم برداری و عکسی که گرفته شده برای شما بیشتر قابل قبوله و مطمئن و یا تستی که فقط چند تا عدد و درصد را کنار اسم آنتی ویروسها نوشتند و ما هم باید باورشون داشته باشیم.

نتیجۀ تست چند تست واقعی در پست دوم همین تاپیک وجود داره. فیلم برداری شده اش را هم خواستید نگاه کنید اون هم گذاشته شده. آیا آنتی ویروسهای دیگه حاضرند آنتی ویروسی را که دارند غیر فعال کنند و ویروسها و تروجانهای ناشناخته و حتی کرمها را اجرا کنند؟ اصلا جرات همچین کاری را دارند؟
    فرق کمودو در همین نکته و سوال بالا خلاصه شده.

موفق باشید.

ویرایش: این هم تست ویروسها و تروجانهای ناشناخته بین Norton Inernet Security و Comodo Inernet Security

صفحۀ زیر را با پست هاش بخونید تا متوجه بشید.

کد:
    Last edited by M E H R A N; 20-10-2010 at 15:38.

18. 7 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •