یه سوال
چرا تو تستهای شرکت AV خبری از کمودو نیست؟
دوست عزیز در مورد تست ها پست زیر را بخونید, نتیجۀ تست هایی قبلا گذاشته شده.
دلیل اینکه خبری هم از تست های جدید نیست چون نسخۀ 5 کمودو به تازگی اومده و هنوز نوبت کمودو نشده.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما در کل من پیشنهاد میکنم زیاد دنبال نمودار و آمار و ارقام نباشید. این نمودارها در هر تست یک چیزی رو نشون میدند و اگر قرار باشه به نمودار باور داشته داشته باشید نه به عقل و آگاهی خودتون اونوقت سرتون کلاه بزرگی میره.
شما کافیه sandbox, HIPS و Behavior Blocker را در کنار انجین آنتی ویروس بشناسید. وقتی اینها رو خوب شناختید اونوقت تمام این تست ها و نمودارها زیر سوال میره چون یک بستۀ امنیتی رو که نمیان فقط آنتی ویروسش رو امتحان کنند. یک بستۀ امنیتی باید با تمام قابلیت هایی که داره آزمایش بشه.
انگاری که ما بیایم Sonar را در نورتون غیر فعال کنیم, Behavior Blocker و HIPS را در Kaspersky Internet Security غیر فعال کنیم و همچنین Sandbox و Behavior Blocker و +Defense و حتی Cloud Scanning را در کمودو غیر فعال کنیم و بعد یک پوشه های را که توش چند هزار تا نمونه گذاشته شده فقط توسط آنتی ویروس اسکن کنیم.
کسانی که از کمودو و دیگر نرم افزارهایی که نام بردم استفاده کردند بخوبی میدونند که خیلی از ویروسها و تروجانها رو کمودو فقط موقع اجرا شدنشون هست که تشخیص میده و اگر هم تشخیص نده Behavior Blocker آلوده بودن اون رو گذارش میده و شما میتونید در بلاک کردنش تصمیم بگیرید.
حالا کسی بیاد برای من توضیح بده ویروسی که اجرا نشده و فقط توسط اسکن دستی اون رو آزمایش کردند چطور میتونه نتیجۀ تستش برای من قابل قبول باشه؟ محافظت از سیستم در این برنامه ها فقط توسط آنتی ویروس انجام نمیشه بلکه لایه های دفاعی دیگری هم در محافظت از سیستم نقش بسیار بزرگی رو بازی میکنند.
اگر آنتی ویروس ها و بسته های امنیتی مانند Avast, Avira و یا Nod32 باشه, نتیجۀ این تست ها تا حدی قابل قبوله چون این نوع آنتی ویروسها به غیر از دیتابیس و هوش مصنوعی چیز دیگری ندارند که بخوان از سیستم محافظت کنند و یا در شناسایی ویروسها و تروجانهای ناشناخته تاثیر گذار باشند.
در ضمن وقتی من و یا دوستان دیگر میایم و Comodo Internet Security را با غیر فعال کردن آنتی ویروس در مقابل ویروسها و تروجانها آزمایش میکنیم, فکر میکنید کافی نیست؟ تستی که فیلم برداری و عکسی که گرفته شده برای شما بیشتر قابل قبوله و مطمئن و یا تستی که فقط چند تا عدد و درصد را کنار اسم آنتی ویروسها نوشتند و ما هم باید باورشون داشته باشیم.
نتیجۀ تست چند تست واقعی در پست دوم همین تاپیک وجود داره. فیلم برداری شده اش را هم خواستید نگاه کنید اون هم گذاشته شده.
آیا آنتی ویروسهای دیگه حاضرند آنتی ویروسی را که دارند غیر فعال کنند و ویروسها و تروجانهای ناشناخته و حتی کرمها را اجرا کنند؟ اصلا جرات همچین کاری را دارند؟
فرق کمودو در همین نکته و سوال بالا خلاصه شده.
موفق باشید. .gif)
ویرایش: این هم تست ویروسها و تروجانهای ناشناخته بین Norton Inernet Security و Comodo Inernet Security
صفحۀ زیر را با پست هاش بخونید تا متوجه بشید.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید