با سلام
c7000 من که ساخت مالزی است فرمتهای wmv ,dat رو باز نمیکنه با اخرین ورزن اپدیت کردم درست نشد میتونید کمکم کنید
ممنون
با سلام
c7000 من که ساخت مالزی است فرمتهای wmv ,dat رو باز نمیکنه با اخرین ورزن اپدیت کردم درست نشد میتونید کمکم کنید
ممنون
-براي dat يك تغيير پسوند كوچك لازم هست از .dat به .mpg
-براي wmv هم فعلا راهي به نظرم نمياد
يعني راهي نيست با آپديت منطقه ديگه درستش كرد؟!
این مشکل زیرنویس های با پسوند *.Sub حل نشده ؟؟؟؟ در C8000
-به يا ا... پارسال دوست امسال....
-نه متاسفانه هنوز راهي نيست
-البته زير نويس Srt براي همه فيلم ها تقريبا موجود هست و حجم خيلي كمتر نيازي به sub نيست
سلام.شرمنده من مدتی نبودم.
آره اما بعضی هارو هم که Sub هستند رو نمیشه دید.برنامه ای سراغ دارید که درست کار کنه و Sub رو به Srt تبدیل کنه ؟؟؟؟
مشکل اینترنت TV هم که همچنان هست؟؟؟؟
اما من از Share خیلی استفاده می کنم و عالی کار میکنه.واقعا استثناییه.
-خواهش ميكنم
-يك سرچي بزنيد توي گوگله برنامه هاي كانورت زيادي فكر ميكنم وجود داشته باشه
-در مورد اينترنت هم دوستاني كه دارند بايد تلاش كنند
من C7000 دارم و wmv رو برخلاف تی وی این دوستمون اجرا میکنه ولی فیلمهای dat رو اصلا فایلش رو نشون نمیده و باید اون تغییر پسوند رو امتحان کنم و احتمالا مشکلم حل بشه
برای زیرنویس ساب هم من با مشکل این دوستمون مواجهم و متاسفانه بعضی زیرنویس ها فقط ساب هستن و اس آر تی ازشون پیدا نمیشه! ، برنامه ای هم پیدا نکردم که ساب رو کانورت کنه اگر برنامه ای پیدا کردین ممنون میشم اینجا معرفیش کنین
مرسی...
سلام
بعضی از wmw ها رو اجرا میکنه بستگی به کدکش داره...!
مشکل اینترنت تی وی همچنان هست!
زیرنویس sub/idx فارسی رو نمیشه به srt تبدیل کرد ! برای تبدیلش باید کلی زیرنویس از اول تایپ بشه که دیگه نمیشه بهش گفت تبدیل کردن!
++++++
میشه توضیح بدین! چیکارها باهاش میکنی؟اما من از Share خیلی استفاده می کنم و عالی کار میکنه.واقعا استثناییه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)