اگه بازی فینال رو هم درست پیش گویی کنه یه فرقه جدید تاسیس خواهد شد که اختاپوس می پرستن!
اگه بازی فینال رو هم درست پیش گویی کنه یه فرقه جدید تاسیس خواهد شد که اختاپوس می پرستن!
قابل توجه دوستان عزیز:
برای 10امین بار!
فقط بازیهای آلمان رو پیشبینی میکنه پل جونم :ایخس
من به خرافات واین حرفها اعتقادی ندارم...خیلی بعید این هشت پا بتوته بفهمه آینده چه خبر میشه...
نمی دونم...بهرحال المانها آخر علم وتحقیق هستن دیگه ..حتمن یه توجیه علمی باید داشته باشه.
والله منم اولش که از اخبار و اینترنت دیدم و شنیدم باور نکردم چون کلا آدم خرافاتی نیستم اما وقتی میبینم که چند مسابقه رو به درستی پیشبنی کرده دیگه نمیتونم خرافاط نبودنش رو انکار کنم!
من طرفدار اسپانیا بود، بازی اسپانیا - المان میگفتم آلمان میبره و واقعا با بازیهای زیبایی که از خودش به نمایش گذاشته بود و 4 تا 4 تا تیم ها رو میبرد وقتی اخبار دیدم گفت اسپانیا میبره گفتم چرته محصه وقتی دیدم بازی زیبای اسپانیا مقابل آلمان و از همه مهمتر برد آلمان دیدم نمیشه ازش گذشت!!!
بعد از شكست ديشب مانشافت ها دربرابر ماتادورها كه درديدار نيمه نهائي حاصل شد الماني ها درخواست كردند كه هشت پائي را كه در پيش بيني نتايج ركورد زده است را سرخ كرده وبخورند.
هشت پاي معروف شده همه نتايج بازيهاي المان در جام جهاني درست پيش بيني كرده بود.بعضي هم پيشنهاد كردند كه اين هشت پا را درحوض نهنگ ها بياندازند تا عبرتي برايش شود.
نقل از گوگل نیوز
واه واه، چقدر کم ظرفیت و خشن![]()
آخه بسکه گوشتش واقعا خوشمزه س...تازه کلی خاصیت هم داره...(که نمیشه اینجا گفت
)
===
تیتر:
اختاپوس پيش گوي آلماني رکورد خوبي را از خود به جاي گذاشته است ==
متن+عکس:
اختاپوس پيش گوي آلماني معروف به "پال " بعد از پيش بيني هاي درست بازي هاي تيم ملي آلمان با حريفان خود در جام جهاني 2010،رکورد خوبي را از خود به جاي گذاشت.
به نقل از سايت فيفا، اين موجود داراي علم غيب تا کنون هر 6 بازي تيم ملي آلمان را در جام نوزدهم درست پيش بيني کرده است و در يک نمايش زنده تلويزيوني با انتخاب پرچم اسپانيا، اضطراب و دلهره را قبل از بازي اين دو تيم در سراسر کشور آلمان طنين انداز کرد.
با به ثمر رسيدن تک گل تيم ملي اسپانيا توسط کارلوس پويل و حفظ اين نتيجه تا پايان بازي ، تيم ملي آلمان از راهيابي به مرحله نهايي وتصاحب چهارمين جام قهرماني خود باز ماند و تمام نگاه ها به سمت اين اختاپوس و صحت پيش گويي اش معطوف شد.
پس از شکست تيم ملي آلمان از تيم اسپانيا و درست از آب در آمدن پيش بيني اين اختاپوس، مردم خشمگين آلمان پيشنهاد دادند که اين اختاپوس را بايد کباب کنيم و بخوريم و يا اينکه به طور زنده خوراک کوسه ها کنيم.
بر اساس اين گزارش، مردم آلمان که طرفدار دو آتشه اين اختاپوس بودند، پس از حذف تيمشان نواي مخالفت با اين حيوان بيچاره را از سر گرفته اند.
لینک:کدوغیره:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
lمگه درست پيش بيني نكرد!!!!چقدر بي انصافن كه ميخوان نابودش كنن!!!
جنبه ندارن دیگه ..
Hallo Bardia
Wie geht es Ihnen?
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)