تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 208 اولاول ... 374344454647484950515797147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 2073

نام تاپيک: Assassin's Creed: Brotherhood

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام به نظر من وجود سلاح گرم خیلی بی مزه کرده بازی را
    توی نسخه ی دو هم اصلا شهرش جالب نبود همش اب بود اگه مثل 1 بیشتر بیابون و عرب نشین داشت بهتر نبود؟نظر تون را بگین؟

سلام
    شما تو بازی از صلاح گرم استفاده میکنید؟ داشتن فقط یه تپانچه که اونم تنها 6 تا تیر داره که نمیشه سلاح گرم. بعلاوه اینکه بیشتر مراحل طوری طراحی شدن که شما باید با مخفی کاری و تیغه مخفی دشمن رو بکشید تا نهایتا در درگیری های رودر رو از شمشیر استفاده کنید. اگرم هم موردی پیش بیاد که مثلا ازراه دور شخصی رو مورد اصابت قرار بدید من خودم شخصه یا از چاقو استفاده میکنم یا تیر و کمان ( که بسیار پرقدرته ). ( استفاده از سلاح گرم بیشتر تو ماموریت ها لئوناردو مشهوده که اونم جانبیه )

در مورد شهر کاملا بات مخالفم نه تنها من مطمئنام خیلی از دوستان هم همین نظر رو دارن. شهری با این جزییات کجا و تو کدوم بازی شما دیدی؟ طراحی فوق العاده ساختمان ها و شهرها و بناهای تاریخیه ایتالیا کجا به این قشنگی بوده؟ وجود یه رود وسط شهر که میشه همش اب بودن یا تو شماره دو وقتی تو ونیز بازی می کنید انتظار ندارید که همش رو خشکی بازی کنید.

در کل من با نظرات شما 100 درصد مخالفم هرچند که نظرتون برام محترمه.

2. 3 کاربر از mosolim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aramesh_61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    نقطه‌ی کوچک آبی رنگ

پيش فرض

نقل قول:
    سلام، خوبید؟ آقا من دی وی دیه این بازیو از دوستم گرفتم، اون تموم کرده بازیو، ولی من که میذارم تو دستگاه، صفحه سیاه میشه و دیگه هیچ کاری نمیکنه و دی وی دی هم در نمیاد و باید دستگاهو کلاً خاموش کنم، به نظر شما مشکل از دی وی دیه؟ آخه تقریباً نو هستش. ممنون
    کنسولت رو آپدیت کردی؟
    3 روزه کنسول خریدم! بازی nfs hot persuit روش اجرا میشه و فروشنده گفت LT+ هستش، به نظرتون مشکل از چیست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه genius_islamic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    بروجن

پيش فرض

سلام نه من نمیگم طراحی نسخه ی دو بد بود من میگم با فرهنگ و زندگی ما بیگانه بود ساختمان ها و کارهایی که میکرد بیشتر غربی بود اما نسخه ی 1 بیشتر از ساختمان های استفاده شده بود که مسلمونا اون موقع داشتند و این جذابش کرده بود که البته نسخه ی 3 فکر میکنم خوب باشه چون با زندگی و فرهنگ ما نزدیک تره
    اسلحه هم برای این یگم جالب نیست چون حالت مبارزه تن به تن و جنگ های قدیم از بین میره و داریم به زمان حال نزدیک میشیم
    یکی از مشکلات نسخه ی 2 پرواز بود که خیلی سخت بود باید مدام روی اتیش ها میرفتیم
    درکل ممنون که نظرتون را گفتین

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از بچه هایی که این بازیو بازی می کنن.
    یکم توضیح میدن که بازی چه قدر پیشرفت کرده نسبت به نسخه قبلی .چه امکاناتی اضافه شده.
    مثلا مبارزات تا چه حد پیشرفت کرده.؟
    گرافیک چطوره؟

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

یکی از مشکلات نسخه ی 2 پرواز بود که خیلی سخت بود باید مدام روی اتیش ها میرفتیم
    اینم همینطوریه

خوب عادیه... چون وسیله موتوری چیزی نداره که نیرو محرکه بده... واسه همین باید بری رو آتیش

از بچه هایی که این بازیو بازی می کنن.
    یکم توضیح میدن که بازی چه قدر پیشرفت کرده نسبت به نسخه قبلی .چه امکاناتی اضافه شده.
    مثلا مبارزات تا چه حد پیشرفت کرده.؟
    گرافیک چطوره؟
    گرافیک بهتر شده

جزئیات کاراکتر ها کمی پیشرفت کرده.
    سیستم مبارزاتش هم پیشرفت هایی کرده... مثلا فینیش های بیشتر یا کشتن های پشت سر هم

گیم پلی بازی خیلی بهتر شده

کلا بازی به نظرم جز تو داستان تو بقیه چیزا پیشرفت خوبی داشته

7. 6 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

اینم همینطوریه

خوب عادیه... چون وسیله موتوری چیزی نداره که نیرو محرکه بده... واسه همین باید بری رو آتیش

گرافیک بهتر شده

جزئیات کاراکتر ها کمی پیشرفت کرده.
    سیستم مبارزاتش هم پیشرفت هایی کرده... مثلا فینیش های بیشتر یا کشتن های پشت سر هم

گیم پلی بازی خیلی بهتر شده

کلا بازی به نظرم جز تو داستان تو بقیه چیزا پیشرفت خوبی داشته
    سلام
    کاملا حق با مسعوده البته در مورد داستان زیاد باش موافق نیستم. اگه منظورت اینه که داستان پیشرفت نداشته خوب شاید اما اگه منظورت اینه که داستان ضعیفه باتون مخالفم. چون که داستان این قسمت طوری طراحی شده که شما رو برای قسمت بعد اماده میکنه. نکته ای که این قسمت داره اینه که شما کامل با داستان انزیو آشنا میشید و نکته ی ابهامی براتون باقی نمی مونه و کاراکتر محوری این قسمت به نظرم دزمونده که داره روش مانور داده میشه و شما رو برای داستان اون آماده میکنه.

9. 2 کاربر از mosolim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

سلام
    کاملا حق با مسعوده البته در مورد داستان زیاد باش موافق نیستم. اگه منظورت اینه که داستان پیشرفت نداشته خوب شاید اما اگه منظورت اینه که داستان ضعیفه باتون مخالفم. چون که داستان این قسمت طوری طراحی شده که شما رو برای قسمت بعد اماده میکنه. نکته ای که این قسمت داره اینه که شما کامل با داستان انزیو آشنا میشید و نکته ی ابهامی براتون باقی نمی مونه و کاراکتر محوری این قسمت به نظرم دزمونده که داره روش مانور داده میشه و شما رو برای داستان اون آماده میکنه.
    داستان قسمت اول رو اگه یادت باشه کمی پشتوانه ی تاریخی داشت و خیلی چیزا پشت سرش بود. جز این خود داستان هم عالی بود.

تو قسمت دوم این حالتش کمتر شد.. اما داستانش بازم خیلی خوب بود

ولی تو این داستان بازی دیگه او عظمت رو نداره که آدم به خاطرش بره اینور و اونور تحقیق کنه تا سرچشمش رو بفهمه.
    حتی اون زیبایی قسمت های قبلی رو نداره... برای من داستانش نا امید کننده بود.. خیلی بیشتر از این انتظار داشتم.

کلا من خودم زیاد با شخصبت اتزیو حال نمیکنم... مثه این هست که سوسول محله بشه رامبو : دی
    اون صلابت و ابهت الطائر رو نداره

11. 4 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

مساله داستان فکر کنم با اسپین اف بودن بازی حل بشه.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

داستان قسمت اول رو اگه یادت باشه کمی پشتوانه ی تاریخی داشت و خیلی چیزا پشت سرش بود. جز این خود داستان هم عالی بود.

تو قسمت دوم این حالتش کمتر شد.. اما داستانش بازم خیلی خوب بود

ولی تو این داستان بازی دیگه او عظمت رو نداره که آدم به خاطرش بره اینور و اونور تحقیق کنه تا سرچشمش رو بفهمه.
    حتی اون زیبایی قسمت های قبلی رو نداره... برای من داستانش نا امید کننده بود.. خیلی بیشتر از این انتظار داشتم.

کلا من خودم زیاد با شخصبت اتزیو حال نمیکنم... مثه این هست که سوسول محله بشه رامبو : دی
    اون صلابت و ابهت الطائر رو نداره
    مسعود جان هیچ کس منکر ابهت و بزرگی اساسین یک نیست . داستان فوق العاده که به قول شما پشتوانه ی تاریخی داشت و یه جورایی همچین گروهی اون موقع بوده و همچین کارایی کردن و همچنین شخصیت الطائر فوق العاده قوی بود و تو رو جذب خودش کرد.

اما به نظر من این دلیل بر ضعیف بودن داستان بازی نمیشه شاید داستان این دوقسمت اخر قربانی قسمت اول شده. که اگر بخوایم بازم در نظر بگیریم داستان کلی دو قسمت رو که یه جورایی هم به هم مربوطن خیلی قویتر و پر جزییات تر از داستان خیلی از بازی های روزه.

داستانی که شما رو شاید مثل شماره یک جذب نکنه اما بی تفاوت به داستان هم بازی نمیکنی . این جزء اون دسته از بازی هایه که وقتی گیمیر بازی میکنه دوست داره بدونه که چی شد و چرا این اتفاقا افتاد. مطمئن باش موقع اومدن نسخه ی کامپیوتر بیشتر دوستان به دنبال ترجمه داستان هستند مثل اساسین 2 که یکی از دوستان زحمت ترجمه سکانس هارو کشیده بودن. دقت کنید این اتفاق زمانی میفته که داستان شما رو درگیر خودش کنه و بخوای ازش سر در بیاری که این خودش دلیل بر ضعیف بودن نیست.
    بازم میگم داستان این دوقسمت قربانی قسمت اول شده.

14. این کاربر از mosolim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

3 روزه کنسول خریدم! بازی nfs hot persuit روش اجرا میشه و فروشنده گفت LT+ هستش، به نظرتون مشکل از چیست؟
    شما بهتره به ایشون بگی که این بازی رو باز نم یکنه الکی نیست که کلی پول کنسول دادی..
    اگه اپدیت شده باشه حتما باز م کینه وگرنه که مشکل از کنسول هستش..
    البته بازی رو رو ی یک کنسول دیگه امتحان بکن تا از اون هم مطمئن باشی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •