اقا این بازی رو این گرافیک اجرا میشه Radeon 9200 ؟ رم هم 256 ؟
نگاه کن تو رو خدا منی که سیستمم به چه ابولی بود ترکید حالا باید با سیستم قدیمیم بازی کنم اه ه ه ه ....
اقا این بازی رو این گرافیک اجرا میشه Radeon 9200 ؟ رم هم 256 ؟
نگاه کن تو رو خدا منی که سیستمم به چه ابولی بود ترکید حالا باید با سیستم قدیمیم بازی کنم اه ه ه ه ....
بله،در گرافیک 128 ،Radeon 9200 و رم 256 اجرا می شود![]()
![]()
اقا جدا اجرا میشه ؟ نگیرم بیارم بنصبم یهو اجرا نشه ضایع بشم؟!
سلام ... من ديروز اين بازي رو نصب كردم و الان مرحله تو 17 گير كردم... بعد از اين كه از جعبه ها بالا ميري و وارد در طبقه بعد ميشي ... اون جايي كه در قرمز ميشه و چند نفر رو مي كشي ... بعد از اون كه از در مي آي بيرون بايد چيكار كني... بيرو در هم يه مجسمه واسه تعويض صلاحه... كمك
خيلي سادس برو بيرون بالا تر از اون در يه در ديگه است كه بايد اون تو هم بري.
متوجه نشدم ميشه بيشتر توضيح بدي ... دقيقا كجا؟؟؟
مگه اونجا نيستي كه بايد از مكعب ها بالا بري؟ خب اونجادوتا در بالاي مكعب ها هستن كه بايد تو هر دو تا بري.يكي بالا تر از اون يكيه!
اي بابا اين چرا اينجوريه؟ منظورم سختيه بازي کردنشه که اينقدر جابه جا هست تو کيبورد همه چيش از هم ديگه دوره بگين تو رو خدا چي کار کنم پدرم درومده عادت هم نميکنم نميدونم چرا!!!يه فايلي بدين بريزم که بشه با ماس شمشير زد که يه ظره اسون بشه بازي کردنش ممنون ميشم...
خيلي ممنون فهميدم ... ردش كردم
اول بايد با يك سرچ نرم افزار joytokey رو از لينك زير دانلود كنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و طريقه ي تنظيم هم اينطوريه
اول به قسمت Other برين و گزينه هاي "Use Axes other than X and Y" و "Use POV switches" رو فعال كنيد بعد برگرديد و ايطوري تنظيمش كنين
AxisX(<0) - A
AxisX(>0) - D
AxisY(<0) - W
AxisY(>0) - S
POV1UP - Numpad 1
POV1RIGHT - Numpad 4
POV1LEFT - Numpad 3
POV1DOWN - Numpad 2
Button 1 - K
Button 2 - L
Button 3 - I
Button 4 - J
Button 5 - N
Button 6 - Space
Button 7 - Q
Button 8 - E
Button 9 - M
Button 10 - Disable
Button 11 - O
Button 12 - P
خيلي ساده ميشه با w,a,s,d به همه طرف ميري و با اسپيس قفل مي كنه با j,i شليك مي كنه و ضربه مي زنه و با K ميپره ...با L حالت استيله... Q تفنگ رو عوض مي كنه و E هم شمشير... به همين ساده گي![]()
Last edited by Music_Fire; 29-06-2007 at 23:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)