از نظر من بازی خیلی قشنگیه. دوستان انتظری دارن. درست mw قشنگگگ بود و همه خاطره دارن باهاش ولی بهارحال باید با بازی های جدید هم کنار اومد.اینم انچنان بدک نیست و از نظر من بهتر از شیفت هست. در ضمن تا 5 ماه دیگه شیفت 2 میاد فعلا با این سرگرم باشیم
از نظر من بازی خیلی قشنگیه. دوستان انتظری دارن. درست mw قشنگگگ بود و همه خاطره دارن باهاش ولی بهارحال باید با بازی های جدید هم کنار اومد.اینم انچنان بدک نیست و از نظر من بهتر از شیفت هست. در ضمن تا 5 ماه دیگه شیفت 2 میاد فعلا با این سرگرم باشیم
راستشو بگم؟؟؟ هیجی جای mw رو نمیگیره...
همون گیربکس دستی اش... که معکوس میکشیدی... و صدای ماشین در میومد... میارزه به هر چی ریونتون و مرسدس sls عه....
این بازی...یه سری نکات منفی داره.. که خیلی میره رو نروم....
1- عدم تنظیم سیستم گیربکس... دستی یا اتومات
2- عدم داستان
3- نبود بخش تیونینگ... که من عاشقشم
4- هندلینگ کمی بچه گانه.... ( اخه کی با 300 تا دریفت میزنه تو جاده؟)
5- صدای به شدت ضعیف موتور خودرو
6- نبود دوربین داخل خودرو
ولی نکات مثبت هم زیاد داره
1- گرافیک فوق العاده.. اما روون
2- یادگیری راحت ( حتی در حد یه بچه فسقلی هم میتونه باهاش بازی کنه )
3- رقبای قدر
4- خودروهایی که تا حالا توی هیچ بازی دیگه ای نبودن ( باز نگید خیلی از اینا بود... من از لحاظ بدنه نمیگم..از لحاظ نوع خودرو و موتور )
5- سیستم آب و هوایی متغیر
6 - سیستم ذره ای و شکست و تخریب
7 - پیش نمایش های قبل از مسابقات
8- کلا خیلی خوبه![]()
همه اینا تایید..1- عدم تنظیم سیستم گیربکس... دستی یا اتومات
2- عدم داستان
3- نبود بخش تیونینگ... که من عاشقشم
4- هندلینگ کمی بچه گانه.... ( اخه کی با 300 تا دریفت میزنه تو جاده؟)
5- صدای به شدت ضعیف موتور خودرو
6- نبود دوربین داخل خودرو
این که به نظرم بیشتر ضعفه!(نشون به اون نشون که به هوش و یادگیری من و شما توهین شده : دی)2- یادگیری راحت
این خودروها برای این سبک بازی اصلآ مناسب نیستن و همون تو بازیهای بزرگی بنام GT5 بکار گرفته بشن خیلی حرفه ای تر و بهتره...(نشون به اون نشون که این مدل ماشینها رو کم پیش میاد تیونینگ کنن و حالا من و شما عاجزیم از این نعمت تو بازی...حالا به نظرتون خوبه؟! : دی)4- خودروهایی که تا حالا توی هیچ بازی دیگه ای نبودن
بازی اصلآ در حد و اندازه mw و carbon نیست...از همون start اول بازی کاملآ مشخصه باز هم با یک بازی جدید و خارج از تصورات خودتون رو به رو هستید!کنترل ماشین و گیم پلی هم شباهت زیادی به Split Second داره...کلآ اگر همون ماشینهای رو بزارین داخل این بازی فکر می کنید دارین Split Second بازی می کنید..البته این تنها وجهه تقابلش نیست بلکه گرافیک هم خیلی شباهت نزدیک بهم دارن!!!چرا واقعآ nfs با Underground 2 و mw این همه طرفدار داره ولی حالا با بازیهایی از گیمرها پذیرایی می کنه که اصلآ در حد و اندازه های نامش نیست؟!!!حذف قدرت تیونینگ کردن خودرو هم اگر به این ضعفها اضافه کنیم که دیگه کلآ روحیه ای واسه ادامه داستان بازی نمی مونه...
+
هر چند کنترل و گیم پلی بسیار شباهت زیادی به Split Second داره ولی باز من می پسندم.امیدوارم در ادامه بهتر بشه
ضد حال می خوریـــــــــــــــــــــ ــــــم !
![]()
جالبه که بگم اصلا داستان نداره که برات روحیه بذاره یا نه :خخخخخخخخخحذف قدرت تیونینگ کردن خودرو هم اگر به این ضعفها اضافه کنیم که دیگه کلآ روحیه ای واسه ادامه داستان بازی نمی مونه...
چی شد یهو این امد؟؟؟؟ رفتی EADM رو نصب کردی؟ضد حال می خوریـــــــــــــــــــــ ــــــم !
آقایون به ظر من بازی قشنگیه... بهتر از دو نسخه های قبلیشه...فقط یه سوال دارم مگه open world نیستش این بازی؟؟ یعنی نمیشه تو شهر همینجری کیلویی بچرخی؟
این یعنی چی؟
فقط یه جوری بگو که منی که کم با این سبک بازی ها اشنام هم خوب بفهمم
دانلود میکنیم توی 9 پارت یک گیگابایتی
هر شب یک پارت ، احتمالا تا هفته دیگه تموم میشه![]()
شما میتونی اینه MW تو این بازی هر چقدر عشقت میکشه کیلویی بچرخی به گفته دوستانی که این بازی رو کردنفقط یه سوال دارم مگه open world نیستش این بازی؟؟ یعنی نمیشه تو شهر همینجری کیلویی بچرخی؟
*مثل اینکه توی این چند روز تعطیلی p30world رفته مسافرت هنوز که هنوزه نوشته>
وضعیت سفارش: معلق
Last edited by arashbi2; 19-11-2010 at 09:51.
اگه بازی بده پس این امتیاز های بالا از کل منتقدین چی هست؟!؟
فکر میکنم شما یکم توقعتون بی جاست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)