دوستان کسی نمی دونه کیا زدن؟!گل سوم و چهارم رو کیا زدن؟؟؟؟
دوستان کسی نمی دونه کیا زدن؟!گل سوم و چهارم رو کیا زدن؟؟؟؟
مولر و کاکائو.گل سوم و چهارم رو کیا زدن؟؟؟؟
دم آلمان گرم . بازیشون فوق العاده بود و جاى هیچ حرفی نزاشتن .
فقط یه سوالی برام پیش اومده و هنوز به جواب نرسىدم! ، اون دوستی که گفتن بازی آلمان تخیلی بوده،به نظر شما اشتباها مشغول تماشای کدوم بازی بوده ؟!! ; )
گلبارون دیشب رو خدمت همه بروربچز ژرمن تبریک میگم
خودم فکرش رو نمیکردم آلمانی ها اینطوری مثل تانک و پنزر باشن!!
فکر کنم همه حساب کار اومد دستشون! دیدن رقبا توی مرحله بعدی با این این تیم خفن چه حالی میده
آلمان قهرمانه![]()
[
RA
[/URL]
Last edited by fire159; 14-06-2010 at 09:54.
تيم ملي آلمان با چهار گل تيم استراليا را از پيش رو برداشت و زنگ خطر را براي حريفان به صدا درآورد.
لو در نشست خبري بعد از بازي به خبرنگاران گفت: مدت زيادي بود که به اين خوبي بازي نکرده بوديم. در تمرينات سختيهاي زيادي کشيده بوديم و من از بازيکنانم انتظار داشتم که دقيقا به همين شيوه فوتبال بازي کنند.
وی در ادامه افزود: در اين ديدار ما بخوبي توانستيم توپ را در اختيار داشته باشيم و کنترل بازي را در اختيار بگيريم و هر زمان بخواهيم حمله کنيم. اين يکي از مهمترين نکات بازي ديشب بود.
سرمربي تيم ملي آلمان در ادامه با اشاره به دو بازي آينده تيمش مقابل صربستان و غنا گفت: ديدار مقابل استراليا به پايان رسيده است و ما بايد از هم اکنون به فکر دو بازي آينده باشيم. فرورفتن در باد اين پيروزي هيچ نتيجهاي براي ژرمنها نخواهد داشت. بايد عملکرد خوبمان را در دو ديدار آينده هم ادامه دهيم.
سرمربي تيم ملي آلمان در ادامه با اشاره به اهميت پيروزي در ديدار اول گفت: بسيار مهم بود که اولين بازي را با قدرت آغاز کنيم که خوشبختانه موفق هم بوديم. من به تکتک بازيکنانم افتخار ميکنم و از آنها به خاطر بازي خوبشان تشکر ميکنم.
ضمنا تبریک به همه ی آلمانی های گل .
اگه اون شوتی که مولر بعد اون کار تىمى و پاسکاریای محشر زدش گل میشد،مطمینا از بهترین گلای جام میشد ولی حیف که نشد : (
مسعود اوزیل هم که بازیکن فوق العاده ای نشون داد و بعد جام کلی میاد رو قیمتش !
بازم تبریک .
فقط چرا كلوزه بعد از گل زدن ديگه پشتك نمي زنه.يادش بخير جام جهاني 2002 با پشتكاش چه حالي ميكردم!
Last edited by MehdiAkhbari; 14-06-2010 at 10:00.
اىنجا جا داره ىادى کنىم از بهترىن دروازه بان تارىخ جام ; سوپر الی ،کینگ کان .
Last edited by OSEN; 14-06-2010 at 10:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)